+1 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Arkadaşlar sezeryan yerinden akıntı geliyor bir aydır antibiyotik tedavisi araştırma Hastanesi'ne gidiyorum ama duzelnedi halen geliyor karnında da yumurta gibi sertlik var geçer diyorlar ama hiç gerileme yok basina böyle bişey gelen varmi 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,983 puan) tarafından

Başka doktora git başıma gelmedi ama iltihap gibi 

-Reklam-
+1 oy
önce (35 puan) tarafından

En basta batikonla pansuman hic yapmadin mi 

önce (6 puan) tarafından

Hep yaptım şimdi artık yapma bişey kuru tut dedilerde akıntı geliyir sürekli 

önce (35 puan) tarafından

Kisa sürede dr git ihmal etme 

+1 oy
önce (482 puan) tarafından

Ah aynı şey başıma geldi 40 gün oldu doğum yapalı yeni iyileşti yaram

3.günü yaradan kan ve intihar geldi

4.gün hastaneye gittim crp 141 olmuştu düşünün

5 günlük iğne kullandım.12 ye düştü

Bana hemşireler açık bırak hiçbişey sürme dediler hastaneden çıktıktan sonra evde akıntı geldi

Hastanedeyken enfeksiyon kapıp şişmiş

Evde sonradan hergün batikon yaptım 

O şişlik bendede vardı zamanla indi

İntihara şimdi rahim yoluyla çıkıyor 

önce (6 puan) tarafından

Ya gerçekten mi gececekmi umudumu yitirmeye başladım bebeği zor emziriyorum amaliyat yerimin ustunde yumurta gibi bir sertlik bayağı sert damardan antibiyotik aldım yatış yapıldı üç gün akıntı yok deyip gelen yeri iki dikişle dün kapattilar bugün yine su gibi geldi 

İkitane antibiyotik içiyorum şimdide artık pansunan yapma bişey sürme dediler doğum yapalı ikinci aya girdim bu arada

önce (482 puan) tarafından

Canım başka hastaneye git benimki bi dikişlik bileydi

Şişlikte diyişini bittiği yerdi

0 oy
önce (12 puan) tarafından

Canım benim de o şekil olmuştu sezaryen yerinden iltihap akıyordu sürekli orayı kuru tutman gerekiyor penyeli bir bez koyman gerekiyor Sürekli temiz tutman gerekiyor Hastaneye gidince de bir şey demiyorlar Zaten normal deyip gönderiyorlar

önce (6 puan) tarafından

Aynen normal bu diyorlar yumurta gibi semsert bir şişlik sonra o sertliğin üzeri kızardı hassaslasti akıntı gelince rahatladım insapllah kesilir gider 

önce (12 puan) tarafından

Kesiliyor canım merak etme bende hemen hemen 10 gün sürmüştü ama sürekli temiz tut sen penye gibi birşey koy ben öyle yapmıştım

0 oy
önce (10,827 puan) tarafından

Akıntı vs yaşamadım ben ama sertlik vardı, geçti sonra

önce (6 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevapladiginiz icin

0 oy
önce (170 puan) tarafından

Ne akıntı nede şişlik yoktu 3 gün içinde ameliyat yok gibi kalktım bide saglık ocagına göstersen bence normal degil kilo varmı alta mı kalıyor sen sargı bezi koy tenine degmesin geçmiş olsun 

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Ay ya biz kadınların ne kadar zorlu süreçleri oluyo bende sezeryan olduğumda şişlik ve sertlik vardı doktor pıhtı kaldığını söyledi uyuşturmadan tekrar oraya bir kesi attı ve bastırarak kanı boşaltmaya çalıştı her gün evde böyle yap boşalsın dedi sürekli o kesiden kan akmıştı 😢

önce (6 puan) tarafından

Benimde yumurta gibi aşırı sert orası onu geçtim enfeksiyon bir aydır antibiyotik kullanıyorum üç gunde hastanede damardan verdiler enfeksiyon olsa diyorum şimdiye gecmezmi bu akıntı hala geliyo 

Akıntı gelmezse o şişlik agriyor

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Allah allah bende sezerhan oldum nerdese dikiş izi bile belli değil nasil akıntı falan olabilir

önce (6 puan) tarafından

Benimde öyleydi bu üçüncü sezeryan bunda öyle oldum

önce (39 puan) tarafından

Him geçmiş olsun doktor bakalim ne diyecek

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 189 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zehra_2020 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.