+2 oy
158 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (642 puan) tarafından

İlaç kullanmak istemiyorum ama artık kullanacam galiba canım çok acıyor. Sağıyorum yarım saat sonra yine aynı hemen ağrısı artıyor. Bi yarım saatlik hafiflik için yıne yarım saat sağmaya çalışıyorum elimle. Kaç gün sürecek böyle annem 2 gun içinde geçer dıyerek ilaç alma dedi. Sütten kesme tecrübelerinizi söyleyin lütfen 2 günden çok çekeceksem bu ağrıyı aksam ilaç bulup alacam valla dayanılır gıbı değil 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (2,417 puan) tarafından

Daha dün bir doktor biraktirma doneminde ada çayı gibi bir tavsiyede bulundu sivi atimina destek olduğu için eskiden beri sütten kesme doneminde kullaniliyormus

önce (642 puan) tarafından

Şuan adaçayına erişim imkanım yok şehir merkezinden çok uzakta kalıyorum.en kısa zamanda denicem ama ne kadar çekerim böyle 

önce (2,417 puan) tarafından

Benim hiç tecrübem yok bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişir değişiyor bulabilirseniz muydunuz kürü yapin o da aşağı yukarı ayni isi gorur

önce (3,690 puan) tarafından

Kız ilacı nasıl bulursun o zaman 

Hani eczaneden filan ilacı alicaksan 

Muhakkak adaçayı vardır orada

-Reklam-
0 oy

Hanımlarrr yok mu bilgisi olan 

0 oy
önce (13,565 puan) tarafından

Sağma kesilmez öyle artar soğuk su tut bol bol

Günde 2 defa sağsam?

önce (13,565 puan) tarafından

Valla sağacaksan da az sağ bilemedim ben azaltarak kestim memeden sorun olmamıştı

0 oy
önce (161 puan) tarafından

Sağmaya devam ettiğin sürece o süt kesilmez bacım. Ama diğer türlü de mastit olma ihtimalin var, hatta büyük ihtimal ağrı onun göstergesi ne diyim bilemedim

Buz biraz ağrsını aldı sanki. Eee mastitsem napacam sağım ypmıyayım mı

0 oy
önce (922 puan) tarafından

Bende 1 hafta da kestim 2 3 gün ağrı çektim bana birisi yorum yapmıştı günlük buz koy diye onu denedim bir de ağrı kesici içtim sonra rahatladı göğsüm daha da ne doldu ne ağrıdı 

0 oy
önce (145 puan) tarafından

Benim deneyimim olmamış hiç ama etkisini gören çok olduğunu söyleyenler var kalıp sabun koyun üstüne o iyi geliyormuş deneyin bence 

Kalıp sabunla pek bağ kuramadım ilginç buldum bıraz. Buz denedim fayda verdı ilaçla da kesin çözüm bulurum diye ilaç aldım tesekkur ederim tavsiye için

önce (145 puan) tarafından
+1

Rica ederim Allah acil şifa göndersin 

0 oy
önce (307 puan) tarafından

Sagdiktan sonra soğuk su ile yika geciyor

0 oy
önce (1,094 puan) tarafından

beyaz lahana sar canım

0 oy
önce (5,291 puan) tarafından

Maalesef bir anda kesme sıkıntısı ben kademeli kestiğim halde 3-4 gün de anca çekildi sütüm. Lahanayı haşla biraz dolapta soğusun onu sar göğsüne iyi gelir

Tesekkur ederim 😔

0 oy
önce (3,080 puan) tarafından

İki tane kullanılmamış sabun her iki göğsüne birer tane köy sancisini hafifletir ve çok sağma . Erken mi kestin sütten sütun kesilmio ben sadece bı defa sagdim onun dışında hiç sancım olmadi

Yoo 18 aylık 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,025 göst.
19 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy