+1 oy
499 göst.
önce Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

Biri polisi ariycam dediğinde hemen ağlıyor onun peşinden gidiyor tam tam arama diyor oğlum şaka yapıyorlar sana dyorum şaka tam anne diyor gene çocuk ariycam diyor gene ağlıyor bağırıyor ve biri sen benim oğlum ol dediginde ağlıyor biri seni evlendircez dediğinde ağlıyor kıyameti koparıyor bı çocuk neden böyle akıl verin ne olur 

23 Cevaplar

+1 oy
önce (7,893 puan) tarafından

Çocuğu korkutmuslar belli ki ayrılma korkusu yaşıyor ve bu durum hiç hoş değil. Güvenli bağlanma oluşmamış . Bunun üzerine biraz araştırma yapın bence gerekirse yardım alın . 

-Reklam-
+1 oy
önce (320 puan) tarafından

Kimsenin çocugunu korkutmasına izin verme belliki polisten korkutmuşlar senden ayrılmaktan korkuyor olabilir sen benim oğlum ol demekte çok yanlış çocugunun tepkisi gayet normal kimse kimsenin çocuguna böyle şaka yapmamalı 

önce (38 puan) tarafından

Kız eltim seviyor oğlumu gel sende benim oğlum ol paşam ol diyor kiyameti kopariyir şaka diyoruz anlamıyor ne ypcam bilmiyorum 

önce (320 puan) tarafından

O yaşta öyle şaka etkiliyor çocuğu sevmek o değil ki sevsin ama benim ol burda dur burda kal o yaşta ayrılma korkusu yapar onun bir ailesi var ve böyle şaka yapmak etkiler ister istemez

önce (351 puan) tarafından

Çocukların şaka anlayışı büyükler gibi değildir. Söylenen her söz onlar için gerçektir. Eğer böyle söylemesi rahatsız ediyorsa bu şakaya izin vermeyin. Bence hoş değil

+1 oy
önce (2,500 puan) tarafından

Belli ki çocuğu korkutmuşlar birşey etkilemiş onu bi konuş sor neden korkuyor yada kim korkuttu

Toplumumuzda çocuklar korkutulmaması gerekenlerle korkutuluyor hep

Polisi ararım seni götürür 

Doktoru çağırırım gelsin iğne yapsın gibi gibi

Halbuki ne kadar yanlış sonra birşey gelse başa polisten korkutuldukları için polisi aramayacaklar kaçacaklar hasta olduklarında doktora gitmek ve iğne olmak istemeyecekler

Güzelce konuş korkmaması gerektiğini anlat eltine ve diğer saçma sapan şaka yapanlara da söyle yaşına uygun şaka yapsınlar yani 5 yaşındaki çocuğa yapılacak şaka mı onlar

Anlamıyorlar eltimin oğlun anam düşman başını küfürleri ayrı bı kavgacı caniji verir malını vermez daha 9 yaşında 

0 oy
önce (1,378 puan) tarafından

Bunları kim diyorsa çocuğa görüşme ne demek ya Allah aşkına birşey olsa o çocuk polise gitmeli aramalı da çok korkunç lütfen korkutarak ne yaptırmak istiyor lar ki tavrını koy bence benim 5 yaşındaki oğlum daha doğru yeni giricek 5 e kimsenin lafından Korkma ne olursa olsun anne ve babaya sole haberimiz olsun diyoruz polisten asla korkulmaz bunu dile getir cnm Allah korusun evde ikiniz yanlız siniz başına birşey geldi senim çocuk polis i ambulans araya bilmeli maşallah anlıyor da bak 

Bir ara kavga oldu eşim içine girdi polis eşime bağırdı iteledi oğlumda gördü acaba onun etkisindemi kalmış bilmiyorum söylüyorm ona polis amcalar bizi çok seviyor biseymi oldu onu ararız tam annne diyor e biri söyledimi gene aynı bağırıp çağırıyor 

önce (1,378 puan) tarafından

Bence sen cevrendekilere mesafe koy Allah korusun bir ihtiyacın olur akıl edip arayamaz korkar bak çocuk 

Korkuyor zaten ne ypcami bilmiyorum anlatıyorum anlamıyorum anlamıyor arkadaşı şaka yapiyor oda ağlayınca daha çok söylüyor yapıyor kızıyorum arkadaşına gene yapıyor 

önce (482 puan) tarafından
+1

Yani sebebi bal gibi ortada çocuğa travma kalmış çocuk polisle babasını arbede yaşarken görüyor yine olur diye korkuyor neyini anlayadnz ki destek alın 

0 oy
önce (2,437 puan) tarafından

Ben olsam karakola götürürüm bizim polislerimiz çok tatlıdır götürün tanissin abileri ona cay falan verir siz de durumu anlatın korkuyor sizden diye bence bu konuyu böyle halledersiniz. 

