+5 oy
649 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,711 puan) tarafından

Eltim dün akşam yazıyor bana yarın iftara gelin kaynanamları ve büyük dedeleri de çağırdım diye. Zahmet etme gerek yok dedim . Yok dedi gelin. Bugün de yazıyor bana iftara 6 saat kala iste masaya sığamazmışız iftarı kaynanamlarda yapalım diye. Sigamagiz dediği 9 kisi olacaktık toplam bahçe masası var (hava da güzel bugün) mutfakta masası da var. Kimse kimseyi çağırmak zorunda değil kimseden de bekletim yok beni çağırın diye. İsteyen isteyeni çağırır veya çağırmaz. Olay bu değil niyetin yoksa gerçekten evine ağırlamaya, yalandan da çağırıp birkaç saat kala iptal etme. Sırf çağırdım diyebilmek için. Her defasında aynısını yapıyor birkaç saat kala iptal ediyor. Bu ilk değil. Kaçıncı kez oldu. En son yine çağırdı (birkaç ay oldu) ben kaynanamlardaydım bana yazıyor gel diye. Zahmet etme dedim burda görüşelim yok yok dedi bekliyorum bana. 1 saat kala yine yazıyor evden çıktım geliyorum diye. Araya mesafe koyacağım en sevmediğim şey s.alak yerine koyulmak

16 Cevaplar

+8 oy
önce (522 puan) tarafından

Sende gtme . Her seferinde böyle demişsin bana bu tarz birşeyi 1 kere yapabilirler 2. Sine müsade etmem gtmem konuşmam görmezden gelirim

önce (3,711 puan) tarafından

İşte 3 kere filan oldu. Asla çağırmaz evine şimdide çağırınca şaşırdım hatta içimden dedim hayret. Ama yalandan davetmiş 😂

-Reklam-
+4 oy
önce (3,632 puan) tarafından

Her çağırdığında bir bahane bul gitme.. dengesiz biri demek. İnsan 5 saat kala iptal edermi yer sofrası serer yine iptal etmez. Dün çağrıdığında insan sayısını bilmiyormuydu sanki

Bence totosu sıkıya gelemiyor kim uğraçcak şimdi okadar yemekle die iptal ediyor . Ama çağırdım son anda bişi çıktı kısmet değilmiş dicek 

Bazıları yolunu biliyor 

Iste bahane başka bir şey değil. Masa sabah uyandığında küçülmedi ya. Dün çağırırken masanın küçük olduğu aklına gelmedi mi. Evet zaten ta öncelerden itiraf etmişti misafir sevmiyorum kim uğraşacak bulaşık filan. Ama kendisi bana kaç kere yatılıya geldi 1 haftalığına. Bende sal.ak gibi her defasında 4 4luk sofra hazırlıyordum çorbasından tatlısına kadar

+4 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Ïyi de yer sofrası var kur gitsin yer sofrasındaa yiyemez miydiniz

Mutfakta masası var, bahçede kocaman masası var ama yok 9 kişi sığdıramadı ve davetini iptal etti :) alıştım zaten bu ilk değil, ama son artık daha evine ayak basmam

Zaten bahane canım belli söylediğim gibi hiç olmazsa bile yer sofrası kur ..

Bağlantı kesme ama Mesafeli ol 

Evet daha yazmam evime de çağırmam. Kaynanamda denk gelirsek merhaba merhaba o kadar.

+4 oy
önce (514 puan) tarafından

Bende davet ederdim eltimi tek saat 1 oldumu cnm iptal oldu başka zmana derdim b.ok gibi kalırdı o saate yemeğini yetistirmeyle uğraşır birde seni anlardı anlamadimi onun gibi kaç defa yap akilanir

Evet kör şeytan haftaya kaynanami kayinbabayı cagir diyor ona da haber verip sizi sonraki hafta alacağım kusura bakma benim masam büyük ama sandalyem az de diyor. 

Bence kaynanam kayınbaban çağır onu hiç çağırma 

Muhatap hiç olma .

Benim eltim gibi yüzsüzse gelir 

Zaten 2 3 hafta önce bir gün çılgınlık yapıp sana gelmek istiyorum diyor.  Yok yani sen 9 ayda (9 ay önce 1 saat mesafeye taşındım onlara önceden uzaktım) kaç kere cagirdin ?  Sıfır hiç çağırmadı ama bana gelmek istiyormuş. Çok istesin. 

önce (3,694 puan) tarafından

Geleceği zaman müsait değilim de hiç alma gözünü seveyim 

Aşırı gıcık oldum burdan

Senin yerine olsam parmağımda oynatirim bunun gibi zilliyi,🤣🤣🤣🤣

Ne zaman gelmeye yeltenirse müsait değilim de

Kırsın dizini otursun evinde

Alışmış evinde yiyip içmeye 

Hoşşstt ahırına de

Evet daha ne giderim ne evime alırım bitti. Daha yazacağım şeyler çok da uzatmak istemiyorum beni de çekemiyor artık buna kanaat getirdim 

+1 oy

Post yukarı kızlar 

+1 oy
önce (2,115 puan) tarafından

Bahane.... küçük gariban masam var 4 kisilikfilan erkeklere onları veriyorum kadınlarda yer sofrası kuruyorum İngiliz kraliyet ailesi değiliz ya  bize fark edemez bence oda bahane etmiş 

Ya birde hepsi birinci derece akraba o 9 kisi. Ben eşim eltim kocası eşimin babaannesi ve dedesi ve yengesi o kadar yer sofrası kursaymıs veya bahçede kocaman 12 kişilik masası var mutfakta masası var. İstemeyince bahane çok ama. Ben çağırmasaydı hiç bozulmazdım zaten kimse çağırmak zorunda değil ama iftara 5 saat kala yalandan çağırıp iptal edip sal.ak yerine de koymasın. Mesafe koyacağım yazarsa da cevap vermem veya soğuk yazarım. 

