Tuvalet eğitimi sürecini 1 ay doldurduk galiba artık şükür öğrendi kendi söylüyor arada bir kaçırıyor oda olur galiba inşallah yaza kadar tamamen öğrenmiş olur öğretmek isteyen varsa yaza kadar öğretsin bence daha rahat oluyormuş onu anladım
Evet bende bahar aylarında öğrettim yaza çok rahat oluyor
3 yaşını 3 ay geçti o söyleyecek ama ben bi başlamadım lazımlık aldık 5 dk bi çiş diyo git gel öldüm geri bagladık lazımlıktamı ögrendi klozet daha kolay olur gibi geliyo
Bırakma canım sana zorlar benim oğlan çat pat konuşuyor ona rağmen öğrendi yarın başla derim hemen öğreniyorlar ilkgün sürekli kaçırdı banyo da neresi olsa işedi öyle öğrendi o nerde istiyorsa o şekil öğreniyor şimdi klozete yapıyor
Lazimliga öğrettim ilk zamanlarda bizde çok zorlandık hafta sonu geliyordu bezi bağlıyorum haftaici ogretiyordum 3 hafta öyle yaptık 4 hafta gelince bir baktım ki kendi söylemeye başladı çok şükür dedim iyisi vermişim asla pes etme ve sabırlı ol
Kaç yaşında verdiniz eğitim
Şuan 32 aylık oldu
Ben de öğrettim çok şükür bezden kurtulduk ama büyük tuvaletini kaçırıyo anlayamıyorum ne ara yapıyor cuma 2 hafta olacak
Benimkide daha yeni yeni yapiyor lazimliga yapmak istemiyor tutuyor pijamasina yapiyordu
Bizde başlayalı 1 ay ya da fazlası oldu, tam bilmiyorum. İnşallah yaza kadar tam öğrenir diye düşünüyorum. Gerçekten büyük rahatlık, iki taraf için de.
Aynen öyle bezi zaten bağlatmak istemiyordu öğrendik iyi oldu şükür
Biz iki haftada tamamen hallettik kaçırmayı gece gündüz hem de böyle bi performans sergileyeceğini düşünmedim oğlumun şu an çok rahat şükür ramazan sonu da küçük oğluma memeyi bıraktırırsam değmeyin keyfime 😂
Hadi inşallah canım bıraktirir sin
Ben başlayalı 12 gün falan oldu ilk bir kaç kere yaptı lazımlığa. Sonra yapmadı altını ıskatınca söylüyordu. Hep altına yapyı lazımlılta kalkınca yaaptı. Sonra normal alaturka tuvalete heveslendi orda da sıkıldı. Şimdi altıma ysptığını bile söylemiyor. Oyuncak ile yapmayı denedim olmadı şimdi jelibon ile kandırarak lazımlık oturtuyorum ama yapmıyor. 26 aylık hata mı yapıyorum çok yoruldum. Asla yapmıyor ne lazımlığa ne de tuvalete beze dönmeyi düşündüm ama bu sefer rahatsız oluyor bezden yardım edin kızlar ağlıyorum artık
Benim kızımda öyleydi lazimliga oturtup şittt sessiz ol bak çiş sesi gelecek şimdi dedim öyle yaptı kaka içinde şılap sesi gelecek sessiz ol dedim işe yaradı yani. Bir de jelibon veya başka ödülü yapmadığı sürece verme.
Bu sefer de asla oturmak istemiyor hep altına yapıyor aşyıma yapmaya alışır diye veriyorum otursun diye. 10 dk bekliyorum çiş yapacaz şimdi dıyorum yine aynı
2 sorum var:
1- kışın çocuk aç kapa aç kapa üşümüyor mu?
2- ıslanan kıyafeti hemen yıkayıp nasıl kuruttun? yani ben kıyafet yetişmez diye çok endişeliyim de
ben mayıs gibi başlamayı düşünüyordum da inşallah o zaman da kolay olur ya. kış geçti malum kaçırdık o treni :)
Evin içi dogalgazli olduğu için üşümez diye düşündüm herhangi bir sıkıntı olmadı şükür 2 kurutma makinem var onada güvendim daha çok
Bide çok fazla baksır aldım ben sürekli değiştireyim islandikca dedim öyle yaptım şimdi şükür arada bir giderken son anda söylüyor öyle kaciriyor
hadi gözün aydın. darısı başıma inşallah
İnşallah canım
1,440,004 soru
23,673,487 cevap
309,722 kullanıcı