Ne yapcammi bilmiyorum gerçekten ya polis arabası bile görünce hemen tedirginleşiyor panik oluyor saklanıyor 

0 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Benim kaynanamda bı kere kızıma yaramazlık yaparsan seni polise veririm dedi sakın öyle söyleme birdha kızıma dedim hiç anlamıyorlar çocuk psikolojisinden sürekli konuş annesi geçmezse pedagogan destek alin gerekirse

Öyle yapcam cnku benim oğlan herşeyden korkuyor kimsenin yanına gitmiyor çok çekingen utangaç 

0 oy
önce (175 puan) tarafından

Benim oglan çok seviyor polis jandarma ama onlar gel arabayla gezelim diyince aglıyor korkuyor her çocuk korkuyor demekki 

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Bu laflar zaten asla söylenmemesi gereken laflar.  Çünkü her çocuğu etkiler aglayanida aglamayanida. Kaldı ki polisle ilgili anısı da varmış.

0 oy
önce (6,142 puan) tarafından

Bnm kızda öyle mesela babası senin cipsini yiycem meyve suyunu icem deyince agliyor

0 oy
önce (212 puan) tarafından

tamam da cocuga bunlar soylenir mi niye izin veriyorsun gerceklik algisi mi var o cocugun sakayi ayirt edemez ve boyle de saka olmaz

0 oy
önce (4,686 puan) tarafından

Daha once sizden boyle seyler veya buna mahal verecek hareketler gordu mu? Belli ki bi travma olusmus bu durumla ilgili. Cocukla acik acik konusun neden, ne zamandan beridir ve kimden sebep boyle dusundugunu. Arti zaten normal konusma ve sakalar degil. Cevrenizdekilere de dedirtmeyin.

0 oy
önce (1,092 puan) tarafından

Bunu yaptıkları için böyle yapıyor. 5 yaşı daki çocuk şakayı algılamayaz.  12 yaş altı çocuklara şaka yapmayın

0 oy
önce (20,643 puan) tarafından

Oğlum da polis gelecek deyince ağlar. Evlenme ve başkasının çocuğu olma da sizden ayrılma korkusuyla alakalı. Normal yani. Çok ugrasmasinlar cocujla. Kim söylüyorsa söylemesin öyle bı daha 

Şaka yapıyorlar işte eltim oğlumu seviyor gel sen benim oğlum ol diyor seni çok seviyorm diyornkendi oğlu aşırı yaramaz hiç biseden korkmaz bunu yapanda eltimin oğlun zaten ateş gibi 9 yaşında dünyaya bedel 

önce (20,643 puan) tarafından

Uyar öyle demesinler 

0 oy
önce (10,511 puan) tarafından

Benim oğlumda 5 yaşında çok seviyor polisleri kendisi bazen yanlarına gitmek istiyo evimiz karakola yapışık.

Ama ben.olsaydim götürurdum karakola tabi zorla değil kapıda ztn polis var tatlı dile içeri girer korkulacak birşey olmadığını anlardi

0 oy
önce (581 puan) tarafından

Bunlari söyleyen kim peki 5 yasindaki cocuga polisi arayacam 

Evlendirecez seni

Sen benim ol bunlar ne bicim cümleler  

Akil sagligi yerinde kisi bunlari konusmaz bence

0 oy
önce (3,170 puan) tarafından

Çocuğunun ağlaması değilde çocuğuna bunu söylemeleri acayip değil mi ?

Yani şaka yapıyor karşısındakine çocuk oğlum sürekli ağlıyor biri çağırınca gitmiyor utangaç çekingen herşeye alınan 

0 oy
önce (389 puan) tarafından

Çocuk neden böyle demek yerine o lafları diyenler neden böyle asıl omu sormak lazım. Nefret ediyorum çocukları korkutanlardan. 

Onu korkutanlarda çocuk ama

0 oy
önce (1,055 puan) tarafından

5 yaşında çocuğa soylenenler beni şok etti ben olsam bende ağlarım 

0 oy
önce (1,036 puan) tarafından

Benim oğlumda korkuyor polisten ve birisi ona kizmasa bile bana kızdı diyor, su adamlari dovcem kafayı yemiş bunlar diye sürekli söylenir sjsj agustos'ta 5 yaşını doldurcak 

0 oy
önce (2,495 puan) tarafından

Demesinler canım uyar sende . Çocuğu korkutmuşlar demek ki zamanında travma olmuş çocukta.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 558 göst.
0 oy
13 cevap 899 göst.
26 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 442 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,542 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,622 soru

23,623,590 cevap

306,949 kullanıcı

...