+10 oy
871 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (286 puan) tarafından

Selamun aleyküm kızlar sevk etmişlerdi apantisten şüphelenmişler temiz çıktı şükür ambulansla eve yakın olan hastaneye geri geldik yatisimiz oldu şükür sabh 9 dan beri kızımda bende çok yıprandık orucum bide çok zorlandım bugün ama evladım için değer hemşire doktor cok güçlü antibiyotikler yazmış dedi 3 tane yazmış az da olsa rahat ağlaması durdu uyumaya çalışıyor merak eden kardeşlerim için haber vermek istedim Rabbimden başka kimsem yok ama bugün bana kendimi yanlız hissettirmediniz  için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız 😊❤️

24 Cevaplar

0 oy
önce (3,145 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bır an önce toparlansın prenses inşallah

önce (286 puan) tarafından

Aminnn inşallah güzel ablam çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲☺️

-Reklam-
0 oy
önce (8,649 puan) tarafından

Kuzum ya🥺 bir an önce atlatır inşallah

İnşallah teyzesi 😥 teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲

0 oy
önce (5,964 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm.Rabbim şifa versin inşaAllah prensese ❤️🤲 Nasıl da yüzü gözü solgun sararmış yatıyor 🥺 inşaAllah çok daha iyi olacaktır 🤲❤️

Bu iyi hali daha da kötüydü inşallah daha da iyi olacak çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲

önce (5,964 puan) tarafından

❤️❤️❤️

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Gulum surekli senin postlarina denk geliyorum ve bakiyorum da ,gerçekten her seyin en iyisi hak ediyorsun ailen icin cok caban var allah cabani bosa cikarmasin sadexe söylemek istedim 

Cok gecmis olsun allah sifa versin inşallah ♡

Msjiniz beni çok mutlu etti  benim Rabbimden ve ailemden başka kimsem yok herşey onlar için çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲🥰❤️

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 671 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 281 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
8 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selva16 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 253 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavintuba (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,770 soru

23,612,143 cevap

306,422 kullanıcı

...