Kızlar cips yada kola şifresi olanlar bana özelden atabilir misiniz hayrınıza İnterneti lazım bana buraya girsem yeter sıkıntım geçer az da olsa şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲
Ne yapıyorsunuz şifreleri acaba oyun için mi
Hayır hastanedeyim kızım yatıyor hastnede İnternetim yok buraya girmek için sıkıntım geçiyor az olsa buraya girince evde wifi vardı burda rezil oldum internetsiz sil süpür yaptım oda bitmek üzere
Çok.gecmis olsun rabbim acil.sifalar versin inşallah bir kağıda yazmıştim okadar coktuki arıyorum şuan o.kagidi
Geçerlilik süresi varmı.bilmiuorim şifrelerin ama yeni olanlardan atayım ben size bir bakayım diğerine de
Çok mutlu edersin beni çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim ☺️ 🤲
WX6KKNT6KP yoladım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️
Turkcell mi canım
Yok abla bimcell kazandırıyor uygulamasını indirdim ona girecem şifreyi 100 MB yada 250 mbg çıkıyor buraya görebilirim en azından
ZZMTW89DPN buda olursa dene ama emin değilim tarihi gecmışse olur mu bilmiyom
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah diğer verdinle bunu girdim 500 mgbayt çıktı çok sağol kardeşim ☺️
Rica ederim canım hastane zor zaman da gecmez kulan güzelce
Ay evet buraya giriyorum postları okuyorum burda vakit geçiyor yoksa aşırı sıkıcı çok teşekkür ederim tekrardan
1,436,382 soru
23,620,208 cevap
306,765 kullanıcı