Kızlar normalde 8. Gün biter. Ama bu sefer ilk defa uzun sürdü 11. Gün hala biraz biraz geliyo. Bu durumu yaşayan var mı?
Normal bence ya ben dogum yapali 15 ay oldu 3 5 aydir benimde öyle az az 10 11 günü buluyor bi kadin doguma gozuk istersen yine de hap fln veriyorlar benimki cok düzensizdi onla düzeldi ama arads oluyor hala 9yle yavru
Benm normalde düzenlidir bi 2 sene önce ara kanama oldu bi kaç ay devam edince gtmistm hormonlardan bi kaç ay daha devam ederse gel ilac başlarız suan gerek yok demsti kendi kendine ilaçsız duzelmsti. İlk defa böyle uzun sürdü acaba bu ay çok stres yaptım uzulcegm şeyler oldu oda mı etkiledi dye dusundm
Valla gulum etkiliyor illaki ya ben bitki çayı ictigimde adetim cok gelir agri kesici içtiğimde az gelir mesela, hapin faydasi oluyor ama ben ayda toplasan 1 hafta temiz duruyordum ve korkmustim hamile miyim diye ama alttan ustten baktilar hep bisey cikmadi
Psikoloji stres sıkıntı cok etkiliyor:))
Şükür bir şey çıkmamış seninde yani arada olması bisey degl tabi yeter ki önemli bisey olmasn insan bazen korkuyor normalin dışında olunca. Hayat zor stres sıkıntı ille oluyo maalesef bnde çok fazla düşünen biriyim maalesef baya etkilnyrm her şeyden buda hormonları bozuyi demkki
Ayn öyle insallah biset yoktur sende de
İnşallah
1,487,997 soru
24,323,611 cevap
345,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın