+2 oy
405 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (124 puan) tarafından

En son 5 Şubat'ta regli oldum 2 gün sürdü 23 Şubat yumurtlama gunumdu eşimle 2 kez korunmasız ilski yaşandı normalde 10 Mart'ta regli olmam gerekirdi 8 Mart'ta oldum ve 1 gün sürdü ilk siyah sonra pembelesmeye başladı sonra kahverengi oldu ve sadece peceteye silince geliyor ve sürekli wc gitmek istiyorum idrarim sürekli geliyor 5 dakkada bı birini dün akşam yapmıştım ikinci testide sabah yapmıştım ilk idrarla böle olupta hamile olduğunu öğrenen oldumu 

image

image

6 Cevaplar

+1 oy
(7 puan) tarafından

Ben iki çocuğumuda böyle öğrendim üstteki gibi silikti hatta kan testinde de beta hcg birinde 91 diğernde 36 çıktı muhtemelen sizde hamilesiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 

(124 puan) tarafından

Amin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(2,988 puan) tarafından

Eveeeet, ben. Hayırlı olsun 

+1 oy
(14,633 puan) tarafından

Bundan daha silikti flaşla görünüyordu bir kaç gün sonra tekrarladım gözle görüldü seninde var hayırlı olsun ❤️ 

+1 oy
(9,937 puan) tarafından

Bebek var net hayırşı olsun 

0 oy
(56 puan) tarafından

bende 8 gun gecikti adetim test yaptim ama negatif cikti. Korkum kist olması. acaba kan testi yapsammi?

0 oy
(33 puan) tarafından

Bilmiyorum ki bende yaptım dün akşam ve bugün sabah erken gebelik olanı bugün sabah yaptım gene silik çıktı gözle daha net görünüyor ama yarına randevu aldım kan vereceğim :) vardır inşallah seninde 

image

(124 puan) tarafından

Naptın canım sonuç ne çıktı 

(33 puan) tarafından

Kan verdim negatif çıktı sonuç gostermeye gitmedim ama canım yarın takrar test alacagm bı kaç gün sonra yapacağım çıkarsa yeninden giderim kan vermeye

(124 puan) tarafından

Kaç ciktiki neden testlerde çift çizgi cikiyo o zaman kafayı yer insan

(33 puan) tarafından

0.20 çıktı bugün sabah test yaptım tekrar negatife döndü malesef

İlgili sorular

Kategoriler

1,450,425 soru

23,817,415 cevap

318,132 kullanıcı

...