0 oy
361 göst.
önce Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından

Ulaş’a tarhana çorbası yapmıştım öğle yemeği niyetine de ikindin oluyor işte o yedi şimdi dedim bende yiyeyim :D akşam da yemekten sonra parka götürürüz herhalde öyle dışarı değil de kafenin parkına 2 gündür dışarı çıkmıyor sıkıldı tepemde :D siz napıyorsunuz ? 

image

18 Cevaplar

0 oy
önce (10,961 puan) tarafından
Oğlumu almaya gideceğim bende cnm 

Ev isim bitti şükür sadece yemek.kaldi 
önce (875 puan) tarafından
Benim de yemek var daha yapmadım bakalım eşim gelsin öyle yapacağım 5 te gelir :)
önce (10,961 puan) tarafından
Benim eşim 8 de geliyor ben 5 5 buçuk gibi yiyorum ;)
Az kalmış afiyet olsun şimdiden :)
-Reklam-
0 oy
önce (50,493 puan) tarafından
afiyet olsun bizim tarhana turuncu oluyor pazardan geldim cekirdek citliyorum bende
Valla annem yaşlı bir teyze var o yapıp satıyor hep ondan alır nereli falan hiç bilmiyorum
Bende çekirdek alcam bugün ya günlerdir canım çekiyor valla afiyet olsun
gel beraber olsun☺️
Ayy valla yakın olsak gelirdim sıkıldım yalnız başıma :D
gel gel cayda yaparim yanına
Oh mis ❤️
0 oy
önce (3,853 puan) tarafından
Ben kızı yıkadım uyuttum oğlumda girdi yatağına o da şimdi uyur bende napiyim diye düşünüyorum 
Anaaa bu saatte uyurlarsa gece nasıl uyuyacaklar
önce (3,853 puan) tarafından
Oğlum uyuyo onda sıkıntı yok simdi uyur 3 saat sonra kalkar saat 10 da Bi daha uyur gece hiç kalkmaz kızım zaten 4 aylık o sabaha kadar sürekli memeye kalkıyo onu hiç saymıyorum:)
Ooo valla iyiymiş uyku seven çocuk çok severim ama bana denk gelmemiş :D
0 oy
önce (394 puan) tarafından

image

hastane sıra bekleme
Hayırdır ne oldu ???
önce (394 puan) tarafından
Oğlum alerjik yâ onu gastroenteroloji ye götürdü eşim ben de dahiliyeye randevu aldım aşırı üşüyorum
Sorma ya benim oğlanında ağrı kesici ve ateş düşürücülere alerjisi var ben anlamıyorum antibiyotiğe bile yok ama calpol pedifen parol içti mi ayakları böyle el ayak hastalığı gibi döküyor kaşınıyor birde ben de alerji testi yaptırdım bir şey çıkmadı bilmiyorum :/ çok geçmiş olsun
0 oy
önce (18,330 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

buimage

Afiyet olsun cnmm

Baklava yaptım yine gömüyorum:)

Ben üşenirim açıkçası :D
önce (577 puan) tarafından
Kız bu baklava hamurunu nasıl yapıyorsun tek tepsilik ama
Zeynepxmcim bak tarifi ekledim resim olarak
Hamuru yoğur 3 beze yap en az 1 saat dinlensin
Sonra 15 15 15 olarak yuvarlak küçük bezeler yap
İki karada ceviz koyuyorum
Sonra yağını dök
Önce 200 derece sıcak fırına koy hafif kızarınca 100e indir 40 dakka öyle kalsın
Sonra 200e getir yine kızarsın çıkar
Ilık baklavaya ılık serbet dök
önce (577 puan) tarafından
Ellerine sağlık Canim afiyet olsun sen tek mi açıyorsun yoksa yardım eden oluyor mu bende her bayram da yaparım ama bazen hamuru tutuyor bazen tutmuyor altı da üstü de çıtır geliyordu sinir krizi geçiriyordum o kdr uğraşıyordum hamurunu ince açmak için çünkü
Tek açıyorum canım ben ustasıyım hamur işinin ❤️
Çok mu nişasta kuklaniosun açarken onyziden çıtır oluyor
0 oy
önce (5,173 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende niyetliyim çok  açım yaaaa valha bebiş bile az tekme atıyor oda açıkmış galiba :D:D

Hamileyken niyetlilik valla tebrik ediyorum :D benim ağzım durmazdı
Valha ramazandan 7 tane kazam vardı dedim daha doğum bir kaç hafta varken tutayım aradan çıksın
Kız insan niyetlendi mi gerisi Rabim yardım ediyor :)
Allah kabul etsin canım benim ❤️
Allah razı olsun canım benim ❤️
0 oy
önce (2,950 puan) tarafından

Sifa olsun yakışıklıya oğluma pilav yoğurt yedirdim şimdi buzdolabıni temizleyeceğim yarın pazar var hastane dönüşü yetişen bilirsem dolabım hazir olsun 2 gündür çok hastaydım eşim herşeyi tencere ile başmis dolaba o arada yemeğimi de atarım aygaza cıkar aradan üşenmezsem doğacak bebeğimin kıyafetlerini ütüleyecegim isim çok yapan yok 

image

Of bende 35. Haftada ütülemiştim o kadar çok şey almışım ki belim kopmuştu o gün karnıma kramp girdi dikkatli ol
önce (2,950 puan) tarafından
35 te doğum hazırlığım olur 36 gibi doğumum var cnm hepsini 1 güne sıkıştırmayacagim bu aralar pek iyi değilim kemdimi yormak istemiyorum
0 oy
önce (4,883 puan) tarafından
Yatiyorum ev dandini ama ben faleketim eczaneden ilac aldim onu ictim simdi oglum uyuyor yanina bende kivrildim 
Olsun ya iyileşmeye bakın iş her türlü olur çok geçmiş olsun
önce (4,883 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
önce (8,619 puan) tarafından

image

temizlik yapıyorum, misafir odasını bitirdim sardım 

Evi topla süpür sil mutfak banyo tuvalet çamaşırları malinaya at utu yap derken smdi bir bardak çay koydum 