+1 oy
önce (52,520 puan) tarafından

küfür etse daha iyi masasini sigilip sigilmayacaagini bilmiyor mu dengesiz

Bu sondu ne evime çağıracağım ne gideceğim

+1 oy
önce (2,919 puan) tarafından

Gitmem de çağırmam da...

O ne öyle ya yorumları okudum kendi ne güzel geliyor sen hizmet ediyorsun kusura bakma sen saf mısın bacım sende yapma nefret ediyorum böyle insanı kullananlardan 

Aynen öyle bende çağırmıyorum artık. Buraya taşındım 9 ay oldu 1 kere çay içmeye çağırmadı. Tasindiktan 4 5 ay sonra ev görmeye gelmek istiyoruz dedi bende gelmek isteyene gelme demem. Geldiler yemek yediler ama o son daha evime almam. 

önce (2,919 puan) tarafından

Gelmek istediğinde sende bahane bul hiç kızmaya bişey demeye de hakkı yok hatta kızdıgini anlasın bilsin yoksa böyle devam eder 

Öyle yapacağım daha evime almam bitti kendim de gitmem asla istedigi kadar gerçekten yalandan çağırsın 

+1 oy
önce (7,461 puan) tarafından

Sende demedin mi zaten masami hazırlamıştim tahmin edip diye terbiyesizlik 

Hiç çağırmasaydı bozulmazdım zaten kimseden beklentim yok. Ama yalandan çağırıp da iptal etmek hemde oruç günü. 

+1 oy
önce (170 puan) tarafından

Bı kere öyle demesi yeterli zaten ikinciye müsade etmem asla da gitmem iki sene önce kaynanami aradım yarın size gelecem diye bahane buldu gelmemem için ogunden sonra hiç gitmedim gitmem istenmedigiim yere sende bahane bu bı daha davet ederse yada sen ondan önce davran gelemiyorum de son bı kaç saat öncesi :)))

Zaten senede 2 kere cagirdi ikisinide iptal etti. Yetti bana. Bize alerjisi var demek evine istemiyor.  Bitti bende daha evime almam 

Ama eltime de kırıldığımı bilmesini istiyorum.  Daha yazmam o yazarsa kısa ve soğuk cevap veririm 

önce (170 puan) tarafından

Bencede alma da gitmede öyle insanlardan uzak durmak lazım dalga geçer gibi 

Aynen öyle sala.k yerine koymak başka bir şey değil

+1 oy
önce (1,691 puan) tarafından

Net bahane bulur gitmezdim.

Evet gitmedik bizde. Sizce kaynanama bunu cıtlatmalı mıyım yoksa boşmu vereyim 

önce (1,691 puan) tarafından

Bence kaynanana birşey deme. Durumu ya eltine çıtlat ya da boşver. O aynı hareketi tekrarladikca sen gitme.

Soğudum zaten ilelebet gitmem evine ayak basmam. Bu ilk değil ***** yerine koyduğu. Ve bunu bi bize yapıyor bence kaynanamları arada çağırıyor

+1 oy
önce (20,638 puan) tarafından

Şurada okudukça şaşırıyorum. Hakikaten çok çeşit insan var. Hayret. Nasıl akıllarına geliyo bu tuzaklar. 

Çok uyanık evet çağırdım diyebilmek için. Gel de anla bu kafayı. Birde ramazanın ta birinci günü de yazmisti bize gelin iftara . Yok sanki ben sana gelmeye bayılmışım da. Ama sanırım kaynanamı bir dahaki gördüğümde soracağım kim teklif etti iftarın kaynanamların evinde yapılmasına eminim çünkü onu da eltim demiştir.  

+1 oy
önce (14,841 puan) tarafından

Ben olsam yazarım bak sonra gelemeyin diyeceksiniz kabul etmiyorum böyle mesaj da gülücük koyarak 

Bitti zaten bir dahaki her "yalandan" çağırdığında müsait değilim diyeceğim. 

+1 oy
önce (12 puan) tarafından

Siz taviz verdikçe böyle yapmaya devam eder birazda sizn elinzde 

Evet sondu her çağırdığında "zaten senede 2 " müsait değilim diyeceğim

+1 oy
önce (19,578 puan) tarafından

Sen de geleceğim de son dakika gitme diyesim geldi ama iptal ediyor uyanık :) yerinde olsam şimdi sen son dakika vazgeçersin hiç boşuna yorma benim de programım var onu bozdurma deyip geçiştir tamam gelirim deme 

Uyanık ki ne uyandık. Ama daha evine ayak basmam ne hastalıkta ne bir şeyde. Sonrada demesinler gelmediler diye. Kendisi suçlu

+1 oy
önce (1,367 puan) tarafından

Bu bir insana bir kere yapılır eğer size defalarca yapılıyorsa sorun karşıdaki ama sizde biter. Sonradan iptal edicegin için zahmet etme gelmiyorum derim  niye izin verirsiniz böyle şeylere bilmiyorum 

Evet bu sondu kaynanamla da bunu konuşacağım. Ve evlerine daha asla gitmeyeceğim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 202 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (959 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 76 göst.
+1 oy
8 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,436,382 soru

23,620,208 cevap

306,765 kullanıcı