+3 oy
982 göst.
Diğer kategorisinde (1,104 puan) tarafından

Kızlar 6 aylık hamileyim baş ağrım oluyor migren de oldugu için parol bir ise yaramıyor maalesef gecen baş ağrısı şiddetli idi dayanamadım oğlumun evde dolven pembe kutulu agri kesicisinden içtim 20 dakika sonra başımın ağrısı geçti. Başım ağırdıkça içiyorum geçiyor acaba zararı olur mu bebeğe? Çocuk ilacı diye bişey olmaz kafasıyla içtim doktora da söyleyecektim ama unuttum 🥹

23 Cevaplar

0 oy
(1,869 puan) tarafından

Canım herkes cevap vermiş sana zaten bende şunu ekleyeyim, bendede migren var hamilelikte tuttuğu zaman ben farmasinin 2 kat etkili olan biberli balsam'ını alnıma enseme boğazıma sürüp karanlık odada yatardım hemen kesilirdi . Sanada tavsiye ederim canım geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah 

(1,104 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum canım onuda annem kullanırdı işe yaramadı 

-Reklam-
0 oy
(1,839 puan) tarafından

Ben olaya değil de başlığa takıldım. Yani insanlar baş ağrını, ictigin ilacı niye kinasin ki 

(1,104 puan) tarafından

Kınayan çok oldu hakaret eden bile oldu cahil diyende 

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Mentolbox(migren taşı) al canım dolapta muhafaza et soğuk soğuk uygula alın ense şakaklara ah ahh gebeliğin 4. Ayında bir başlamıştı bunu keşfedene kadar neler çektim bana iyi gelmişti inşallah sanada gelir doktora sormuştum bu arada bir zararı yoktu sende danış istersen yinede geçmiş olsun 

(0 puan) tarafından

Merhabalar hamile değilim ama kronik migren çekiyorum yıllardır, akapunturlar hacamatlar ilaç tedavileri herşeyi denedim. Birisi daha yazmış bende mentholbox kullanıyorum, internetten almanız ve gelmesi uzun sürerse diye gratislerde de var belki eczanede de olabilir migren taşı diye geçiyor hatta evinizde viks var ise onu bile sürebilirsin şakak bölgene başına ensene, bol bol su iç ama biraz soğuk su olsun ferahlatsın. Ayağına soğuk su tut, elini yüzünü bol bol yıka, aç kalma susuz kalma uykusuz kalma. Gratiste migren için soğutucu bant da var deneyebilirsin. Ve başının ağrıyacağını hissettiğinde en ufak ağrıda bilirsin zaten geleceğini o zaman yap bunları ki ilerlemesin, umarım şifa olur hamile kalırsam migrenle nasıl başa çıkarımı düşünüyorum hep. Allah hepimize şifa versin🙏🏻🙏🏻☺️☺️

(2,558 puan) tarafından

Amiiinnn 🙏🏻♥️🤗

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,085 göst.
23 Şubat 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 795 göst.
23 Temmuz 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,406 göst.
22 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu