+1 oy
92 göst.
önce Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Kızlar cips yada kola şifresi olanlar bana özelden atabilir misiniz hayrınıza İnterneti lazım bana buraya girsem yeter sıkıntım geçer az da olsa şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

4 Cevaplar

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Ne yapıyorsunuz şifreleri acaba oyun için mi

önce (299 puan) tarafından

Hayır hastanedeyim kızım yatıyor hastnede İnternetim yok buraya girmek için sıkıntım geçiyor az olsa buraya girince evde  wifi vardı burda rezil oldum internetsiz sil süpür yaptım oda bitmek üzere 

önce (124 puan) tarafından

Çok.gecmis olsun rabbim acil.sifalar versin inşallah bir kağıda yazmıştim okadar coktuki arıyorum şuan o.kagidi

Geçerlilik süresi varmı.bilmiuorim şifrelerin ama yeni olanlardan atayım ben size bir bakayım diğerine de

Çok mutlu edersin beni çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim ☺️ 🤲 

-Reklam-
0 oy
önce (9,112 puan) tarafından

WX6KKNT6KP yoladım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 

0 oy
önce (2,273 puan) tarafından

Turkcell mi canım

Yok abla bimcell kazandırıyor uygulamasını indirdim ona girecem şifreyi 100 MB yada 250 mbg çıkıyor buraya görebilirim en azından 

0 oy

ZZMTW89DPN buda  olursa dene ama emin değilim tarihi gecmışse olur mu bilmiyom

+1

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah diğer verdinle bunu girdim 500 mgbayt çıktı çok sağol kardeşim ☺️ 

Rica ederim canım  hastane zor zaman da gecmez kulan güzelce 

+1

Ay evet buraya giriyorum postları okuyorum burda vakit geçiyor yoksa aşırı sıkıcı çok teşekkür ederim tekrardan 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
+1 oy
2 cevap 127 göst.
+1 oy
0 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,436,456 soru