+2 oy
1,036 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (861 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DHBByUKolTI/?igsh=MXVuOWZrMmJpaHI0dg==

Ya kızlar cildiracam . Nereye nasıl şikayet edebiliriz

33 Cevaplar

0 oy
önce (861 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bayağı tepki görmüş video. Bayağı da şikayet almış. Adam tutuklanmıştır 
önce (1,420 puan) tarafından

Çok beklersiniz , kadın video çekmiş . Tepki videosu olarak çektik biz onu. Polise ifade verip eve geldim diyor yani hiç birşey yapmadılar 

önce (1,092 puan) tarafından

Videoyu izlemedim. Gerçekten aklımdan çıkaramıyorum çünkü ama artık kime nasıl beddua edeceğimi şaşırdım ya

önce (2,676 puan) tarafından

Sümeyye kadın eve geldikten sonra cocugu aldılar o videoda çocuk alınmamıştı 

önce (1,420 puan) tarafından

Vallaha mı ? Ay çok sevindim çok şükür  , X'e giremiyorum açılmıyor şuan güncel olaylardan haberim yok 🥺

önce (2,676 puan) tarafından

Evt canım x çökmüş kimse giremiyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,106 puan) tarafından

Dün bende gördüm instgramda biri var saadetozkanefe o ele almış müthiş bir bayan herşeyin peşinde resmen o ele almış . Kadının hesabını buldum bende dün sahurda öyle bı inceledim  kadın bomboş biri zaten cnm devlet görmüş yani

önce (6,680 puan) tarafından

aynn bende gece girdum de videoyu sabah islerim . ya ne mal insanlar var yaaa. bezi degisirken bile cocuk haz almasini ogrenmesin kendi kendine yapar vocuk diye dusunuyorum. 3 yas 4 yas cocuk mastrbasyonu denen birsey var alismasin hazzi ogrenmesin bu yasta diye. elalem kendi seyi gibi kurcaliyor sinir oldum bende sovdum ana avrak ana babasina

image

kqpqtmis cnm adı sanki Merve biseydi  

Bnde saadet ozkanefe o kadının paylaşım yorumlarında gördüm  sahurda vardı herkes ayağı kalkti çünkü 

Kadın storyde şey diyordu polis bunları almış neyse kadına sözde instgram yorumlarını kapat falan demiş sözüm ona sözde suçsuz ondan bırakılmış 

image

alınmış adam

image

bende onu diycektim sıcak bilgi çıkamaz inşallah 
+1 oy
önce (1,909 puan) tarafından

Ayyy Allah belasını versin alçakk şerefsizz😡 ilk defa bende video açıldı ınstagram olmadığı için açılmıyor normalde ayy sinirlerim tepeme çıktı o neydi öyle Allahim 😡

önce (2,066 puan) tarafından

Of bendede Instagram yok keşke yine acilmasaydi ya nereye gidiyor bu insanlık artık çıkmaz aklımdan şu goruntu 😞

önce (1,909 puan) tarafından

Annesinin de Allah belasını versin keşke anne öyle anne olmaz olaydı adiiii😡

Ayyy sorma semoş yaa daha aklımdan çıkmaz 🥺

Hiç sorma bana da arkadaşım attı beynimden vurulmusa döndüm 

Az aşağı inincede başka video gördüm polis aldı beni bilmem ne farkındalık adına çektim diuo devamni izleyemedim instgram.yok diye polis bişey yapmamış yani  yemin ederim küfür etmem  hiç şu mübarek günde kadına edesimmgeldi Allah'ın belaları tez zamanda geberip gitsinler inşallah 

önce (40 puan) tarafından

Beyninden aşağı kaynar sular döküldü lanet olsun ya.

+1 oy
önce (967 puan) tarafından

İzlemedim insta yok da içerik ne 

İçerik bebeğe babası mastürbasyon yapıyor sanırım. Annesi de cekiyo

Semoşum yüzeysel anlatsan çocuğa işkence felan mi 

Ohaa aile ve Sosyal hizmetler koruma bakanlığına şikayet eşin lütfen cocuk koruma altına alsınlar pislikler . 

