+1 oy
148 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Hayırlı geceler arkadaşlar benim sorum şu biz ilçede oturuyoruz Köye yakın sayılır esim kurbancilik yapıyor anne babayla ortak esim haftanın 4 günü bizimle diğer günler malum iş sebebi köyde bazen bizde gideriz hafta sonlari büyük kizim kreste ama okullar kapanacak ve ben şimdiden bunu düşünmekten edemiyorum kaynanam genc ve ikimizde baskın karakterli insanlarız anlaşamıyoruz ve ben 6 sene onlarla köyde hır gür yaşadım kizim okula başlayınca kendi evime geçtim Bi yaz boyu napacam yüz göz olacaz dip dibe bide eski günler korkusu kaygısı yine ölümsüzlük yaşanırsa ben kendime guvenmiyorum bu konuda çünkü tahammülüm sıfır kadına nasıl başa cikicsm ne çare bulacam bilemiyorum esim anlayışsız kizim haftasonu Köye gittik kendi evimize gidelim dedi diye bebe senin yüzünden unuttu burayı diyor kizim burasıda bizim ilk evimiz asıl evimiz diye öğretiyor gerisini siz düşünün yıllarca hep annesini tuttu benimle iyi olmak istiyorsan annemle iyi geçin şartı koydu hep ben Bi yaz tatilini nasil atlatacak bilemiyorum kaynana da ketun Bi kadın çoğu zaman bile bile kışkırtma yapıyor bana sonrada ben bisey yapmadım demedim diye su yüzüne çıkıyor Bi şekil üstüne senide suçlu ve savunmasız duruma düşürüyor off Allah im yardım et

3 Cevaplar

+2 oy
önce (3,380 puan) tarafından

Ölümsüzlük yaşanması ne demek? Tam anlamadım orayı. 

Ketun ne? Ketum yazmak istedin sanırım ama ketum da başka bir şey.

Duruma gelince, eşinin bu kadar bireysel düşünmesi doğru değil. Ama sen de baskın karakterim ben diye kayınvalideni karşına alma. Huyuna gidiyor gibi yap ama günün sonunda senin dediğin olmuş olsun. Dikine gittiğin sürece kadının gözü hep sende olacak ama huyuna gidiyor gibi yaparsan seni radarından çıkarır 

önce (38 puan) tarafından

Bende aynı şeyi diyecektim 

önce (101 puan) tarafından

Ölümsuzluk yazdığı yer olumsuzluk herhalde 

-Reklam-
0 oy
önce (248 puan) tarafından

Aynı benim durum ya yazın 2.5 ay kalıyoruz iğrenç ya kışın da onlar bize geliyor illallah ettim artık

0 oy
önce (975 puan) tarafından

Aynı biz güzel güzel gecinmek varken neden uğraşırlar ki ya midem bulniyor  takmayacaksin başka çaresi yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
0 oy
7 cevap 339 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 202 göst.
0 oy
5 cevap 296 göst.

Kategoriler

1,436,114 soru

23,616,959 cevap

306,611 kullanıcı

...