0 oy
284 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Şimdi 3 gecedir yapmaya çalışıyorum.ilk iki gece iki kez emzirdim.cok uğraştırdı

1 den 4 kadar uyuyup uyandı.bu gece hiç emzirmedim sabah emzirdim.iki kere uyandı mizmizlandi.bundan sonra nasıl olur?geceleri asla emzirmeyeyim mi?yemek yeme sorunumuz var.zayifladi da.gece emzirmeden iyice zayıflar mi?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
gece illaki acıkıyorlar canm zayifliyorsa neden gündüz emmesini kesmiyorsun da geceden kesiyorsun ki gündüz ek gıda yedir sürekli gece emzir gece aciktiginda ne yedireceksin ki
tarafından
15 aylık olacak
tarafından
Gündüz az emzir dedi doktor zaten
Yemek yemesi için
Gece de uykusu düzene girer .9 yatıp sabah 6 ya kadar kesintisiz uyuyamaz mi 15 aylık olacak
tarafından
benimki de şuan 15 aylik inan 9da yatıp 6da uyanması imkansız yani birde kesintisiz ben hamile olunca gece emzirmiyorum mama ve süt dönüşümlü veriyorum sütümuz de doyurmuyor zaten keyfi zevk için emiyorlar gece yatmadan 250ml içiyor sabaha yakın 4. 5 gibi uyanıyor tekrar veriyorum vermezsem mama diye yikiyo ortalığı  sen düşün
-Reklam-
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Doktora danışmakta fayda var canım. Benim kızımda 13 aylık bizde kesmek istedik ama başarısız sonuçlandı. Biberon vermeden asla uyumadı. Çok ağladı dayanamadık. 
tarafından
15 aylık olacak ama,gece birşey yemeden uyuyamaz mi
(1,075 puan) tarafından
Uyur an gündüz yeterli besin almıyorsa acıkır geceleri de
0 oy
(754 puan) tarafından
Kaç aylık bebek
(754 puan) tarafından
Henüz erken bence hiç değilse gece 1 kez dahi olsa emzirmelisin
tarafından
Ama herkes gece beslenmesini kesmek için geç kaldın diyor.
(754 puan) tarafından
Herkese değil bebeğinin açlık tokluk durumuna göre hareket etmelisin etrafa bakmak çok yanlış. Bebeğim zayıflıyor diyorsun beslenme alışkanlığını değiştirmek bahsediyorsun.
tarafından
Haklısın doktor gündüz azalt dedi gece emzir normal dedi.
(754 puan) tarafından
Gündüz normal ek gıdaya ağırlık vermen için emzirmeni azaltmani söylemiştir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde B. Sema (728 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,110 soru

24,396,444 cevap

349,761 kullanıcı

...