+3 oy
202 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,155 puan) tarafından

Küçük bebeğim var. Ben şimdiden halı battaniye yıkancak şeyler ile başlamayı düşünüyorum. Yardım edecek olanım yok. Siz ne zaman başlamayı planlıyorsunuz

12 Cevaplar

+2 oy
önce (8,361 puan) tarafından

Ramazan önü genel bi temizlik yaptım bayramdan birkaç gün önce tekrar bi elden geciririm. Şimdi yapsam bayrama yine batacak

önce (1,155 puan) tarafından

Öyle tabi ama ben dediğim gibi yapsam anca yaparım. Bebeğim gündüzleri durmuyor hiç

önce (8,361 puan) tarafından

Dolap içlerinden daha dip yerlerden baslayabilirsin o zaman. Benimde öyle durmuyorda iyi kötü yapıyoruz 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,789 puan) tarafından

Bu hafta da gecsin haftaya oda oda gidicem orucluyken zorlamam kendimi yavas yavas baslarım

Anladım canım

+2 oy
önce (15,476 puan) tarafından

Haftaya 40 kişilik eşimin ailesi ve benim ailemin bulunacağı iftar organizasyonundan sonra ev halkalı çöplüğüne döneceği için son hafta başlayacam koltuk yıkama halı yıkama perde yıkama cam silme olarak başlayacam canlı cesede döneceğim için şimdiden cenaze namazıma bütün cemaati davet ediyorum

Ahaha allah kolaylık versin

+1 oy
önce (19,570 puan) tarafından

Bayrama gelenim gidenim yok bayram benim için tatil evde olduğum için genelde yapılacak ağır işleri o tatilde iken yapıyorum onun dışında günlük temizliğin biraz daha detaylısını yapacağım onu da hasta olunca bir Ramazan'ın sonuna doğru niyetli olamayacağım o zaman :) 

Benimde yok ama evin güzelce bir temizliğe ihtiyacı var :) 

önce (19,570 puan) tarafından

Kayınvalidemler geldi gitti o ara epeyce temizledim bayramda sadece üstten geçmem yeter diye düşünüyorum 

0 oy
önce (942 puan) tarafından

Bitti bile erken yaptım bayrama yakın gene dip köşe temizlerim perdemi yıkarım tamamdır 

0 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Yardım edenim yok benimde perdelerimi dün yıkadım hergun bı cam silicem bebeğim durmuyor mutfak dolaplarinida birine sildirmeyi düşünüyorum bulabilirsem

Ben de öyleyim. Bebeğim gündüzleri hiç durmuyor. 

0 oy
önce (1,430 puan) tarafından

Benim her günüm bayram temizliği havasında geçiyor 2 küçük çocuk ve hamilelikle. Genel bi temizlik yaparım bayram önü. Çokta detaya giremem sanırım. Detayları aşama aşama şimdiden yapıyorum 

Kolay gelsin canım

önce (1,430 puan) tarafından

Teşekkürler canım sana da 💓

0 oy
önce (7,799 puan) tarafından

Zaten günlük temizliğimi yapıyorum özel bayram için bişey yapmicam yüksek ihtimal annemlerde olurum bayramda 

Biz de bayramda mardin'e gideceğiz ama evimin temizliğe ihtiyacı var. Bayram temizliği bahanem oldu birsz

0 oy
önce (225 puan) tarafından

Benimde bebeğim 6 aylık olacak bende başladım inşallah havalar ılık burada oda oda yapmaya başladım cam duvar pencere oda oda yapmak daha rahat oluyo hepsi bitince battaniye kalinlarn kalkacak mutfağım temiz bı elden geçer tamamdır en sonra tuvalet banyo komple temizledimmi anca biter bayrama 😊

Bebek ile çok zor olacak. Allah bize kolaylık versin. Şu iftarı bile zor hazırlıyorum. 

önce (225 puan) tarafından

Valla abisi okuldan gelene kadar bekliyorum bende yoksa uykusu çok hafif zor yani

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Benimde yapmam lazım galıba haftaga oruç olmam o zaman yapıyım dedım camları sildim bayramdan önce yine dolanırsam iyi olur gibi bayram sonu oglum askere gidecek gelen giden olur bide🤗

Anladım canım. Şimdiden kolay gelsin. 

önce (162 puan) tarafından

Sagol canım sanada kolay gelsın 

0 oy
önce (6,087 puan) tarafından

Evim temiz hiç yapmayo düşünmüyorum zaten birşey kirledikce hemen yıkıyorum belki camlarımi silerim anneme gidip temizlik yapacam 

0 oy
önce (14,164 puan) tarafından

Hiç öyle bayram temizliği diye ayırt etmiyorum canım zaten ne zaman kirlenirse o zaman yapıyorum ben. Benimde 3 yaş bi kızım var tekim. Bi un kanepe bi gun hali bi gun perde olacak şekilde yapabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 296 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 323 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 224 göst.
+1 oy
12 cevap 406 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilalaksu (139 puan) tarafından soruldu