Merhaba anneler. Bebegim 15 aylık. 2 gun öncesine kadar emzirip sonra ayağımda sallayarak uyutuyordum. Gece uyandığında da durum böyleydi. 2 gün önce GECE BESLENMESİNİ kesme ve sallayarak uyutmaya birakma kararı aldım. 2 gündür oğluma uykuya geçmeden önce ki emzirmem bitince memeler uyucak aydede geldi meme gidiyor sabah güneş gelecek memeler de uyanacak tamam mı gece memeler yok annecim diye hikaye anlatiyorum. Normalde 3 4 kez kalkar ama ilk gün sadece gece 1.30 da uyandi yarim saat agladi yanına yattim kucakladım konustum pispisladim ve yarim saat sonunda uyudu. Dün gece ise sabah 5.30 dan 7 ye kadar 1 bucuk saat şiddetli agladi ve yine kucakladim sarıldım konustum ninni soyledim hikaye anlattim. Özetle 2 gündür hem gündüz hem gece sallamadan ve emzirmeden uykuya geçiriyorum. Benim sorum bu sekilde bir süreç yaşayan anneler, ilk günlerde böyle uzun ugrasmalarınız oldu mu ve kac gun surdu. Suan yanına yatiyorum sakinlestiriyorum vs buna zamanla gerek kalmaz diye dusunuyorum. Yani ne kadar zaman sonra hiç uyanmaz artık? Sizlerin kac gun ya da hafta sürdü bu süreç. Not: su verdiğimde daha fazla agliyor o yüzden su vermemi söylemeyin 😀