+3 oy
619 göst.
önce Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından

38 haftalık hamileyim dünden beri bebeğin hareketlerini hisetmiyorm genelde çok hareketlidr normal mi acaba mide bulantım çok var 

20 Cevaplar

+3 oy
önce (183 puan) tarafından

Hastaneye geldm kadin doğum yok nstye bağladılar kalo atışı duyulmadi ambulansla ağrıya sevk edildim allah rızası için 

önce (321 puan) tarafından

Sana git dedik demi 2-3 gün bekledin üstüne bir gün daha bekledin niye gitmezsin ya delircem başın sağolsun çok üzüldüm ama 4 gün nasıl dayandın gitmeyerek 

önce (41 puan) tarafından

Basın sağolsun Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın

önce (7,894 puan) tarafından
+1

Şu saatten sonra kimse yargılamasin . Karşınızda bebeğini kaybetmiş bir anne var lütfen 5 kere düşünüp yazın ... 

önce (8,705 puan) tarafından

Başın sagolsun 

Başın sağolsun o kadar çok üzüldüm ki kendime gelemedim 

-Reklam-
+2 oy
önce (15,505 puan) tarafından

Canım benim kaç saat olmuş hissetmeyeli başka belirtilerde var hastane uzak çocugum var diye hala bahane üretiyorsun frakında mısın bi ambulansı aramak çok mu zor ya vallahi deli edersiniz insanı ben deli oldum sinirden kudurdum burda sen hala millete bahane üretmekle mesgulsun iyi bişey yapma otur sancım yok ama şu ama bu diye bahane üret

önce (3,006 puan) tarafından

Ne saati canım iki üç gündür hissetmiyorum demiş 

Bişey olmaz hissetmese bile sikintı yapmıyor onun yerine bolca bahane üretiyor köyde eşi yok kayınbabası götürmüyor yollar kapalı kimsesi yok diye otursun beklesin

Admine verirsin bu cevabı

+2 oy

Umarım hastaneye gitmişsindir bu kadar sorumsuz olunmaz kaç gündür hissetmiyorum diyip evde beklemez son haftalar önemli ve yaptığın saçmalık burdan herkes sana gitmeni söylemiş sen bahane buluyorsun yok çocugum var yok evim uzak karnındaki senin çocuğun değil galiba birde bir insan günlerce nasıl dayanır bir kaybı varken burdan nasıl bir çözüm bulmak istiyorsun biz ultrasonmuyuz? Üstelik internetin çektiği yerden arabada geçer ambulansta 

+1 oy
önce (203 puan) tarafından

Canım bı hastaneye git doğum zamanları nst de bı baksınlar bebise sağlıkla kucağına alman dileğiyle 

+1 oy
önce (33 puan) tarafından

Doktora görünmeni tavsiye ederim. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle 

+1 oy
önce (581 puan) tarafından

Bence haataneye gidin normsl degil Allah Allah korusun sirt ustu bir yatin mutlaka hareket etmeli   Yoksa henen acil gidin

Her gün böyle yavaşça parmağımla da karnıma dokunsam hemen hoplar dün falan hisetemedm ama iyyidm bugün çok değişiğm organlarm iflas ediyor sanki hastane çok uzak kızım evde yanliz ne yapsam hareket eder belki 

Bir banyo yapin bakalim tatli seyler yiyin ama hareket yoksa gidin son haftalar cok önemli 

önce (4,313 puan) tarafından

Bi yolunu bul git komşudan falan rica et onlar bulur bi yol. Farz et ki doğum başladı o zaman da mecbur bi yol bulup gideceksin.

Evet bide acil birsey olabilir doguma alirlar belki sonradan keske deme pisman olursun  erken tehsis iyidir 

Kordon Dolan ma suda azalma olabiliyor 

Senin icin demiyorum allah muhafaza işin ciddiyeti ni bill diye söyluyirum bir arkadasim dogum icin gittiginde bebegin öldūgunu ogrendi kordon dolanmis fark etmemis  

O yizden hemen hic dunden beri cok uzun bir sure her saat hissetmen lazim senin 38 haftalik kucuk degil

+1 oy
önce (690 puan) tarafından

Kuzenim de öyle oldu dedi hissetmiyor bi gün  doktorlsr hemen doğuma aldı demişler doğum başlamış bebek sıkıntıya girmiş iyi ki hemen geldin şükür ikisinde iyi

Hiç sancm yok ki ikinci doğumum rahim ağrım çok var

+1 oy
önce (4,686 puan) tarafından

Dogum baslamis olabilir. Dogum ayindasin zaten bi gorunsen iyi olur.

