+2 oy
243 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından

image

Kızlar fotoğraflı sormak istemiyordum ama nasıl anlatacağımı bilemedim canınız çekmez inşallah canlarım

Kızlar ramazan girdi gireli farklı 3 yerden bu tatlılardan alıyoruz içi Antep fıstıklı olandan ama 2. Gün tatlılar böyle oluyor kuruyor gibi ilk aldığımızdaki tadı olmuyor tereyağlıymış bunlar ısırırsak tüketin yazıyor kutu üzerinde ama ısıtınca yine üstü böyle kuru oluyor bunun nedeni nedir bilinen markalı yerden de aldık normal pastaneden de ama anlamadım neden böyle olduğunu çözüm önerisi ve ya fikri olan arkadaşlarım varsa yardımcı olur musunuz 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (683 puan) tarafından

Tatlıyı ertesı güne kalırsa bir kaba koyar kapağını kapatırım bir şey olmaz. Ama tabı yenı alınmış gibi de kalmıyor yanı

-Reklam-
+1 oy
önce (620 puan) tarafından

Kendi kutusu değil de ağzı kapaklı başka bir kaba koymayı denediniz mi ben öyle yapıyorum tabi tadı ilk gün ki olmuyor ama en azından kurumuyor 

+1 oy
önce (6,703 puan) tarafından

cok isitmicskson . gafif serbeti akar okacak. kocaktan aldi esim antepden istanbula geldi kuru bklsva diye geciyor serbeti ac gibiydi az bi isitinca saliyor krndini serbet . yicemiz kadar iki uc dilim airfreyde isitiyordum bir dk kadar serbetini saliyordu. sizn kuru da serbet akmis bile bol kutumaz aslinda alta süzmus baklavanin serbeti ust kisimlar kurumus serbt alta sizmis

önce (141,301 puan) tarafından

bu hangi dil 🤔🤣🤣🤣🤣

önce (6,703 puan) tarafından

uyuklayanzi tek göz yazance😂😂

önce (141,301 puan) tarafından

Chinese

+1 oy
önce (112 puan) tarafından

Saklama kabına koyup buzluğa koydum daha dün. Bugün çay yaparken çıkardım birkaç dilim ilk aldığımız gibiydi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 653 göst.
20 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,436,949 soru

23,628,016 cevap

307,160 kullanıcı

...