Ben 18 yaşında evlendim. Bende severek evlendiğim için o an mantıklı düşünemiyor insan gerçekten. Eşimle aramızda 5 yaş var. 2 senedir evliyim ben 20 eşim 25 yaşında. Hamileyim 7 aylık.
Yani şöyle söyliyim eşimin ailesi bize maddi manevi açıdan hiç destek olmadı. Biz kendi gücümüzle ne yaptıysak yaptık. Yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyoruz.
Şöyle söyliyim keşke evlenmeseydik dersem şu açıdan derim yani biraz daha yaşımı alsaydım biraz daha gençliğimin tadını çıkarsaydım daha güzel olurdu tabi.
Eşimle mutluyuz olur olmaz sorunlar oluyor bı şekilde hallediyoruz devam ediyoruz. Ama şunu söyleyebilirim gerçekten evliliğin sorumluluğu çok zor.
Böyle bekarken en fazla ne olabilir ki düşüncesiyle gidiyordum ama gerçekten bı evliliğin sorumluluğunu kaldırmak o kadar kolay değil.
Çocuk konusunda da zaman verdik acele etmedik. Ne kadar severek evlenmiş olsakta aynı yastığa baş koyduğun zaman karşındaki insanın bilmediğin huyları ortaya çıkıyor. Başka sorunlar oluyor. Önce birbirimize zaman verdik birbirimize alıştık. İyi kötü huylarımızı öğrendik, alıştık.
Ve bir çocuğu büyütebilecek miyim, ona yetebilecek miyim diye düşündük. Önce kendimizi buna hazır hissetmek istedik acele etmedik. Etrafımızda çoğu insan çocuğumuz olmuyormuş gibi muamele yaptı kimseyi takmadık.
Ne zamanki kendimizi hazır hissettik o zaman Rabbim nasip etti çok şükür şuanda 7 aylık hamileyim.
Yani söyleyebileceğim şey şu ki gerçekten evliliğin sorumluluğu çok zor. Rabbim pişmanlık vermesin kimseye. Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hayırlısını ne ise onu nasip etsin inşAllah ♥️