Selamun aleyküm kızlar sevk etmişlerdi apantisten şüphelenmişler temiz çıktı şükür ambulansla eve yakın olan hastaneye geri geldik yatisimiz oldu şükür sabh 9 dan beri kızımda bende çok yıprandık orucum bide çok zorlandım bugün ama evladım için değer hemşire doktor cok güçlü antibiyotikler yazmış dedi 3 tane yazmış az da olsa rahat ağlaması durdu uyumaya çalışıyor merak eden kardeşlerim için haber vermek istedim Rabbimden başka kimsem yok ama bugün bana kendimi yanlız hissettirmediniz için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız 😊❤️
Çok geçmiş olsun bır an önce toparlansın prenses inşallah
Aminnn inşallah güzel ablam çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲☺️
Kuzum ya🥺 bir an önce atlatır inşallah
İnşallah teyzesi 😥 teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲
Çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm.Rabbim şifa versin inşaAllah prensese ❤️🤲 Nasıl da yüzü gözü solgun sararmış yatıyor 🥺 inşaAllah çok daha iyi olacaktır 🤲❤️
Bu iyi hali daha da kötüydü inşallah daha da iyi olacak çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲
❤️❤️❤️
Gulum surekli senin postlarina denk geliyorum ve bakiyorum da ,gerçekten her seyin en iyisi hak ediyorsun ailen icin cok caban var allah cabani bosa cikarmasin sadexe söylemek istedim
Cok gecmis olsun allah sifa versin inşallah ♡
Msjiniz beni çok mutlu etti benim Rabbimden ve ailemden başka kimsem yok herşey onlar için çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲🥰❤️
1,435,817 soru
23,612,806 cevap
306,447 kullanıcı