Selamün aleyküm hayırlı geceler kızlar dünden beri kızım kusuyor ve halsiz başını kaldırmıyor boğazı da şiş kusma ve boğaz enfeksiyonu oldu dün acile gittimizde sadece kusma durması için iğne yaptı yolladı doktor ilaç yazmadı bugün tekrar kusma devam etti tekrar gittik başka doktor tahlil istedi kanında yüksek enfeksyon var dedi uzman doktora sordu yatış dedi yatar mısınız dedi evladım için yatarım ama oğlum a kim bakacak kendimi çok çaresiz hissettim hastaneden beri ağlıyorum Rabbimden başka kimsemiz yok gerçekten doktora dedim oğluma evde bakacak kimsemiz yok doktor da ilaç yazdı ama pazartesi kesinlikle çocuk doktoruna gidecek tekrar tahlil vereceksiniz dedi hani ilaçlar fayda ediyor mu diye Allah rızası için dua eder misiniz kızım için ismi nehir Eslem ilk defa böyle bişey oldu kanda enfeksiyon hiç bişey yemiyor sadece su içiyor serum verdiler ilaç yazdı onları icirdim yürüyemiyor bile yavrum ağrıdan halsizlikten karın ağrısından hafta sonu da böyle olursa hastende yatsak oğlum da yanımda kalsa kabul ederler mi oğlum uysal durur ama kabul ederler mi