Gözyaşı damlası ve astım hastalarının kullandığı hava oruç bozar mı ?
Valla burda sayenizde bir çok şey öğrendim teşekkür ederim böyle yararlı bilgiler için ❤️
Elhamdülillah bereketli geçiyor ben teşekkür ederim. Aslında bu konularda yanlış çok fetvalar var fakat takvaya uygun olanı doğru olanı tercih ediyoruz Allahın izniyle.🦋
Böyle devam 🌸
Bende astım hastasiyim günde 3 tane düzenli ilaç kullanmam lazım bir de sabah akşam hava alıyorum.sukur düzenledim ilaçlarımı.bir orucumu qcinca sikiyorum bir de hemen imsaktan önce öyle idare ediyorum.biraz zorluyor ama rabbim kabul eder insallah
Yaaa rabbim şifa versin. RABBİM kabul etsin oruclarını izzeti dergahında.
Aminn cumlemizinkini inşallah.su astımı rabbim dusmanima vermesin.nefes diye cirpiniyorsunuz
Benim oğlumada var çok zor 3ü bitirdi 6. Ayından beri yavrum ne çektiğini Allah biliyor
Sagolasinnn 🤩🤩🤩
Evet ondan attım zaten diyor ya sohbetlerinde atın diye benim attıklarımı ben de üstümüzde kalmasın diye attım ♥♥♥
Ben çok severim hacer hocayı ama çok kısa cevap veren sjsj
Ay şu gözyaşı damlası oruç olay her sene beni çıldırtıyor. Benim sol gözyaşı bezim radyoterapi sonucu işlevini yapmıyor yani kurudu. Gözyaşı damlası kullanmak zorundayım hatta her saat en az iki üç kez damla damlatıyorum. Her ramazan bunu gören damla orucu bozar diye beni darlıyorlar. Diyorum sordum bozmaz diyorlar. Yok yok boşuna aç susuz kalıyorsun. En son artık benim orucumu siz mi kabul ediyorsunuz. Benim niyetim belli orucumu da kabul edip reddedecek merci belli. Siz girmeyin bizim aramıza dedim. 14 yıldır her ramazan bir Nihat hatipoğlu bir de ben sınanıyoruz 🤪🤣
Allah ıslah etsin. Evet senin yorumunu daha evvel görmüştüm ve üzülmüştüm elhamdülillah Alaska bozmaz cevabını vermişti yine de görsel olarak atayım dedim.
1,437,061 soru
23,629,793 cevap
307,277 kullanıcı