+2 oy
276 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (318 puan) tarafından

Arkadaşlar 2.5 aylık bebeğim var bende ev hanımıyım yani 7/24 bebeğimleyim. Eşimde oturma odasına bebek odasına ve koridora bebek kamerası almış. Bende gerek yoktu ben evdeydim ve bebek ufak  ağlasa hemen yanında oluyorum duyuyorum dedim. Eşimde yok lazım olur sana da diyerekten ses ve görüntü kaydı alan cihaz  aldı. Şimdi sorun şu biz eşimle 4 yıldır evliyiz ve ufak bir tartışmada hemen eve kamera ses kayıt cihazı alacağım bakalım hangimiz haklı deyip duruyordu. Yani bebek bahane oldu bence. İnsanız benimde hatam vardır ama kameraya alıp ne yapacaksın yani. Şimdi de tutturdu koridora hırsıza karşı oturma odasına da bebek için aldım kuracağım. Herşeyden önce ben rahat değilim yani ev hali insan  her zaman müsait olmuyor. Evet eşim izleyecek sonuçta ama insan yine de fakat edemiyor. Bir de benim evime komşum annem misafir hanımlar geliyor. Eee eşimin bunları görüp duymasını istemem. Bunuda söyledim kabul etmedi. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız +sizce ben mi abartıyorum 

19 Cevaplar

+4 oy
önce (15,476 puan) tarafından

Bebek kamerası sadece bebek odasında olur evin diğer taraflarında değil bu düpedüz dikizlemektir

önce (318 puan) tarafından
+1

Ben oturma odasına da yatak yaptım gündüzleri genelde oturma odasında yanımda oluyor. O yüzden oyuma odasına koymak istiyor. Ama yine de sıkıntılı bir durum ben rahat edemem defalarca söyledim hep taş koyuyor önüme 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,677 puan) tarafından

kimse gelmese bile biri beni gozetlesin istemem cok sacmam . bebek kamerasida bebek odasinda olur bebegi uyudukca bakarain kamerali telsiz cok bile. benim kamerasiz bebek telsizim var mesela cocugu uyutup binanin spor salonuna iniyorul telsizinalio. cocuk gik dese geliyorum eve. onun harici zaten 75 metrekare kic kadar ev evin icinde zaten ihtiyac yok telsize kameraya falan. bakici makici icin evin her odasina konur da aen evdeysen bi cok sacma. bide kavgada kamera koycam dios ne yani adam mi alcam eve guvenmiyomuau. ki kameradan ne girecekain ki tartisilan konuda kim hakli kim haksiz illa kamera cekmesi gerekmiyir herkesin aklinda kalir sen soyle dedin ben boyle dedim diye. cok sacma bastan sona gereksiz

+1

Kesinlikle bende istemiyorum. Kendi evim değil sıkıcı raht edemeyip huzur bulamadığım bir ortam halinde olacak. Yani evde bile durmak istemiyorum artık. Eşime söylediğimde de saçma sapan savunmalar yapıyor. 

+2 oy
önce (1,546 puan) tarafından

Asla istemem. BBG(biri bizi gözetliyor) evi gibi. Eve gelen kişi de rahat edemez. En fazla bebek odasına koyabilirsiniz. Diğer odalar çok saçma. Ayrıca koridora neden koyacak ki, kapı girişine koyması lazım (hırsız için). 

önce (1,546 puan) tarafından
+1

Bizde bebek telsizi var bu arada. Ev iki katlı olduğu için mutfakta yada bahçede olunca ses gelmiyor diye aldık. Sadece ses geliyor o da, konuşma veya kamera kaydı yok. 

+2 oy
önce (523 puan) tarafından

Benimde bebek kameram var ama bebegi yatırdıgım odaya takıyorum sadece ne kadar mantıksız bayanlar arasında oturma oluyor kafasını açan yada abdest alan oluyor tlbe

+1

Bebeğe oturma odasında da yatak yaptım. Gündüzleri benim yanımda duruyor genelde. O yüzden oturma odasına koymak istedi ama çok saçma zaten ben yanındayım çocuğun.aa dese yanına gidiyorum. Kendi telefonuna da uygulama indirdi. Şimdi ne olsa ona bildirim gidiyor. Aşırı sıkıcı bir ortam 

+2 oy
önce (9,112 puan) tarafından

Alsın canım nolacak benim esimde almiştı kurmadık ama daha aslında güzel bisey 

+2 oy
önce (19,581 puan) tarafından

Alsın o kamerayı münasip bir yerine taksın benim evime yaşam alanıma takamaz suçtur bu.

+2 oy
önce (2,433 puan) tarafından

Bebegim bizim odamızda yatıyor yatak odasında kameramiz var iyi ki almışız çünkü bebegim buyudu ağlamıyor artik dönüyor ediyor hemen koşuyorum işteyken esim aramadan önce açıp bakiyor uyuyor muyuz diye kamera açılınca minik bir ses çıkartıyor duyarsam dönüp öpücük atıyorum ama evin her yerine kamera koysa çok rahatsız olurum o konunun bebekle hiç alakası uok bence 

+1

Bence de bebekle alakası yok. Ama bunu eşim kabul etmek istemiyor. Hazır eline fırsat geçti 4 yıldır istediğini yapmak için zorluyor. 

önce (2,433 puan) tarafından
+1

Biri gelince cek fişini kadınları mi izleyeceksin de

+2 oy
önce (2,494 puan) tarafından

Eşin dinlemeyip kamerayı takarsa çocuk odası hariç hepsini sök at. Ne kadar saçma ya. Hiç mi özel anın alanın olmayacak . Iyi tuvalete de koysun sı.carken izler. 

+2 oy
önce (977 puan) tarafından

Eşim güvenlik ve tedbir amacli böyle yapacak olsa rahatsızlık duymam hoşuma da gider aslında instagramda falan goruslyoruz yabancı aileler çocukları için evde kamera bulunduruyor. ama eşiniz takıntılı gibi geldi birşeyleri gereksiz kuruntu yapmış olabilir

+2 oy
önce (1,162 puan) tarafından

Benim eniştem böyle ya teyzemin telefonuna nasıl yaptıysa bişey yapmış kadının nereye gittiğini kimle konuştuğunu duyuyordu telefon görüşmesi yapmasa bile duyuyordu arıyorum komşu geldi o an telefon elinde ya komşuyla konuşmalarını duyuyor nereye giderse gitsin haberi oluyordu hatta birgün teyzem bi yere gitmiş yaşı da baya var yani 55 den büyük teyzem bi yere gitmiş işte birden telefondan ses gelmiş sen nerdesin nerde geziyorsun diye teyzem şok olmuş ama eniştemin ki teknoloji manyaklığı durmadan teknolojiyi geliştirmeye çalışır kendince o yüzden yaptı tabi ama sizin ki çok doğru bulmuyorum şahsen eşim böyle bişey yapsa evde asla rahat olamam afedersiniz bi burnunu kaşıyacak ol insan rahatsız olur ev hali yani bence eşinizin takıntısı var ya da takıntılı şüphesi var 

+2 oy
önce (2,982 puan) tarafından

Kameradan bebeği sen takip etmicek misin niye eşin iş yerinden mi takip edecek 

+1

Evet öyle yapacakmış. 

önce (2,982 puan) tarafından
+1

Güvenliğiniz açısından iyi belki ama ben olsam ben de istemem. İzlendigimi bilmek bu eşim bile olsa beni rahatsız eder. Ama sen takip et bebeğini iyi oluyor kamera telsiz vs. Ve ayrıca eve gelen giden var diyosun onların haberi olmasa haklarına girmiş olursunuz ikiniz beraber olmaz yani böyle birşey 

önce (3,695 puan) tarafından
+1

Bir dakika 

O kamerayı 

Eşin takip edecekse ne anlamı kaldı ki bebeğin odasına takmanın 

Bebek ağlarsa eşin duydu diyelim işteyken eee

Seninde elinde olması lazım bunun canlı görüntüsü 

Niye eşin takıp edecek 

Asıl senin takıp etmen lazım 

Eşin değişik biri canım yanlış anlama gülüm 

Takıntılı yada sana güvenmiyor 

Eski konuşmasında da demiş zaten 

Eve kamera takarım kim haklı haksız gibi

Ayy yanlış anlama 

Büyük konuşmak istemiyorum ama 

İşi boşanmaya kadar sürerim 

Madem bebek için kamera takılıyor görüntü sende olması lazım 

Bebek ağlarsa eşin kamera dan çıkıp mi bakicak

+2 oy
önce (5,037 puan) tarafından

Oğlumun odasında var gelen misafirleri uyarıyorum oadaya namaz falan kılmaya giren oluyor ne olur ne olmaz diye  önce salondaydi ay çok rahatsız oldum sanki izleniyor gibi hissettim kendimi çok rahatsız edici bir durum 

+2 oy
önce (38 puan) tarafından

Çok saçma insanın hiç mi özel anı olmaz telefon konuşması olmaz çok saçma bide beegim hep yanımda diyorsun böyle biseyi kabul etme yanlış o bebekten değil bence seni görmek için gün içinde evde ne yapıyorsun diye yapmıştır izin verme 

+2 oy
önce (39 puan) tarafından

Kabul etmezdim bebek odası haric sert tonlarda uyariridim

+2 oy
önce (4,681 puan) tarafından

Esini gec internetten kurulan kameralara hacklenip baskasi tarafindan girilebiliyo. Yani kotu niyetli biri farkedip girse evinizi dikizler. Ayrica benim esim boyle bi dikizleme yapnak istese kendini mahkeme de bulur. Ne munasebet ben evde napicam da beni dikizlicek? 

+2 oy
önce (66 puan) tarafından

Bizde var memnunum ses ve görüntü kaydı alıyor eşimdede bendede uygulama yüklü yatak odasında var sadece ben mutfakta olunca veya televizyon izleyınce açıp izliyorum bazen uyanıp ağlamıyor ordan görüyorum veya odaya ikidebır gırıp çikmak istemiyorsam açıp ordan bakıyorum şuanlık kullanışlı zaten prize bağlı çalışıyor birde wifi ye heryere koymanın anlamı ne? Güven yok bnce

0 oy
önce (4,260 puan) tarafından

Kırarım direk valla bazı eşlere de hayatlarada şaşırıyorum okuduklarım bi baba yada eş olarak olgunluk seviyesine ulaşmamış izlenimi veriyo 

0 oy
önce (14,672 puan) tarafından

kızımın odasında ve evin girişinde kameramız var. ama senin kocanın niyeti başka

0 oy
önce (14,173 puan) tarafından

Eve komple kamera koymak gerçekten pes oldu olacak Wc ye de koysun tövbe tövbe 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 257 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 705 göst.

Kategoriler