Ağrım sancım kanamam yok ki sadece midem bulanıyor ilk doğumum değil nasl başladığını biliyorm ki sadece midem bulanıyor bide iki üç gündr hareketlini hisetmiyorm 

+1 oy
önce (55 puan) tarafından

Bana doktorum sürekli hareketlerde yavaşlama azalma hissedersen gel derdi. Bence bir şekilde gitmeye bakın. İlk doğumunuz değilmiş tamam ama hepsi aynı olacak diye bir şey de yok. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 

+1 oy
önce (1,406 puan) tarafından

Dünden beri hiç mi hissetmedin ?Eğer öyleyse doktora gidin buraya sormanız hata 

önce (932 puan) tarafından

Maalesef bebeği kaybetmiş 

Ayy çok üzüldüm neden ki 

Anne karnında kalbi durmuş bebeğin 

Bir yorumda gördüm kordon dolanmis çok büyük ihmal maalsf :( 3 gün hissetmedim diyip gitmemek çok büyük hata belki erken müdahale edilseydi acil alınır kurtulurdu.

Başı sağolsun başka birşey denmez bu saatten sonra 

Doğru ama onun yaşadığı hayat şartları ne yazık ki buna müsade etmiyor 

Hayat şartları ne olursa olsun bu durumda gitmeliydi biz burada sadece yorum yapıyoruz en büyük acıyı kendisi yaşadı herkes bir çözüm söylemis aslnda en kötü ambulansı ara demişler 

Ama cidden bana yaşadığı yerin fotosunu attı ıssız bir yer desem yeridir bende kaç kere kalk git bak dedim o da bana abla ilk gebeliğim de de bebeğim çok az hareket ederdi hatta iki üç gün boyunca hisstemezdim dedi bende ne olur olmaz bak git dedim ama işte 

Ama bunda çok hareket ederdi 3 gündür hiç hareket etmedi demiş .3 gün çok uzun bir süre azda olsa hareket hissetmesi gerekirdi.Misal doğum başlasa yada birsey olsa doğuma gidemicekmiydi ?

önce (1,151 puan) tarafından
+2

Hayat şartları müsaade etmiyorsa ona göre çocuk yapacak o zaman. Kimse kusura bakmasın ama bu tamamen annenin sorumsuzluğu. Ben de çok üzüldüm ama gerçekten bu post sahibi bilinçsizce uremenin sonuçlarını yaşıyor. 

Zaten bu çocuk onların isteği dışında olmuş kızın hayat yaşantısı bizden biraz farklı zorluklar üstüne olan bir evlilik biraz tanisaydiniz ne demek istediğimi anlardiniz kardeşlerim 😔

önce (13,566 puan) tarafından

Canım Van'da kar altında köye helikopter iniyor yapmayın lütfen. Çok çok üzüldüm bu duruma. 3 gün hissetmemek çok fazla değil mi ihmal değil mi bu? Bu sabah oğlanın yenidoğan kıyafetleri küçülmüş aklıma derya geldi buraya girdim bunu gördüm mesela ben bile mahvoldum. Dua edelim evet ama ihmal de etmeyelim tedbir bizden takdir Allah'tan. 

Aklımdan geçenleri yazmışsın canm.Burada bazen gerckleri yazınca sizi ilgilendirmez diyorlar tepki veriyorlar aslnda .Ama insan üzülüyor yaa hareket hissetmedigi  zaman gitseydi hemen belkide kurtulabilirdi .

Olan olmuş artık çok zor bu kadar zaman karnında tasimiz kavuşmaya yakın böyle bir durum olması üzücü yeni doğum yapmış bir anne olarak çok etkilendim .Allah sabır versin 

+1 oy
önce (844 puan) tarafından

Kesinlikle doktora gidilmesi gereken bir durum. Hala hareket etmediyse ve gitmediyseniz hemen gidin. Hareketler yavaslasa bile gitmek lazım. Benim kardeşimin bebeği 34. Haftadaydi kakasını yemiş. Hemen gitmeselerdi kaybedebilirlermis çok şükür farkettiler de aldılar hemen

Uzanmış hareket etmesni bekliyorum yok hisetmiyorm korkuyorum gidicnce kötü bir şeyle karsilasirm diye benimki çokta korkudan bir bebeğimi daha kalp durması sonucu kaybetm korkuyorum gitmeye

+1

Yani konu bebeğinin hayatı iken bu kadar çaresiz olamazsınız bence bilmiyorum illa bir çözüm vardır. Dağ başında değilsindir, ne bileyim ormanın içi değildir, illa götürecek biri vardır yoksa bile ambulans var bilemiyorum yani bu kadar nasıl eliniz kolunuz bağlı olabilir ki

+1

Korkunun ecele faydası yok maalesef. Gitmeyince değil, gidince yaşama ihtimali olacak. İlla kötü bişey vardır demiyorum ama belki müdahale edilecek biseydir belki sen geç kalmissindir? Bu vicdan azabından nasıl kurtulacaksin sonra? Eşimin kuzeni 39 haftalık bebeğini kaybetti yani ihmali yüzünden 

