Kızlar ramazan ayı malum sorular :)
Ne olur kusurabakmayin çünkü arada kaldım.ben haliyle bir kaç gündür oruç tutamıyordum malum konudan.ama şu an kusurabakmayin ama böyle sivilce sikarsiniz da peceteye hafif kanlı bir sıvı gelir ya daha nasıl anlatayım bilemedim o şekilde sadece peceteye geliyor .abdest alıp yarın için niyetlenebilir miyim ?
Adetinin bitmesini beklemelisin biteceğine eminsen bugün guslünü al imsaktan sonra dikkat et peçeten temizse artık temizsin orucuna devam edersin imsaktan sonra kendi akıntından farklı adete yakın bir renkse adetin bitmemiş demektir
Gün kaçırmak istemiyorum çünkü.kendimi o kadar kötü hissettim ki tutamayinca şu 5 gün geçmedi bana
Kesinlikle öyle valla azmış günün Allah'tan bazıları 8-9 arası resmen
Şükür aslinda normalde sorun etmem de ramazan ve oruç olunca tövbe yarabbim sevapta kampanya varmista kaciriyormusum gibi hissediyorum :D
Ahaha sende adetken abdest al secdene otur zikrini çek
Onları yapıyorum şükür de yani senede bir kere geliyor istiyorum ki 30 gun tutayım .hatta Dr bile sordum acaba ilaç içsem kesenlerden diye kadın suratıma bir baktı .sonra da 11 ay duzetlmeye gelirsin artık dedi :D
Tamamen temizi görmediğiniz sürece tutamazsiniz
Yani akıntı renginiz beyaz olucak yada kendi akıntı renginizi bilirsiniz o renk olucak
Yarın olmayacağına kesin eminim tabi ki ama ben abdest alıp bekleyim imsaga kadar
1,493,249 soru
24,398,738 cevap
349,944 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın