İlaç kullanmak istemiyorum ama artık kullanacam galiba canım çok acıyor. Sağıyorum yarım saat sonra yine aynı hemen ağrısı artıyor. Bi yarım saatlik hafiflik için yıne yarım saat sağmaya çalışıyorum elimle. Kaç gün sürecek böyle annem 2 gun içinde geçer dıyerek ilaç alma dedi. Sütten kesme tecrübelerinizi söyleyin lütfen 2 günden çok çekeceksem bu ağrıyı aksam ilaç bulup alacam valla dayanılır gıbı değil
Daha dün bir doktor biraktirma doneminde ada çayı gibi bir tavsiyede bulundu sivi atimina destek olduğu için eskiden beri sütten kesme doneminde kullaniliyormus
Şuan adaçayına erişim imkanım yok şehir merkezinden çok uzakta kalıyorum.en kısa zamanda denicem ama ne kadar çekerim böyle
Benim hiç tecrübem yok bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişir değişiyor bulabilirseniz muydunuz kürü yapin o da aşağı yukarı ayni isi gorur
Kız ilacı nasıl bulursun o zaman
Hani eczaneden filan ilacı alicaksan
Muhakkak adaçayı vardır orada
Hanımlarrr yok mu bilgisi olan
Sağma kesilmez öyle artar soğuk su tut bol bol
Günde 2 defa sağsam?
Valla sağacaksan da az sağ bilemedim ben azaltarak kestim memeden sorun olmamıştı
Sağmaya devam ettiğin sürece o süt kesilmez bacım. Ama diğer türlü de mastit olma ihtimalin var, hatta büyük ihtimal ağrı onun göstergesi ne diyim bilemedim
Buz biraz ağrsını aldı sanki. Eee mastitsem napacam sağım ypmıyayım mı
Bende 1 hafta da kestim 2 3 gün ağrı çektim bana birisi yorum yapmıştı günlük buz koy diye onu denedim bir de ağrı kesici içtim sonra rahatladı göğsüm daha da ne doldu ne ağrıdı
Benim deneyimim olmamış hiç ama etkisini gören çok olduğunu söyleyenler var kalıp sabun koyun üstüne o iyi geliyormuş deneyin bence
Kalıp sabunla pek bağ kuramadım ilginç buldum bıraz. Buz denedim fayda verdı ilaçla da kesin çözüm bulurum diye ilaç aldım tesekkur ederim tavsiye için
Rica ederim Allah acil şifa göndersin
Sagdiktan sonra soğuk su ile yika geciyor
beyaz lahana sar canım
Maalesef bir anda kesme sıkıntısı ben kademeli kestiğim halde 3-4 gün de anca çekildi sütüm. Lahanayı haşla biraz dolapta soğusun onu sar göğsüne iyi gelir
Tesekkur ederim 😔
İki tane kullanılmamış sabun her iki göğsüne birer tane köy sancisini hafifletir ve çok sağma . Erken mi kestin sütten sütun kesilmio ben sadece bı defa sagdim onun dışında hiç sancım olmadi
Yoo 18 aylık
1,436,320 soru
23,619,411 cevap
306,735 kullanıcı