25 haftalık hamileyim kaynanam mesela kazak orecekti nasıl model oruyum dedi sordu baktım beğendim dedim bu güzelmiş bunu ör, sonra ki gittiğimde bi baktım çok alakasız bişey örmüş yarıya gelmiş nasıl diyo ilk dedim ki güzel olmuş sonra bitirince diyo ki bunu hastane çantana koy hastanede çocuğa giydir ya hastanede kazak mi giydiriyim çocuğa o kadar sıcak hastane battaniye koycam illa ki bide kazak mı koyyum bide ördüğü kazak büyük yani nerden baksan 6-7 aylık çocuk giyer koy bişey olmaz bacaklarını da sıcak tutar diyo ben de dedim anne hastanede kazak mi giydirilir bide bu çok büyük büyük zaten çocuğun boyu bu kadar dedim bi daha ki gitmeme yine aynı kazağın farklı rengini örmeye başlamış bi tık küçüğü ki koy bunu hastaneye diyo tamam dedim artık sırf gönlü olsun da sussun diye , geçen de annemgil ve kaynanamgil bize geldi çaya kaynanam hemen annemin yanında diyo ki anneme , ben hastaneye gidip kalacam sende ziyarete eve gelirsin şöyle bi ters ters baktım artık en sonunda dayanamadım ben annemin gelmesini istiyorum hastaneye dedim onun yanında rahat ettiğim gibi senin yanında rahat edemem ben dedim öyle deyince bende gelir kalırım diyo bende dedim iki kişi refakatçi olmaz hem şu işim var yada şuraya gidelim dediğim zaman bacağım ağrıyo diyosun ta kalkıp benimle hastaneye mi gelip yanımda kalicaksin dedim annemin gelmesini istiyorum dedim son noktayı koydum çok fena bi kadın ya illa benim dediğim olacak havası valla cildircam ahh ahh sadece bu bahsettiğim malesef 1000 de 1 i
1,493,187 soru
24,397,735 cevap
349,889 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın