+3 oy
223 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (588 puan) tarafından

Komşularım iftara gelecek ama bebeğim de var hem çeşitli olsun hem kolay olsun istiyorum ama fikir yok bulamıyorum ana yemek yanına mangal olsa yanında ne yapardınız? 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (14,673 puan) tarafından

bolca meze(humus, cacık, babagannuş, sarımsaklı köfte) 

salata

mantar olabilir

-Reklam-
+1 oy
önce (614 puan) tarafından

Mangala sabittir 

Pilav salata mercimek çorbası 

Sarma istersen olabilir meze yoğurtlu olabilir

önce (588 puan) tarafından

Mangal yanına ama yemek olarak bir şey daha eklemek istiyorum yani kalabalık olucak ekstra bir şey olsun istiyorum 

önce (614 puan) tarafından

O zaman nohut veya kuru fasulye olabilir

0 oy
önce (1,371 puan) tarafından

Mangal varsa pilav salata ezogelin çorbası veya mercimek çorbası. Ama ben kalabalık olunca pilav sulu nohut veya etli kuru gibi yemek ortaya sarma dolma gibi tatlı turşu güzel ve yeterli buluyorum.

Mangal çorba pilav sarma havuç tarator salata en güzeli 

0 oy
önce (6,099 puan) tarafından

Kadınlar sarma delisidir bebeğin uyuduğu xaman yap yeterli

Tek kadın değil erkeklerde var o yüzden pek de anlamıyorlar öyle yemeklerden açıkçası 

önce (6,099 puan) tarafından

Abo komşunun eşleride mi geliyor 

Evet işte 

0 oy
önce (35 puan) tarafından

Bebeğin de varmış madem davet ettiğine şükür etsinler ne bulurlarsa onu yesinler cesit isteyen de yardıma gelip el atsınlar işe güce hazıra konmak kolay

Önceden hiç zorlanmıyordum ama çocuk gerçekten çok etkiliyormuş... 

önce (35 puan) tarafından

Valla benim küçük bebişim var esime zor iftarlik hazırlıyorum ucu ucuna yetişiyor kimsede bizden beklemesin büyük ihtişamlı sofralar yapamayız bi zahmet gelip yardımcı olsunlar 

0 oy
önce (170 puan) tarafından

Bu hafta sonu bende annemler erkek kardeşimgil babannrm biz olucaz mangal diyoruz bizde tavuk kanat köfte sucuk mercimek çorbası salata olsa yeter dedım tatlıda daha kararsızım 

0 oy
önce (1,091 puan) tarafından

Pilav yerine sebzeli arpa sehriye pilavi yapsan farklilik olur. Cacık yapabilirsin. Mezelere yonelebilirsin hazirlamasi da kolay. Mantar, köz patlican vs mangala yakışır. Mini börek ekleyebilirsin hazir yufkadan. Cesit olur. 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 124 göst.
+1 oy
16 cevap 388 göst.
+2 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
14 cevap 774 göst.
26 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,491 soru

23,621,578 cevap

306,833 kullanıcı

...