+1 oy
87 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,022 puan) tarafından

Sezeryandan ne kadar süre sonra korse kullandınız bu gün 13. Günüm kullanabilirmiyim

4 Cevaplar

+1 oy
önce (519 puan) tarafından

Evet kullanabilirsiniz.

önce (1,022 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
önce (39 puan) tarafından

Hic kullanmadim uğraşacağım zaten bütün evdeyim bebek emzirikende zorlanıyorum tak çıkarda sıkıldım birdaha kullanmadim zaten sarkma olmadi kendimde kilo almamıştım hamileyken

0 oy
önce (1,438 puan) tarafından

Hastaneden eve gelince çok sıkı olmayan korsemi giydim çünkü göbeğimin sallanmasını azaltıp ağrımı da azaltmıştı

0 oy
önce (6,679 puan) tarafından

ben eve gelir gelmez sezeryan korksrsi kullandim. 3 aydada normal yamunaya gecdim sıki kopcali olan

önce (1,783 puan) tarafından

Yamunadan memnun musunuz gerçekten söylendiği gibi işe yarıyor mu 2 hafta önce doğum yaptım göbeğim var normal şort korse kullanıyorum şuan balensiz

on numara gercekden vok guzel topluyor ve sıkilastiriyir. sekle sikuyor bel oyuntusunu. ama az yiyim de kilo verim diye bir his olmuyor. yani ben yemek yerken bunalip cikariyordum cunku hic yutulmuo bogazima dizilip oturup kaliyir gibi lokmalar. iradeli olan hic yemeyebilirde yemek takdigi surece tas gbi tok hissiyatinoluyor

önce (544 puan) tarafından

@Casperiye canm bise sorcam sana yaa yüz bakimi ne onerirsin gozenekler icin ozellikle

Teşekkür ederim peki uzun olanı mı kısa olanı mı daha etkili sizce hangisini önerirsiniz 🙏🏻

ben seyi cok begendim bayada guzel sikilastiriyor gozenegi. yuksek frekans cihazi  yuz icin . aldim c vitamini serumu surup onunla yediriyorum yuze . baya gozenekleri sikilastirdi

benimkini ben hamile kalmadan once almistim belim incelsin sekillensin diye. dogumdan sonndada onunkullandim zaten cok kilo almamistim ilk haftadan eski  halime kiloma dondum diye oldu . kisa olandan almistim bustiyer gibi. ama dogumdan sonra alsam yada hamile kalcagimi bilseydim uzun olandan tercih ederdim . yedinden almaya gerek yok diye almadim tekrardan

Nerden alabilirim acaba resim flan varmii

usenmedim takdim buyur😂😂trendyoldada vardi onceden vardir hala yamunanin kendi siteside var:)

he ay kiz yuksek frekansi  mi sormustun sen ben korseyi sordun sanidm :) trendyolda var o

image

image

Tmm canm sagol bakarim ,🌺

Çok teşekkür ederim 💖🫶🏻

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde prensbioglum (339 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 65 göst.
14 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,525 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 71 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (143 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,520 soru

23,621,989 cevap

306,868 kullanıcı

...