Hüseyin alinin oynadığı oda odaliktan çıkmıştı orayı topla süpür sil halisini değiştirdim 

Yoruldum 

Çayımı içip sonra küçük bir odaa var orayı temizlicem sonra bugünlük paydosssss yoruldum 

Kız sen de her zaman temizlik yapıyon :D
Temiz gaciyim vesselam
0 oy
önce (1,789 puan) tarafından

image

kahvemi içip oğlanı doyurucam sonra kreşe gidicem 1 saat sonra oğlanı almaya . Afiyet olsun beyefendiye 
Bayılıyorum bu kahve makinalarına ya afiyet olsun :) teşekkür ederiz ❤️
0 oy
önce (637 puan) tarafından
Ev süpürdüm yemek yedık esım ise gıttı bulasıklar var ama akşam hepsini bir yıkıcam sanırım şuan ağda yapmayı düşünüyorum asjahshs sonra akşam yemeği yaparım çocuklarla kendıme bugün başka iş yok çocuklar uyuyunca da duş bakım bugün sadece ben ben ben aşa hshshsh
Bende akşam saç boyayacağım eğer oğlum uyursa bakalım inşallah amin :D kdjdjdj
0 oy
önce (1,921 puan) tarafından
Bende oğlanı eltime bıraktım kızımı aldım önce PTT gittim kargo gönderdim sonra markete gittim biseyler aldık şimdi evdeyim akşam yemeğine girişcem ☺️
Ooo bir sürü iş yapmışsın valla :) eline sağlık şimdiden
önce (1,921 puan) tarafından
İkinci bebe olduğundan beri eve tikildim kaldım. Fırsat bulunca kaçıyorum işte sağolasın canım
En iyisini yapıyorsun gerçekten ben tek çocukla eve tıkıldım inan oğlum 2 yaş sendromunda kendini dışarıda yerden yere atıyor elimi tutmuyor yürümüyor son 1 haftadır pertim çıktı
0 oy
önce (121,812 puan) tarafından
yatiyom hacım evi sildim supurdum len yanlizlik iyiymis sabah biraz etkilendim ama simdi cok iyi bee cocuk yok aglama sesi yok ☺️☺️☺️☺️☺️ büsüüü miiisss hayat super sürün idillll
sabah 8bucuk da start bitis oglem 3 bucuk
amin ido

esma tr den 2 saat gerideyiz biz
Çok iyi lan
önce (4,755 puan) tarafından
Bütün karıları heveslendirdin Sevda. Canımız çekti çocuklari gönderp sakınce evde olmayi
superdi lan
0 oy
önce (20,086 puan) tarafından
Afiyet olsun ulaş beye annesininn ellerine sağlık :) yemek koydum ocağa çay koydum wc banyo yıkadm evi süpürdüm esra erol açtım çamaşırda attm katlıcam çamaşırlar var yoruldum ama bitti :)
önce (8 puan) tarafından
Burdan gittigimden beri bilennnzikkkkkk ariyo gözlerim en çok senin anliklari özledim hee :)
Kolay gelsin bebeğim ❤️ valla benim de çamaşır günlerim bu aralar az kaldı yıkayıp kurutup katlıyorum bir ulaş ın ki bitmiyor ya . Her gün çıkarıyor
önce (20,086 puan) tarafından
Sözde bugün alıncaktı bilenzik ama noldu bilmiyorum :/ doğru idilcim valla bitmez yenileri çıktı bile sepette
0 oy
önce (1,398 puan) tarafından
Afiyet olsun İdil hastayız eymende bende mahvolduk ya dikkat edin sizde salgın mi var yine anlamadım 
Hadi ya çok geçmiş olsun canım benim ulaş ta bir grip olacak gibi oldu sonra geçti falan anlamıyorum gerçekten :/
0 oy
önce (2,610 puan) tarafından

Bebek uyandı 7.15 ten beri onla uğraşıyorum bu spa beni uyutmuyor:D

Saqt kaç kız:D baya denk geliyoruz artk sjsj
Bebek zor :D
Saat 9 kız. Aslında düne kadar 7ydi. 1 saat geri alındı dün farkımız 7 den 8 e çıktı:D Diğer eyaletimle burası 2 saat farklı
Sabah 9 o zaman çok iyi kizz yetiştin bize ):)
Düne kadar 8 di kız.  1 saat uzaklaştım sizden ta ki martta yaz saatine geçene kadar :D olsun buna da şükür
0 oy
önce (2,023 puan) tarafından
Bende temizlik yaptım bugün mola verdim şimdi burada takılayım biraz dedim yemek yapmadım daha eşimde yap yoğurtlu makarna geç dedi dünden de kıbrıs tatlım vardı yeter oğluma bende tarhana yaparım yeter heralde
İyi bari eşin düşünmüş ;)
0 oy
önce (1,814 puan) tarafından
Afiyet olsun  evin işleriyle uğraştım   şimdide kızın okul saati geliyor onu almaya gidicem  hazirlicam 
Anaaa ne geç çıkıyormuş
önce (1,814 puan) tarafından
Evet 18.00 da zil çalıyor

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 301 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 478 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy