Merhaba kızlar dizimde menisküs yırtığı varmış doktor ameliyat öneriyor 1 yaşında emen bir çocuğum var başka tedavi yöntemlerini sorduğum da ameliyattan başka çözümü olmadığı söylendi sizce birde size sormak istiyorum başka tedavi yöntemleri varmı
Benim arkadaşım çok çekti ya bayağı alternatif denedi ama ise yaramadı durup dururken yolda dizi döner yere düşerdi ameliyat oldu çok memnun. Bebeğinizin biraz büyümesini bekleyebilirsiniz çünkü bir kaç ay kalkmadan yatmak gerekiyor
Çoğu insan tekrarlar diyor bu yırtılma ameliyatdan da çok korkuyorum çocuğum küçük ama otururken kalkarken yürürken çok ağrıyor
Benim arkadaşım 18 yaşında ameliyat oldu su an 28 yaşındayız bir şey yok çok da aktif bir kız yani gezer toparladım calisiyor zaten yüzüyor falan tekraralamadi onda
Bakalım benden olma taraftarıyım bu bu ağrıyı hep çekmektense ama korkuyorum
Bizim Konya da Mehmet arazi diye bir doktor var annemde de oldu yırtık. Kök hücre tedavısı uyguladı annem şu an gayet sağlıklı ameliyat dedi bir sürü doktor ama ameliyat olmadan düzeldi
Dediğiniz gibi kök hücre tedavisini bir araştırayım inşallah işe yarar ameliyata gerek kalmaz bu ağrıdan da kurtulurum
İnşallah çok geçmiş olsun
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️
ameliyat olan tanıdığım da var olmayan da
olmayanın aklında ameliyat var, olan da sakın olma bak yine oldu diyor.
ikisinde de geçmedi. fizik tedavi ile azaltabilirsin, kilon varsa kilo vererek dize verdiğin yükü azaltabilirsin.
Kilo olarak 70lerdeym evet ameliyat olanlar önermiyor banada fizik tedaviyi hiç düşünmedim aslında belkide kilodandır
kilo vermez geçirmez ama ağrılarını azaltır ciddi oranda
Doğrudur teşekkür ederim yinede ❤️
1,436,389 soru
23,620,263 cevap
306,768 kullanıcı