Dogum baslasa nasil gidecektiniz peki evdemi digum yapacaktiniz lutfen ūzulen siz olursunuz  ambulas cagirin kotuyum deyin 

Bu kadar saat hareket olmamasi imkansiz belki bir caresi vardir yinede cok gecmis ama bir umut tabiki

Aynen ambulansa hatta çok ağrım var desin bebek hareket etmiyor araba yok otobüs yok desin gelir illaki

+1 oy
önce (2,890 puan) tarafından

Hareket kisitligindan oglumu 36.haftamda acil bisekilde digurdm canim.hemen suni sanci verdimer kalp atislarini takip ederek en ufak biseyde sezryan demisti doktrm oglum hareket etmiyordu yanj bu normak bisey degil asla bi acile faln gitmeni onerirm.

+1 oy
önce (2,067 puan) tarafından

Tatlı şeyler ye askm çikolata falan baktın olmuyo bı git benimki bazen iki gün bile hareketsiz kaliyodu

Yedim sırt üstü uzandım ama tık yok napicm çok çaresiz kaldm köydeym yakınımda kimse yok

önce (2,067 puan) tarafından

Askm korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle sen tatlı şeyler ye biraz 

önce (8,163 puan) tarafından

Allah aşkına ambulans ara eşin yokmu yanında ıkı üç gündür hissetmiyorum demişsin kesinlikle bu zamana kadar çoktan gitmen gerekirdi farzetki doğum başladı o zamanda mı köydeyim gıdemem dıcektın

+1 oy

Hala aklimdasiniz bebek hareket ettimi son durumunuz nedir

Hayr hareket etmedi mide bulantm artı Sabah olmasını bekliyorum hsstenye gitmek için 

Ya kiyamam lutfen bize haber et 

önce (7,894 puan) tarafından

Yazmış zaten bebeğinin kalbi durmuş 

Evet sonradan gordum

+1 oy

Telaşeye vermek isdemem canım noşur nolmaz die 30 haftalık gebelikte hareketsizlikten acile basvurdum bebegimin kalbşnin durdugunu ögrendim bi görünsen iyi olur canım birde aradan baya saat gecmiş poatun üzerinden gittinmi canım göründünmü doktora

Malesef öyledir Allah sabır versin 😔

Nie kaldırmış yorumunu

önce (740 puan) tarafından

Hangisi canım anlamadm

Kalp sesi yok demişya o yorumunu

Ha artı almış cankm yukarı cıkmış ay inşallah birşeyi yoktur ya

+1 oy
önce (1,424 puan) tarafından

Nasılsınız bir sıkıntı yok inşaAllah 

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Allah'ım nolur bişi olmasınn:(( evlât acısı çok zor 

Ölmüş yavrum 

önce (227 puan) tarafından

Allah'ımm:( rabb'im dayanma gücü versin canm 

0 oy

Bebeğim ölmüş 

Gercekten mi neden peki sebebi neymis 

Tersti düz olmuş kordon dolanmış suni sancıyla normal doğurmaya çalışıyorlar 

Cok üzuldum rabbim kimseye yasatmasin siz nasilsiniz peki

Ahh canm Basın sağ olsun keşke bu kadar ihmal etmeseydin 3 gün hissetmedim demissin başta belki gitseydin bilmiyorum artık birseh demek içinde geç ama Allh dayanma gücü versin sana 

Nasil oldunuz dogum gerceklestimi

0 oy
önce (1,441 puan) tarafından

Allah sabır versin çok üzüldüm😔

0 oy

Normal doğum yaptım bebeğimi kucağıma aldm kokusu burnumda canım yanıyor kalbim ağrıyor hiç bir şey yoktu doktor kan akımı gitmemiş ondan kalbi durmuş olabilir dedi otopsi yapmk istediler izin vermedm patoljide bir parça canımda hastanede bırakıp eve gidiyorum doktor kuş olup ucsaydn da nasbi yokmuş kızım için bir Fatiha okuyun Allah rızası için yarın getirip defnedicem benimde canımdan bir parça artık toprağın altında nasıl bir acı tarifi yok rabbim düşmanıma yaşatma

önce (12,921 puan) tarafından

Diycek soz bulamiyoru.. rabbim yardimcin olsun. 🤲🏻☹️

Sabrım yok sütüm akıyor kızım evde dört gözle kardeşimi bekliyor eli bos sekilde gidiyorum 

önce (255 puan) tarafından

Aynısı başıma geldi bebeği aldık toprağa gömdük hastanede bırakmaman lazım 

Patoljide yarın getiricm kızımı 

Evdeki ablayada  anlatmak zor iste 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.