+4 oy
305 göst.
önce Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından

Valla Ulaş uyuyor. Bilmiyorum ne kadar uyuyacak ama birazdan uyandırırım yani yoksa gece uyumuyor… Bende günlerdir süren mandalamı bitirdim işte nasıl olmuş kız 😂 ? Kör oldum yemin ederim ya şaşı kalacağım şu boyamalardan ama çokta zevk alıyorum 🌺. Hayırlı iftarlarınız olsun menülerinizi de beklerim. Bugün biz baget tavuk pilav yayla çorbası kola salata yoğurt eşim isterse patateste fırınlarım yanına bakalım sabahçı bugün birazdan gelir sizde neler var neler yok bakalım anlatın  canım sıkıldı sohbet edelim 😂❤️

image

6 Cevaplar

+1 oy
önce (890 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor canısı müko 🩷🫶🏻 biz bugün misafiriz menü yok 😁 hazır gitmeden temizlik yapayım dedim şuan onunla uğraşıyorum 🥹

Amin ecmain kardeşim ama bak ciddiyim ne zaman gelirsen özelden yazman yeterlidir buradaki herkes için de geçerli olurda yolunuz düşerse burada bir kardeşiniz var unutmayın 🙃😏💜❄️🩷

önce (483 puan) tarafından

Valla eşim öğretmen olunca tayin nere çıkar bakalım 😂❤️

Hadi bakalım hayırlısı ile atanır ve beklerim inşallah ❤️ ☺️ 

Sağol kuşum ❤️

🧡✨🧡☺️

-Reklam-
+1 oy
önce (5,787 puan) tarafından

Ayy cok guzel olmus eline saglik canim ogluk kek yemek istedi kek attik firina dudükluyede nohut koydum aksam icin evdeyiz oyle 

Afiyet olsun bende yarın nohut yapayım bak iyi oldu maaşa yakın evde bir şey kalmıyor ne yapacağım diye düşünüp duruyorum et tavukta sürekli yenmiyor Allah eksikliğini göstermesin, baklagil severim eline sağlık ❤️ ben de ıslak kek mi yapsam haha oruç değilim ama bak menüyü komple çaldım senden 😂❤️

Yap canim hergun dusunuyoruz ne yapsak diye bazen malzemenin biri oluyor biri olmuyor 

Gerçekten öyle her gün düşünüyoruz . Birde oğlum her şeyi yemiyor çok bunalıyorum eskiden her şeyi yiyen çocuk artık seçiyor bakalım sendromlarına bağlıyorum 2 yaşında yani 27 aylık bakalım ileride düzelir inşallah Allah ın izniyle 

Duzelmiyor canım ıspanak pırasa brokoli yerdi gecen sene bu sene agzina sürmedi yemedi

Ispanaklı börek falan yapsam yemiyor mu mesela benim oğlumun sevmediği şeyleri ben sevdiği şeylerle mach yapıyorum öyle yiyor 

+1 oy
önce (2,193 puan) tarafından

image

hastane manzarasından bakıyorum öyle acıktım da orucluyum

Boyama çok guzel olmuş kolum agrimasa bende yapmak istiyorum

Yemekte hamburger sipariş vereceğiz 

Ya tabi burda olmadığın icin dogru boşuna yapmış olurdun

Özel sigorta nasıl yaptırılıyor ? Ne kadara yaptırılıyor ? 

Benim oğlum axa bebek dogdugundan beri yaptirdigimız icin sigortaya gecen sene 22 bin verdik her yil artiyor tabi 1 hafta sonra bitecek teklif vermisler bu yil 36 bin cıkmış bu sigorta icinde ne var 10 muayene hakkı 1 yil icinde iste hastanede yatış olunca karşılıyor sen sadece 15 tl kan tahlillrr ödüyorsun muayne parasi ilk sigorta yaptirmanda mesela bazi bolumlerde 3 ay bekleme suresi koyuyor dogustan gelen rahatsızlığı var mi diye  dogudugundan beri yaptirdigimiz icin mesela oglumda onlarida kapsiyor cok.nadir oluyor karşılamıyor mesela tiroid kan tahlilini yada d vitaminini 7 yasa kadar bekletiyor ama ultarason rontgen kan tahlilleri mr falan karsiliyor biz bu zamana kadar bicok kere hastanede kaldik gecen sene domuz gribi vs oldu oglum ücret ödemedik esimle banada yaptırıyoruz her sene gecen sene hatta oglum cok hasta oluyo diye hem axa hem türkiye sigortadan yaptırdık mesela ben suan fizik tedaviye gidiyorum  30 seans sigorta karşıladı suan olduğumuz hastane geceligi 14 bin düşün  ama biz ödeme yapmıyoruz

