+1 oy
325 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,063 puan) tarafından

Herkese günaydınn🌞

Ben kocayı ve oğlumu gönderdim ayılmaya çalışıyorum bugün evi temizliycem keyfim limoni sağolsun insanın böyle kocası olunca morali her daim sıkkın oluyor ama yıkılmadım ayaktayım 🙃 sizler nasılsınız bugün neler yapıcaksınız? 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (3,149 puan) tarafından

Kızı okula gonderdım etrafı az topladım uyuyayım dedım bebiş uyandı

önce (1,063 puan) tarafından

Öyle oluyor genelde bir işe başlıyım diyorum bende çocuklar engel oluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (8,423 puan) tarafından

Uyuyordum hastaneden aradılar kızım için gidebilecek miyim gidemeyecek miyim bilmiyorum öyle bekliyorum 😬

Hayırdır kız ne için aradılar 

önce (8,423 puan) tarafından

Tahlil verdik kilo almıyor diye vitaminleri düşük çıkmış gelişmiyor çocukta onun için aradılar gastro bölümüne yönlendirdi yatis verdiler 

0 oy
önce (5,143 puan) tarafından

Eşimi yolcu ettim miniğimi doyurdum büyük oğlumu şimdi doyurucam bugün kitafet yikama  günüm +merdivenleri silicem öğleye kadar bitirmem gerek öğleden sonra babami yolcu edicem babam gitmeden merdiven balkon yikanmasi lazım  öğleden sonra da çocukların dolaplarına giricem ablam oğlunun küçülenlerini büyük oğluma küçük kızının kileride miniğime yolladı sağ olsun  (biz kendi aramızda döndürüyoruz kıyafete para pek vermiyoruz büyük oğlumun küçük gelenlerinide ben topladım ablamın kızına yollayacam 

En son mutfak kalacak mutfaktaki işlerimi yaparken de akşam yemeğini yapıcam ☺️ 

Şimdi bi sıgara kahve molası verdim balkonda yayildim babam varken çocukları bakıyor kafam rahat 😁

Bizde kuzenlerim ile kendimiz için hep öyle döndürürdük birbirimizin kıyafetlerini giyerdik kuzenim de benim çocuğuma veriyor arada 😊 senin enerjine hayranım Büşra maşallah diyeyim 

Kardeşler arası bizde yapıyoruz canim güzel kullandıktan sonra hiç bir şey olmuyor ben pek kendiminkilerden yollayamiyorum ama abalminkileri ben alıyorum çünkü benimkiler onlara olmuyor dogumlarinda aldıkları kilolari vermediler 

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ☺️ 

Enerjik olmayı evimle uğraşmayı seviyorum terapi gibi geliyor bana 🤣 

Süpersin canımmm örneksin bize 😃

Teşekkür ederim cnm ♥️ çamaşır bulaşık balkon merdiven bitti 🤣 bi kurutmanın bitirmesi ve dolaplar kaldı 🫣🫣🫣

0 oy
önce (13,187 puan) tarafından

image

Gel kız bebeleri havuza atmaya hazırlanıyorum şimdi 🤩
önce (1,083 puan) tarafından

Zonguldak canım 2 diye biliyorum ama yanlış mı söyledim acaba 😂

önce (391 puan) tarafından

Zonguldak neresinden. Eşimde alaplıdan:) 

Merkez canım 

önce (391 puan) tarafından

Zonguldak merkez mi :) 

+1

Evet canım 😂😂

0 oy
önce (1,080 puan) tarafından

Hayirli sabahlar 

Oglum hasta bugun 3uncu gunu hizlica corbasini isitip yedirdim ilaclarini verdim derken esjm geldi ramazan kolisi vermisler Allah razı olsun onlari yerlestirdim ayilmaya calisiyorum hala kendime gelemedim seytan diyo bosver git yat ver cocuga telefonu onu da yanina yatir gerci temizlik yapmicam yemegim de var 

0 oy
önce (14,400 puan) tarafından

Sen ayqktasin en azından. 

Ben yıkılmadım ama ayaktada değilim 🥲

Bebe uyumuyorum islerim bitti sayilir ev silmek ve banyo yikamak kaldi. 

0 oy
önce (579 puan) tarafından

Gunaydinnn esim ise gitti.kizimi okula biraktim geldim,hava misss temizlik yapiyorum burda badem agaclari cicek acti yesillikler cikti cok guzel hava🌺

0 oy
önce (4,301 puan) tarafından

İşteyim yine mide bulantısı var ramazan boyunca rutin artık 😁 ilk defa yemeğim ertesi güne de yetmenin mutluluğu var ve yemek yapmayacam ( genelde az yaparım ve hepsi biter) bi evi süpürürüm gidince bide çocukları yıkarım 

Kolay gelsin 

0 oy
önce (1,415 puan) tarafından

Bende ayilmaya çalısıyorum moral sıfır kızimla ben hastyin eşimle konusmuyoruz o anası hastanede oraya gitti bende kendime gelirsem temizleye gircem 

Geçmiş olsunnnn 

0 oy
önce (17,697 puan) tarafından

Günaydın canım. Bende kızımı okula götürdüm o ara eşim geldi işten. Gelir gelmez balkonu yıkadım.. balkon tarafundaki kapı pencereleri köpürtüp yıkadım. Acıktım ( regl olduğum için oruçlu değilim) benle oglanlara tost yaptım. Oğlanın bitirmesini bekliyorum yesin uyutacam. Sonra diğer günlük işlerimi yapacam. 

0 oy
önce (332 puan) tarafından

Günaydın kizlar bende yeni kalktım oğlanın karnını doyurdum dün temizlik yaptığım için bugün isim yok rahatım bugün çamaşır yıkayıp asacam tamam sonra oğlanı parka falan götürürüz eşimle bu havaları degerlendirelim

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 211 göst.
7 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sil bastan_ (1,063 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,749 soru

23,639,831 cevap

307,842 kullanıcı

...