+3 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (970 puan) tarafından

Kızlar oğlum için poğaça yaptım buzdolabı dondurucu kısmına posetleyip atsam çıkardıktan sonra tadı bozulur mu? Isıtıp verebilir miyim sonradan?

8 Cevaplar

+3 oy
önce (3,098 puan) tarafından

Herkes öyle yapio canım daha çocuklarımız okul çağı değil bilmioz sonradan çözdür ver

önce (970 puan) tarafından

Oluyorsa çok iyi oğlum küçük seviyor poğaça yemeyi

-Reklam-
+3 oy
önce (3,092 puan) tarafından

Valla hep atarım buzdolap poşetinin ağzını iyice bağladığında veya kilidini iyice kapattığında en ufak bir koku olmuyor buzu çözülünce yeni yapılmış gibi cnm 

önce (970 puan) tarafından

O zaman atayım hemen fazla.olanlari oğlum severek yiyor her zaman hamur yoğurup yapamıyorum 

önce (3,092 puan) tarafından

Yapmdoldur dolabı cnm benim kızımda çok sever 

0 oy
önce (337 puan) tarafından

Bn simit pogca hep koyuyorum çıkarıp 2 dk fln isityorum fırında tazecik oluyo

0 oy
önce (17,686 puan) tarafından

Ben öyle yaparım tadında bir sorun olmuyor. Kek, kurabiye poğaça börek gözleme yufka pankek bile atıyorum sorun olmuyor.

0 oy
önce (1,326 puan) tarafından

Hiç birşey olmaz koyduğun gibi taze olcak çıkardıktan sonra buzun erimesini bekle firinlarsan kurur

0 oy
önce (597 puan) tarafından

Ben kurabiye felanda koyuyorum canm misafir gelimce biraz fırının sıcağını açıp ısıtıyorm fırında yeni yapılmış gbi oluyor 

0 oy
önce (1,611 puan) tarafından

Ben hep böyle yapıyorum. Tadı bozulmuyor. Sadece çözdürürken mikrodalga kullanırsanız düşük derecede yapın. Çünkü birden yüksek ısı sertleştiriyor. 

0 oy
önce (2,107 puan) tarafından

Ben daha dün 60 tane buzluğa attım. Çocuklar istedikçe bir-iki çıkrıp ısıtıp veriyorum taptaze oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
+2 oy
3 cevap 113 göst.
8 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde prensbioglum (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
29 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,819 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,216 soru

23,631,508 cevap

307,383 kullanıcı

...