+3 oy
673 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (288 puan) tarafından

Selamün aleyküm hayırlı geceler kızlar  dünden beri kızım kusuyor ve halsiz başını kaldırmıyor boğazı da şiş kusma ve boğaz enfeksiyonu oldu dün acile gittimizde sadece kusma durması için iğne yaptı yolladı doktor ilaç yazmadı bugün tekrar kusma devam etti tekrar gittik başka doktor tahlil istedi kanında yüksek enfeksyon var dedi uzman doktora sordu yatış dedi yatar mısınız dedi evladım için yatarım ama oğlum a kim bakacak kendimi çok çaresiz hissettim hastaneden beri ağlıyorum Rabbimden başka kimsemiz yok gerçekten doktora dedim oğluma evde bakacak kimsemiz yok doktor da ilaç yazdı ama pazartesi kesinlikle çocuk doktoruna gidecek tekrar tahlil vereceksiniz dedi hani ilaçlar fayda ediyor mu diye Allah rızası için dua eder misiniz kızım için ismi nehir Eslem ilk defa böyle bişey oldu kanda enfeksiyon hiç bişey yemiyor sadece su içiyor serum verdiler ilaç yazdı onları icirdim yürüyemiyor bile yavrum ağrıdan halsizlikten karın ağrısından hafta sonu da böyle olursa hastende yatsak oğlum da yanımda kalsa kabul ederler mi oğlum uysal durur ama kabul ederler mi 

22 Cevaplar

0 oy
önce (6,056 puan) tarafından

Benim kaynanamda kanımda enfeksiyon vardı 1 harfta haretanede yattı emfeksouin ilaçla düşmedi serumla ancak düştü geçmese cnm mecbur hastanede yatış yapın geçmiş olsun 

önce (288 puan) tarafından

Şuan hastanedeyoz yatış yapacaz evde daha da kötü oldu

önce (6,056 puan) tarafından

İyi yapmışsın cnm geçmez evde enfeksiyon Rabbim şifa versin 

Beslemede olmddi için korktum bişey olacak diye amin inşallah Allah razı olsun inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (699 puan) tarafından

Damardan ilaç verince geçiyor yatmanızı tavsiye ederim

Hastanedeyiz yatıracam evde daha kötü oldu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 281 göst.
0 oy
34 cevap 663 göst.
+10 oy
24 cevap 880 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 365 göst.

Kategoriler

1,435,820 soru

23,612,822 cevap

306,447 kullanıcı

...