Bizim yaşadığımız şehirde maalesef özel hastane yok ama büyük şehire taşınırsak gayet makul güzel bir şeymiş teşekkür ederim bende yaptırırım  

Evet bakarsin hangi sigorta hangi hastanede geciyor diye genelde allianz acibadem axa  

Biz axadan memnunuz 

Gerci türkiye sigortada  sorun çıkarmadı 

Her sigorta her hastanede gecmiyor çünkü 

+1 oy
önce (1,395 puan) tarafından

image

tteyzesi emdik kustuk üzerini çıkarınca hemen uyudu melek kızım 🥰 

Gelde bir daha doğurma arkadaş şuna bak yaa ❤️. Burada bir Sevgi’nin oğlana aşığım çok yakışıklı çirkin 😂. Senin kıza da vuruldum . Valla kız olacağını bilsem durmam da işte bir daha erkek bakamam galiba 😂

Uyumadan önce üstüme saldırdı beni ısırdı sürekli boğuşmak istiyor anovvv 😂

İdilişko ilk söylediğin kelimeyi sil aklından aşkım öyle bir hataya düşme 😂 

Ama şöyle bir durum var bence çocuğun karakteriyle alakalı bir durum ya benim oğlan da kızda çok sakin , hele oğlan çok naif . Geçen kardeşini kıskandı gözleri doldu dedi ki "Kardeşim geldi beni sevmeyeceksiniz artık" 🥺 

Bir anlık düşünce o yohsam nooo 😂

Yaa yerim kıyamam ben oğluşa birde sen gerçek annesi olmayınca belki iyice öyle bir psikolojiye büründü çocuk kalbiyle ama eminim sen yıkarsın tabularını ❤️ benim oğlumda göz bebeği valla öyle dese iyi ikinciyi öldürmeye kalkar 😂

önce (12,543 puan) tarafından

Ay allahimm bu cok tatlissssss. Cikar sumos nazar deger ay yerim onu ya ben❤️❤️❤️

Bebekten doymuyorum kizim daha minicik yine bebek görünce canim çekiyor öpüp koklamak istiyorum 🍓🍓🍓

Emoşum teşekkür ederim canım benim ❤️ 🥰 kız doy yeter 2.yi ne yapacaksın boşver 😂

+1 oy
önce (321 puan) tarafından

Anam cağırdı  ama corba fırında tavuk patates pilav salata bide kuru dolma yapacak heralde 🤣tatlıyı da giderken ben alırım yada evde yaparım bilemedim. 

Bende şişe de yaprağım vardı(kaynanamlar şişeye basıyo biraz.) 1 kgluk şişe açıp sardım.  İç arttı biber doldurup buzluğa attım iftara misafir alıcam hazır bulunsun diye ☺

Boyaman da çok güzel olmus. Nereden alıyosun, hangi boyayla boyuyosun özel boyası falan varmı.? 

Uzakmıs. Esinin ailesi mi orada iş için mi ordasiniz

Çok uzak canım ya … biz evlendiğimizde eşimin okulu hala devam ediyordu burada buraya taşındık o yüzden mezun oldu ama burda bir düzen kurduk Allah ın izniyle kendi mesleği olunca öğretim görevlisi olmak için çalışıyor bakalım hangi şehre göçeceğiz 😂

Mesleği ne canım. Belki ailenize yakın yere gidersiniz

Mesleği şu an yok yani varda markette çalışıyor ama  öğretim görevlisi olmak istiyor inşallah 🤲🏻

İnşallah

+1 oy
önce (3,625 puan) tarafından

Kızımın bayramlıklarini almaya gitmiştik bugün eve yeni geldik basım ağrıdı oruç oruç gezdim avm de. Yemek saatine kadar yatarım işim yok. Yemeğe de domates çorbası ve kremalı mantarlı Makarna yapacam bide salata yeter ama çok açım bugün 

Hayırlı olsun güle güle gıysın ❤️

Zor oluyor aç aç gezilmiyor valla … 

Eline sağlık hayırlı iftarlar ❤️

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 653 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
17 cevap 540 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde idilt (483 puan) tarafından soruldu
0 oy