+5 oy
778 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (317 puan) tarafından

image

selamun aleyküm kızlar bugüki orucumu da hastanede açacam İnşaallah canım asla istemiyor yinede bunada şükür hastanenin herşeyi bana tuaf geliyor eşim de evde oruçlu bi aklımda eşim de yumurta kırıp yerim dedi oruç burda dahada zor geçiyor sahur yemeği vermiyrolar bu yemek son benim bildim rsmanzanlik ayında verilmesi lazım ona canım sıkıldı aşırı sıkıcı inşallah yarın hayırlı sonuçlar alır evime giderim insnain evi gibisi yok evimde olaydim da kuru makarnaya razıyım tek başıma oruç açmak da kötü hissettiriyor biraz kızım da bisye yemiyor yese bana eşlik ederdi sizin menüler neler 

14 Cevaplar

+1 oy
(146,700 puan) tarafından

icecekdemi yok 😳

(987 puan) tarafından

Çukurova devlette misin Aşkın tüfekçide felan mı ?

(317 puan) tarafından

Onlar burdan iyidir bence Yüreğir devlet hastanesindeyim geldim odayı sildim tuvaleti ve banyoyu da yıkadım çok çabuk enfeksyon kapıyorum hasta oldum için odayı geldim iki günü de hergün sildim personel daha bugün ilk defa sildi koltukta kesinlikle oturmassın koltukların kenarları yağ bağlamış bugün unutmadan resimlerini çekerim çok kötü kızımın yatağında ikimiz birlikte sıkış sıkış oturuyoruz uzanıyorum mecbur 

(987 puan) tarafından

Çukurova devlette ondan geri kalır yanı yok. Evim hemen dibinde diye anneme orada ameliyat ettirdik ettirmez olaydık. Leşşş gibi, hadi yemeği dışarıdan da halledersin ama o tuvalet 3 gün temizlenmedi, çöpleri alınmadı yerlere dökülüyordu düşünüyor musun. Yerleri diyemiyorum bile. Allah kimseyi düşürmesin ellerine. Keşke şehir hastanesine felan direk gitseydin canım orası temiz 

(317 puan) tarafından

Bende pişman oldum ama geldik bı kere arabamız olmadi için evimize en yakın hastane buydu eşim de zorlanmasin yanımıza gelip giderken dedim 

(987 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce çıkarsınız evinize özelden yazdım sana bi bak

-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından

Hastanenin yemeklerini yiyince kusuyordum hep. Tatsız tuzsuz ya. Eşim kahvaltılık ekmek getiriyordu onları yiyiyordum canım eşine söyle domates salatalık falan getirsin sahurda yersin

(317 puan) tarafından

Mecbur orucu açarken yicem çünkü şekerim var yemek zorundayım sahurda öyle yapacam mecbur teşekkür ederim kardeşim ☺️

(724 puan) tarafından

Doğrudur canım mecbur olunca yiyiyoruz tabiki. Rica ederim canım geçmiş olsun kızın daha iyi mi

(317 puan) tarafından

Kızım çok şükür daha iyi doktor en az 3 gün yatacak dedi yarın 3 gün oluyor bugün hafta sonu doktor yarın ne der bilemem yarın sbaha belli olur inşallah 

0 oy
(3,263 puan) tarafından

Doğum yaptığım hastane bu konuda çok iyiydi

Dört beş çeşit vardı günde üç kere geliyordu sanırım. Hepsini bitirememis ne var ne yok toplayıp eve getirip evde yemeye devam etmiştik benle eşim 😀

(317 puan) tarafından

En fazla 2 çeşit fazlası gelmedi daha öğlen de de kuru fasulye bulgur pilavı geldi oruç musun dedi evet dedim vermediler oda 2 çeşitti eve götürecek kadar lezzetli görünüyor mu kardeşim 🤔 öğlen de vermedin akşam fazla kat 😁

