+1 oy
56 göst.
önce Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhaba kızlar dizimde menisküs yırtığı varmış doktor ameliyat öneriyor 1 yaşında emen bir çocuğum var başka tedavi yöntemlerini sorduğum da ameliyattan başka çözümü olmadığı söylendi sizce birde size sormak istiyorum başka tedavi yöntemleri varmı 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (2,433 puan) tarafından

Benim arkadaşım çok çekti ya bayağı alternatif denedi ama ise yaramadı durup dururken yolda dizi döner yere düşerdi ameliyat oldu çok memnun. Bebeğinizin biraz büyümesini bekleyebilirsiniz çünkü bir kaç ay kalkmadan yatmak gerekiyor

önce (14 puan) tarafından

Çoğu insan tekrarlar diyor bu yırtılma ameliyatdan da çok korkuyorum çocuğum küçük ama otururken kalkarken yürürken çok ağrıyor 

önce (2,433 puan) tarafından

Benim arkadaşım 18 yaşında ameliyat oldu su an 28 yaşındayız bir şey yok çok da aktif bir kız yani gezer toparladım calisiyor zaten yüzüyor falan tekraralamadi onda

Bakalım benden olma taraftarıyım bu bu ağrıyı hep çekmektense ama korkuyorum 

-Reklam-
+2 oy
önce (492 puan) tarafından

Bizim Konya da Mehmet arazi diye bir doktor var annemde de oldu yırtık. Kök hücre tedavısı uyguladı annem şu an gayet sağlıklı ameliyat dedi bir sürü doktor ama ameliyat olmadan düzeldi 

Dediğiniz gibi kök hücre tedavisini bir araştırayım inşallah işe yarar ameliyata gerek kalmaz bu ağrıdan da kurtulurum

önce (492 puan) tarafından

İnşallah çok geçmiş olsun 

İnşallah çok teşekkür ederim ❤️

+2 oy
önce (14,668 puan) tarafından

ameliyat olan tanıdığım da var olmayan da

olmayanın aklında ameliyat var, olan da sakın olma bak yine oldu diyor. 

ikisinde de geçmedi. fizik tedavi ile azaltabilirsin, kilon varsa kilo vererek dize verdiğin yükü azaltabilirsin.

Kilo olarak 70lerdeym  evet ameliyat olanlar önermiyor banada fizik tedaviyi hiç düşünmedim aslında belkide kilodandır 

önce (14,668 puan) tarafından

kilo vermez geçirmez ama ağrılarını azaltır ciddi oranda 

Doğrudur teşekkür ederim yinede ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
9 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karcicegi (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karcicegi (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,436,389 soru

23,620,263 cevap

306,768 kullanıcı

...