Video var başka kuzu kadını polis almış bırakmış geri  şey diyo farkındalık için yaptim

Onu geberene kadar döveceksin alirlasada farkındalık olana kadar diceksin orpu çocukları 

+1 oy
önce (11,789 puan) tarafından

Videonun asıl sahibi değil ki

Asıl sahibi değil ama böyle bir video karşıma çıktı napilir 

önce (11,789 puan) tarafından

İğrenç valla bilmiyorum benim hesabım yok

+1 oy
önce (321 puan) tarafından

Kimin paylaştığı gözükmüyor ki ben yanlışlıkla sayfayı şikayet ettim Allah belasını versin bebeğe napıyo 

Kendi paylasimi değil. Video sahibinin sayfasını ben de bulamadm

önce (321 puan) tarafından

Çok sinirlerim bozuldu hesabı nasıl bulcaz 

+1 oy
önce (2,257 puan) tarafından

Herkes anne baba olmamalı Allahım korusun evlatlarımızı böyle insanlardan 

+1 oy
önce (4,263 puan) tarafından

Allah kahretsin ya böyle şeyler maalesef var olduğunu bilmek ne kadar üzücü bizim yetemediğimiź yerde Rabbim sen yardım et. Sikayet et yeri var görselde ben oraya sikayet ettim yapın sizde lutfen 

+1 oy
önce (570 puan) tarafından

Şimdi gördüm şikayet ettim allah belasını versin

+1 oy
önce (816 puan) tarafından

Vidoe çeken orus.bu çocuğu kim acaba nerde bu devlet Allah aşkına niye bunların Got.une sis sokmuyorlqe

Anası denecek orsb

+1 oy
önce (6,026 puan) tarafından

Allah senin belanı versin ******** elim ayağım titredi kalbim sikistiy😭dünya sen yıkıl dunya

0 oy
önce (2,441 puan) tarafından

Keşke görmeseydim mahvoldum inanılmaz midem bulanıyor su an . Cimere yazabilirsiniz 

0 oy
önce (1,326 puan) tarafından

Ay cinlerim tepeme çıktı ağzına sıçıyım

0 oy
önce (142 puan) tarafından

Ayy adamı parçalayasım geldi yüzünü deşerim onun Allah belanı versin p.i.ç🤬🤬😡😡🤬🤬🤬

0 oy
önce (411 puan) tarafından

İzlerken yemin ederim nefesim kesildi içim acıdı evlatlarım geldi gözümün önüne böylelerini öldürmek yeminle sevap

0 oy
önce (2,501 puan) tarafından

Allah sonumuzu hayır etsin bu nedir ya kafayı yiycem başımdan aşağı kaynar sular döküldü Allah ıslah etsin 🤬🤬🤬 

Sayfa eklemiş bilmiyorum ama eğer öyleyse pes diyorum böyle bir videoya birde çok normal birşeymiş gibi şarkı eklemeleri ne hale geldik ya

Bazen sorguluyorum Rabbim kimin kimlerin hürmetine dönüyor halâ bu dünya

Şarkı videonun orijinalinde varmış o değil kızım geçen yaz çok hırçındı 2 ay sendromunda kayınvalidem onu zapt etmeye çalışırken kendini yerlere atıyordu kızım kadını darp ediyor diye polis tutanakları tutup kayıtçı olmuşlardı gelip benden ifade falan aldılar yani böyle bir durumda bunu yapan polisler bu videoya nasıl hiçbir şey yapmıyorlar adaletine tüküreyim

önce (2,501 puan) tarafından

Adaletin adı var kendisi yok malesef çok kötü bir durumdayız çoook 😞

Ya bide aşağıda bir videoda açıklama yapmış k.hpe babası gelişimini kontrol etmek için yaptı diye bu nasıl ana bu nasıl insan ya yemin ederim çıldırcam yaaa

Bizler baba yanında kız evlatların altını açmaya çekiniyoruz şu mahlukatların yaptığına bak birde videoya çekiyor ulan o sıra bide evi süpürüyordum bıraktım videoya çektim diyor lan ben böyle birşeye şahit olsam o süpürgenin sapını ağzından sokar g*tünden çıkartırdım ağzımı bozdum valla kusura bakma çok sinirlendim

+1

Az soyledin az ******** köpek 

0 oy
önce (1,055 puan) tarafından

Ay ben ne izledim ya Allah belasını versin pislik kanım dondu ya Allah'ım inşallah develt sahip çıkar çocuğa :(

0 oy
önce (2,890 puan) tarafından

Anne ifade vermis salmislar babada hala sorgudaymjs yani sikayet edilmis bayanlar ve sorunlu bi ciftmis zaten

0 oy
önce (485 puan) tarafından

Biz ne kadar yırtınsakta ifadeleri alınıp serbest kalırlar 

Daha önceden bi kadında çocuğun yüzü kan içindeyken kendine canlı yayın yapıyordu.o da serbest kaldı

0 oy
önce (1,689 puan) tarafından

Ayhhh sinirden patladım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 163 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Birisii3 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 743 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,091 göst.
0 oy
10 cevap 615 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,635 soru

23,623,715 cevap

306,955 kullanıcı

...