Kızlar spiralliyim ama her gün kanamam var yani kanama da diyemiyorum1-2 gün oluyo sonra 2-3 gün hiç bişey yok bu döngü 20 şubattan beri böyle bebek dusunmedigim için de korkudan cikarrtiramiyorum ama orucumu da hesaplayamiyorum hepsi birbirine karıştı napicagimi şaşırdım turuyimmi boziyimmi bilen varsa cevaplarsa çok mutlu olurum
Adet zamanını ayırt edebiliyo musun
Hayır yani önceden eve ama şuan hayır kanamam da farklı çünkü sürekli değil hep 2 gün temiz 2 gün adetim
Şimdi şöyle sürekli adet olman mümkün değil ayda bir olacak onu Bi netleyelim. Adet kanamam ile spiral kanamasını ayırt etmen mümkün mü karın ağrısı olur vs.
Hocayım yardımcı olmak isterim
Evet yani suphede de olsam ayırt ediyorum söyle anlatayım normalde adetken çok fazla kanamam oluyor hatta bazenleri 2 paket pet bitirdiğim oluyor yani şu an sadece günlük pet takıyorum bazı günler hiç leke bile olmuyor ve 2 aydır adet oluyorum diyebileceğim bir kanama gormedimyani ocağın20 sinden beri
Adet kanamasını ayırt ettiğin zaman yani kanaman adet kanaması ise namazı orucu bırak. Onun dışında Hanefi isen on günü aşarsa bu kan ve leke on günün sonunda her vakit için ayrı abdest alıp namaz kılabilirsin ve oruç tutabilirsin. Şafi isen on beş günün sonunda kan veya leke gelmeye devam ederse aynı şekilde gusül alıp namazlarına ve orucuna dönebilirsin.
Tamam teşekkürler Allah razı olsun ♥️🌸beni rahatlattı biz bu konuda gerçekten
Rica ederim 🪻
Vllh cnm bende spirali 11 ay olacak nerdeyse arada lekelenmem oldu şimdiki yok inşallah ramazan bitiririm
Valla benim 2 yıl olucak bi düzene girmedi
Hadi ya
Evet valla
Ben girdim şu spiral işine şuan adet oldum sanırım ama öncesi hep leke vardı.
3 gün olacak tutmuyorum. Karma karışık bişey oldu gitti 😃
Bende kafayı yiyecemmmm😢
1 yıldan az bi süre önce bende taktirdim ilk 6 ay falan aynı sizin gibiydi her gün leke oluyordu orucu bilmiyorum ama namaz için leke oldugunda gusül gerektirmiyor sadece her namaz için ayrı abdest alıyordum.
Evet o özür oluyor biliyorum
1,436,297 soru
23,619,084 cevap
306,725 kullanıcı