(3,263 puan) tarafından

Benim doğum yaptığım hastanenin yemekleri güzeldi tatsız tuzsuz değildi 😀

(317 puan) tarafından

Ne güzel keşke buranın ki de öyle olsa

0 oy
(4,320 puan) tarafından

Aleyküm selam bizde geçen hafta hastanede yattık eşim ameliyat oldu sahurda kahvaltı geldi akşam da çorba meyve pilav yemek su vardı  pilav olmazsa makarna çıktı meyve olmasa tatlı verdiler sizin orada niye öğle ki 

(317 puan) tarafından

Ayy ne güzel bende anlamadım öğlen verirken soruyorlar orucsan vermiyrolar sahura vermiyrolar ama akşam 4 buçuk da geliyor bidaha gelmiyor gogleden araştırdım iyice normalde veriliyormus burası devlet hastanesi bide sahurda tek çeşit de olsa verseler ne güzel olur çok geçmiş olsun bu arada 

(4,320 puan) tarafından

Bizde şehir hastanesinde kaldık çok ilginç oruçlu olmayana erken geliyor oruçlu olana ezana 20 dk kala veriyor lar ağzıda kapalı olunca soğumuyor bize verdikleri yemek kapları bile farklı 

(317 puan) tarafından

Şehir hastanesinde verirler bencede burası devlet küçük bı hastane ama yine de vermeleri gerek diye düşünüyorum orası çok güzelmiş yaa

0 oy
(2,756 puan) tarafından

Kantinden ekstra birseyler alsanız olmaz mi geçmiş olsun 

(317 puan) tarafından

Aşırı pahalı kantin kızım simit le ayran istedi 50 tl tuttu aşşa inmeye korkuyorum teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

(2,756 puan) tarafından

Öylede ne bileyim orucuz birazda olsa birsryler olsun dedim 🌸

(317 puan) tarafından

Tabi öylede o kadar gücüm yetmez su Nescafe vs alıyorum kızım bisye isterse alabikiruyorum sadece teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

0 oy
(1,111 puan) tarafından

Aleykümselam canım iyisiniz inşAllah da bu hastaneler farkediyo galiba bide boş birisi bari çok koysalar bende ameliyat oldum iyiydi ama evi gibi yok insanın Allahım yardımcın olsun canım :)) 

0 oy
tarafından

Azıcık arsız olacaksın canım 4 5 tane ekmek alsaydın mecbur verecekler 

(317 puan) tarafından

Yemek dağıtanlarin yüzünden nur akıyor kardeşim insan çekiniyor istemeye onlar katıyor kendimiz almıyoruz

0 oy
(2,964 puan) tarafından

Kendimi hastanede hep kötü hissediyorum neden bilmiyorum o verilen yemeği yerken sanki herkes gitmiş de tek ben kalmışım da o yemek boğazımdan zor geçiyor neden böyle hiç bilmiyorum aşırı duygusal oluyorum 4 ay önce doğum yaptım annem kaldı yanımda sonuçta evladımı almışım kucağıma ama hastane atmosferi beni boğuyor duygusal çöküşler yaşıyorum Allahım kimseye düşürmesin o hastane köşesine. İnşallah sağ salim çıkarsınız eşine söyle sana evde bişiler hazırlasın da getirsin senin güce ihtiyacın var 

(317 puan) tarafından
+1

Bende aynı anlattın gibiyim aşırı yorgun ve uykusuzum asla uyumak dâhi istemiyorum aminn inşallah Allah razı olsun hemşire 5 6 gün yaatarsiniz dedi morelim çok bozuldu bakalım yarın doktor ne diycek eşim pek beceremez yaptı tek şey patates kızartması yumurta kırmak oğlana da baktı için çok sık gelemiyor aynı zamanda işe gidiyor eşim için de çok zor benim için de Allah'ım biran önce sıkıntımizi alsın 

(545 puan) tarafından

Ben de de zeytin peynir salata ekmek alsa onunlansahur yaparsın

(317 puan) tarafından

Akşam peynir le zeytinle yaptım verdikleri ekmekleri saklıyorum 

0 oy
(489 puan) tarafından

Saglık bakanlıgını ara şikayet et sana belki faydası olmaz ama senden sonrası faydalansın dogum yaptıgım şehir hastanesi temizlik iyi degildi çıkınca aradım şikayet ettim benden sonrakiler için

