+2 oy
942 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,436 puan) tarafından

19 yaşındaki kuzenim evleneceğim diye tutturmuş. Evlenecegi çocuk da 21 yaşında kuryelik yapıyormuş kuryeligi bırakıp müdür olacağım falan demiş ama yaşında da bayağı küçük teyzem ne yapacağımı şaşırdım diyor. Çocukla ayri annesiyle ayri tanışmış teyzem yorum yapamıyorum diyor ama onlar da erken aslinda falan diyormuş. Çocuğun babası sürekli para istiyormuş en son kavga etmişler çocuk ayri yaşamaya başlayacakmış falan burayı da niye söyledim bilmiyorum. Esya almaya başlamışlar bile tencere tabak beyaz eşya falan. Teyzem bana soruyor ne yapsam diye en fazla fikrini söyleyebilirsin eğer destek olmazsan bu sefer kaçar gider falan dedim ama kendi 19 yaşımı düşünüyorum o zamanki fikrimle evlensem şimdi bosanirdim 

55 Cevaplar

0 oy
önce (173 puan) tarafından

17 yaşında evlendim iyiki evlenmişim zorluklar olmadımı oldu ama boyumu geçkin bi oglum var eşimle 6 yaş var aramızda birazda erkegin karısına verdigi deger önemli bence biraz vakit geçince evlenmek istemiyorlar gençlerde

-Reklam-
0 oy
önce (13 puan) tarafından

Ben 19 yaşında olsam o dönemde olsam evlenirdim ama şu dönem için mantıklı değil 27 yaşındayım yeni evlendim 19 yaşında evlenen arkadaşlarım o dönemden bu döneme birikim yapmışlardı ama şu dönem geçinmek bile zor

0 oy
önce (2,115 puan) tarafından

30 yaşında olgunlaşmaya çalışıp hayatın anlamını arayan biri  olarak sesizce ayrılıyorum buradan🏃🏃🏃

0 oy
önce (697 puan) tarafından

20 yasında evlendim pişman değilim 2 çocuğumu büyütuyorum düzenimizi kurduk evliliği alıştım esımle prombemim yok şükür o yüzden önemli olan yaş değil yaptıgı seçim çocuk iyiyse düzgünse bişey olmaz bence

önce (2,436 puan) tarafından

İnşallah dediğiniz gibi olur 

0 oy
önce (5 puan) tarafından

20 de evlendim . Eşim kötü değil ama şimdiki aklim olsa en az 25-27 evlenirdim hayatımın en deli dolu gunleri evliliğin zor zamanlarinda gecti

0 oy
önce (2 puan) tarafından

20 de evlendim keşke diyorum reşit olunca wvlenseymişim bu adamla Allahıma bin şükür çok güzel eşlik yapıyo bna birde oğlum var bu güzel adamdan

0 oy
önce (1,155 puan) tarafından

Çok pişmanım 20 yaşında evlendiğimde hayatını yaşayamadım. Kuzenin umarım hatasını erken fark eder

0 oy
önce (1,135 puan) tarafından

17 yaşında evlendim iyiki evlenmisim diyorum ** aynı kişiyle 25 yaşımda falan evlenmek isterdim sorumluluk boğuyor beni 

0 oy
önce (6,099 puan) tarafından

Ablam 18 yaşında evlendi 26 yıllık evli üç çocuğu var açıktan üniversite okudu atandı eside dört dörtlük eniştem ablami çok seviyordu  ablam sevgisine inaninca evlenmek istedi ama bazen diyor küçük yaşta evlenmenin tek sıkıntısı o evin yükü çocukların yükümü kaldırmak çok zor ben 29 yaşında evlendim ama isterdim küçük yaşta evleneyim çocuklarım büyük yaşı olsun düğünlerini yapayım benim kızım buyuyene kadar kim.bilir neredeyim 

0 oy
önce (1,730 puan) tarafından

23 yaşında evlendim ben o yaşların tadını çıkarmak istedim o yaşta sorumluluk alamazdım şimdi bile özlüyorum o yaşları

0 oy
önce (240 puan) tarafından

Bu yaşlar heves tozpembe hayal yaşları maalesef arada iyi olan nadir çıkıyor. O yaşlarda her zorlukla mücadele edebilirim sanıyor insan ama öyle olmuyor. Kendim o yaşlarda evlenmedim ama iki görümcem de 18 de evlendi. Biri görücü usulü diğeri 1 yıllık sevgiliydi. İkiside aile onay vermeyince kaçarak evlendi. İlk aydan çocuk yaptılar. Hiçte hayal ettikleri hayatı yasamiyorlar. Çok pismanlar üstüne çocuk sorumluluğu da yüklenince perişan oldular. Ben 23 yaşında evlendikten üç yıl sonra çocuk yaptım. İyi ki de öyle yapmışım. Hem evliliğim hem hayatim düzene girmişti artık. Eşimle çok severek evlendik evliligimizde de o uyumu yakalayabildik. 27 yaşındayım 19 aylık oğlum var. 

0 oy
önce (4,684 puan) tarafından

Vallahi ben 19 yasinda daha okuyodum. Aklimda evlilik bile yoktu. Nasil o yasta evlilik dusunuluyo bilemiyorum. Sahsen yine olsa o yasta evlenmezdim. Esimle 22de tanistim. 24te aileler tanisti, soz nisan derken 26 yasinda evlendim. Yine olsa asla oncesi evlenmezdim. Gencligimi de doya doya yasadim. Okudum da. Aklimda hic bisey kalmadi keske diyebilecegim.

Ayrica cocuk ne muduru olcakmis pardon? Oyle mudur olmak kolaydi :) bu laftan bile anlayin daha olgun olmadiklarini. Ergenlik heyecani tamamen. Teyzeniz korkutmadan bu fikirden vazgecirsin kizini bence.

0 oy
önce (2,773 puan) tarafından

O yaşta evlilik yaşanmamış bir gençlik demek insan o zaman anlamıyor ama ,aman geçtikçe fark ediyior

0 oy
önce (209 puan) tarafından

17 yaşında evlendim kendim istediğim için anne babam çok zorlamadi eşimde araştırdılar kötü biri değildi bu yüzden onların imzasıyla nikah oldu haa pişman değilim eşim çok iyi bir baba maşallah iyi bir de eş bazı sıkıntılar yaşadık evet ama atlattık sayılır çok şükür herkesin hayatı güllük gülistanlık değil zaten amaaa şimdiki aklım olsa 17 yaşında evlenmezdim bide kaynana yanına da gitmezdim şimdiki yaşımda evlenirdim yani 23-24 civarı çünkü şimdi düşünüyorum da o zaman gerçekten bilememisim ya resmen öylesine evlenmisim evlenmek için evlenmisim ama çok şükür diyeyim her halime Rabbim eslerimizi doğru yoldan şaşırtmasın gördüğüm her 16-17-18-19-20 yaşlardaki kızlara evlenmeyin diyorum okuyun kendiniz kazanın alın ama geldiğiniz 25-26 yaşına düzgün edepli ahlakı biriyse evlenin diyorum 

0 oy
önce (2,676 puan) tarafından

Hiç evlenmemelerini tavsiye ediyorum evlilik gerçekten çıkılmaz sokak yağ lekesi gibi birsey sjsjsjs 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 811 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,369 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 303 göst.
5 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 459 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,521 soru

23,622,018 cevap

306,870 kullanıcı

...