Kızlar selam ben burayı önceden de kullanıyordum ama fazla post açmıyordum,size bir şey danışmak istedim
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederimm<3.
Eşimle yeni bir ev aldık daha doğrusu eşim aldı tokiden
Ortak bileziklerimle dügüm takilarimla birazda borçla,
Şuan eşim onları ödüyor ve hiç evde durmuyor asla
Çocukların tüm sorumlulukları da benim üstüme haliyle eşimden daha fazla yıprandıgımı hisediyorum,bir kızım bir oğlum var oğlum 4 yaşında kızım 2 yaşında,eşim hastanede memur ekstra olarak köyde yaşamaya başladık burda kendisine çevre arkadaşlar yaptı ve seçimle site yöneticisi oldu geçen hafta iki iş yapıyor bende çalışmak kendimi geliştirmek istiyorum evde durmak çok zor geliyo ve eşim sürekli beni laflariyla eziyo bir şey desem ne biliceksin ne yapıcaksın der hep eşim 30 yaşında ben 22 yim aslında kendimi geliştirmek istiyorum hedeflerim var ehliyet almak istiyorum ama maddi yönden kendime güvenebilmek çok istiyorum hiç çalışmadım evlendiğim zaman evlenmeden önce halamın elemanı olarak tekstilde bornoz bölümünde çalışmıştım üç ay kadar ve iyiydim yani o zamana göre bilmiyorum neler yapabilirim ama ehliyeti olan kadınları görünce bana da biz azim güç geliyor ehliyet almak için eşim para veremem diyor şuan zaten evin sadece mutfak alışverişini yapabiliyor zar zor bir şey isteyemiyorm
Görevi ama isteyince kavga çıkarıyor diyorum bir maaşımı alsam çalışıp gidip hemen bir ehliyet alsam off ;) peki size sormak istediğim şeye gelirsek çocuklar için devlet yardım yapıyormu çalışan annelere annem çünkü çalışıyor kayinvalidem'de öyle bırakabilicegim kimsem yok seneye oğlum anasınıfına gidicek ama o zamana kadar beklemek istemiyorum neler yapabilirim.