(317 puan) tarafından

Tekizlik de yok geldim geleli tuvalet yıkanmadi odam leş gibiydi aldim mopu sildim odamı tuavjete yersil döktüm yıkadım mikrop kapacaz yoksa temizlikcklrr önceden çardaf değişirdj şimdi herkes kendi değişiyor koriroru silip uyuyorlar görevini yapan yok genel olarak herkes Kendi odasını siliyor iyi yapmışsın bende cimrre yazmayı düşünüyorum yan refakatcilarin yemeğinde de sülük çıktı kocaman hemde kadın resmini çekti şikayet etti özür dileyip 4 şişe su bide elma vermişler özür anlayışı da bu kadar 

(489 puan) tarafından

Ne anlayış ha ama saglık bakanlıgını arayıp edin yine cimerede yazın tabi 

(317 puan) tarafından

Cimere yazım dedim de kimlim evde unuttum seri numarası istiyor 

(489 puan) tarafından

Hım yaparsın çıkıncada

0 oy
(20,846 puan) tarafından

Devlette para suyunu çekmiş. Salata ya da yoğurt falan olurdu en azından. Geçmiş olsun size. Allah'ım sifalar versin yavrucuga 

(317 puan) tarafından

Bu yemeklerin parasını da devlet kuruşuna kadar herkesten kesiyor ama insanlar yemeyip çöpe atıyor o kadar kötü ki salçalı suyun icin minicik tavuk atmışlar tm çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲

0 oy
(14,089 puan) tarafından

Kızın iyi olsunda. Dışardan domates salatalık falan al sahurda yemek için meyve vs kızında yer hem 

(317 puan) tarafından

İdare edecez artık kızım yemek yemiyor henüz teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 

0 oy
(6,325 puan) tarafından

Kızı bizim burda meyve tatlı istediğin kadar ekmek veriyorlar bu ne öyle yetmez bile iki tabak al

(317 puan) tarafından

İki tabak vermezler de bakalım bugün ne yemeği vercekler diycem fazla katar mısın niyetliyim kadın sinirli şekilde hızlı hızlı verip gidiyor 

(6,325 puan) tarafından

İşte cnm vermezler şikayet et misal o kadar yemek kalıyor sonra döküyorlar 

(317 puan) tarafından

Cimere yazacam 

0 oy
(167 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

(317 puan) tarafından

Sağol Allah razı olsun inşallah kardeşim 🤲

(167 puan) tarafından

Ben bayağıdır bilmiyordum canım neyi var hayırdır

(317 puan) tarafından

Kanında yüksek enfeksyon kusma ishal yüksek ateş boğaz enfeksiyonu 

(167 puan) tarafından

Allah şifa versin canım bebeğine ya bu ara herkesin çocuğu hasta benimkiler de soğuk aldı 

(317 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah senin kuzularada

0 oy
(64 puan) tarafından

Ankara şehir hastanesinde defalarca yattım her yatmamda 3 yada 4 kilo alıp geliyorum eve. Yemekleri harika lezzetli . Ramazan'da sahurda gezilir kahvaltılıkları dagılıtır isteyen sahur yapar isteyen sabah kalkınca yer. 3 ögün yemek haricinde ara ögün olarak kızıma yoğurt ayran süt yada meyve olarak 3 kere gelir. Hep dua ederim devletime. Muhakkakta et yemeği olur akşamları.... 

(317 puan) tarafından

Burda şehir hastaneside var ora böyle değil orda yatmıştım oranın yemekleri güzeldi buranın ki ot gibi yazık mazemelere çoğu kişi götürüp çöpe atıyor isyan etmeyi asla sevmem ama kötü yani yattım devlet hastanesi 

İlgili sorular

+5 oy
9 cevap 460 göst.
20 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (317 puan) tarafından soruldu
+5 oy
21 cevap 710 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 389 göst.
+1 oy
4 cevap 585 göst.
27 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,728 soru

23,683,707 cevap

310,434 kullanıcı

...