İftara esimin 2 arkadasi gelecek 3 çift olacağız 4 büyük cocuk 2 küçük çocuk olacak menumu soyle düşündüm
Cennet corbasi
Kekikli kremalı tavuk
Korili makarna
Brokoli karnabahar falan sebze garnitur
Havuç tarator
Kabak tarator
Cigkofte
Tatli olarak tiramisu
Biraz farklı olsun dedim her gittiğimiz yerde kuru fasulye nohut fırında tavuk oluyor nasil olur sizce
taratorlar çok çok artacak. brokoli karnabahar garnitur de efsane artacak. makarna ve tavuğu yiyen doyacağı için diğerlerine pek dokunan olmaz. ama menü güzel. ben olsam taratorlardan birini elerdim sebze garnitür için de sebzeleri çok haşlar ama az soslardım. eğer yetmeyecek olursa kalkar bi daha soslardım ama muhtemelen gerekmezdi.
ve makarna hiç de garip olmaz bu menüye gayet yakışır bence. köri seviyorlarmı tabi ona da dikkat etmek lazım bazı insan sevmiyor. bana yapsan on numara menü bence
Bence de artacak ama renk olsun dedim dediğiniz gibi az az yaparım gerekirse takviye yaparım öyle daha iyi olur. Köri de seviyorlar biliyorum zaten burada çok kullanılıyor böyle soslar baharatlar
Garnitur makarna tavuğu tek tabağa koyacağım biraz tavuk dünyası menisu gibi yapacağım az koyarım tabağa bir de ortaya koyarım
ellerine sağlık çok güzel menü
Teşekkür ederim
Yemek sonuçta gayet iyi
Teşekkürler
Menü asortik süper bende gelirsem daha süper olabilir yardım ederim hem 😂😂😂
Ay öyle makbule gecerki 8 buçuk aylık bir bebem var o yüzden az kolay bir şey seçtim gel buyur
Gelmiş kadar oldum rabbim niyetini kabul etsin canım ellerine sağlık
Menü güzel. Tam benim damak tadım ama bilemedim. Herkes sever mı ki
Teşekkür ederim gelecek kisiler severler onu biliyorum da iftarda nasil gözükür diye tereddüt etmistim
Bence olur. Tavuk dünyası menüsü.
Evet öyle düşündüm bir değişiklik olsun dedim
Ben şöyle salçalı baklavalı bişeyler arıyorum ya herkesin damak tadı ama bu menu herkese hitap eder mi tartışılır 😁
Hayatta baklava yapamam 😁 salçalı yemekleri de her gün yiyoruz zaten çocuk sayısı fazla olunca biraz onlara da hitap etsin deidm
Hhhı vjhhjh ya kb bjkkkş ol de kızı mu
Güzel menüüü ellerine sağlık
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama benim damak tadima uymadı acikcasi
Ben biraz etcil pilavciyim
Zaten herkes böyle düşünüyor diye ben farklı olsun dedim
İlla pirinç pilavı yada bulgur olacak değil ya makarna yakışır tavuk dünyası menüsü gibi bence güzel olmuş değiştirme
Teşekkür ederim ben de biraz farkı olsun dedim
Bencede makarna sevmeyen insan nadir olur herkes yer
Ayrıca cennet çorbası hiç içmedim merak edip baktım güzel bir şeye benziyor
Çok lezzetli mutlaka deneyin. Çocuk sayısı fazla olunca makarnayı pilavdan daha çok seviyorlar genelde bir de bzi gurbwttwyiz burada tavukdunyasi yok 🥲 ozlemislerdir dedim
Kuzum çok uyumsuz
Neden öyle dediniz klasik tavuk dünyası menusu aslinda çorba mi uyumsuz acaba
Genelde erkekler ağır yemekler arar birde orucken
Yok öyle ağır yemek arayan kişiler değiller zaten sık sık görüştüğümüz arkadaslarimzi
Tarotorlardan birini çıkarıp patates kizartmasi eklesen cok lezzetli olur hem cocuk sayisi cok cocuklarda sever
Aslında benim aklıma da gelmişti bence de güzel olur teşekkür ederim tavsiye için
1,488,742 soru
24,334,344 cevap
345,803 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın