+1 oy
99 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (588 puan) tarafından

Kızlar ya gecenin 3unde 5inde ayağınızda bebek salliyor musunuz tamam saklayarak uyutuyorum yanlış alıştirdim bayramdan sonra biraktircam inşallah ama o zamana kadar da zorlanıyorum artık 5 aylık bebeğim 1.5 saatte bir emmek için kalkıyor emip uyuyor ilk saatler tamam ama gece 3ten sonra uyumuyor ayağımda sallıyorum uyuyor şuan da 5ts uyandi 1 saattir sallıyorum yok gözünü kapatıp geri açıyor sinir oldum artik 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,069 puan) tarafından

Üç çocuğum ayakta sallayarak uyuyolardı heleki 3 numara olan perişan etmişti beni coraplarım ayaklarımın etrafını binlerce kez tavaf ediyordu hahajjaja

Ama 4 numarayı öyle yapmadım sütten kestiğim gibi yanına uzandım sarılarak uyuttum öyle alıştı tek kötü tarafı eli ya memede yada göğüs kafesimde olacak başka türlü uyumuyo

önce (588 puan) tarafından

Sizinkiler de gece uyanınca tekrar ayakta sallanmak mi istiyorlardı gece gece uyumak yerine ayakta bebek sallamak eziyet resmen 

önce (1,069 puan) tarafından

Evet her uyandıklarında ayakta sallanmak istiyorlardı 

önce (588 puan) tarafından

Benim bunu bı  an önce unutturmam lazım o zaman :))

-Reklam-
+1 oy
önce (2,867 puan) tarafından

Atak zamanları öyle oluyor, bir ayı diğerini tutmuyor ki. İnsallah düzene girer

+1 oy
önce (6,679 puan) tarafından

sallyarak uyutabilirsin ama gece uyumadimi yanina alio uykuya dalmaya alistirdim bn . benimki emerek uyurdu. memeyi brakinca mama sandalyesi gibi salincaklar varya onda sallayarak uyutup yatagina koyuyordum. gece uyanirsa yanima slip sarilip yatiyoruz. kalkiota salona gidio salincakda sallayamam yabi. ayakda sallarknde ole yp bnce gece uyaninca sarilip uyumaya calisin

+1 oy
önce (39 puan) tarafından

Besik neden tercih etmiyorsunuz sallananlardan benim bebeğin 2 aylik otomatik sallanıyor kademeside var çok huzursuz olursa kucagimda salliyorum ayrica sabir işi bebek yetiştirmek 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 241 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 134 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nimbus (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cimbom26 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.