+4 oy
234 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (630 puan) tarafından

Kızlar 2 oğlum var biri 3.5 yaşında biri 6 aylık ikisinin birlikte ilk bayramı ikisine de aynı kombin istiyorym bayramda ama ne giydirsem bilemedim bebekte salopet zor oluyor alt değiştirmede felan ikisine de pantolon gömlek mi baksam kazak yada

6 Cevaplar

+3 oy
(1,969 puan) tarafından

Kazak fazla olur bence havalar güzel gidiyır bu aralar . Gömlek pantolon al bence 

-Reklam-
+1 oy
(1,906 puan) tarafından

image

image

image

image

benim ikizlerin kombini bu şekilde deri ceketleri var onları giydiricem bir de evde oluruz zaten dışarı çıkarsak çıkarız malum gurbet :(
(31 puan) tarafından

Pantolonu nerden aldınız güzelmiş 

(1,906 puan) tarafından
+1 oy
(1,598 puan) tarafından

Offf hic sorma ya burda 3 magaza var 2sine baktim 3uncusu lcw oraya bakmadim daha simdi soyle benim oglanin 14 nisan dogum gunu bayramda hic bi yere gitmiyoruz zaten sirf bayram kulturunu ogrensin diye hevesleniyorum aldigim bayramligi da sogum gununde de giysin istiyorum haliyle dedim ki soyle gomlekli hirkali bi takim alayim hem hirkayi bu mevsimlerde de giyer o isi de aradan cikarayim ayyyy o kadar kotu takimlar var ki gomlek pantolon icine tsort ama gomlek ceket tipli hepsi soyle dogru duzgun bisey yok o kadar cirkinler ki hic biri icine sinmedi bende dedim lcwden kisa kollu bi gomlek aliyim ustune hirka aliyim pantolonlari var onlardan giysin yazin pantolon mu giyiyo zaten de bakalim onu da bulabilcez mi internetten esim almiyo magazalar guzel degil 3 yas bebenin bedeni de bi garip ust beden 5 6 yas tam usrune oluyo pantolon 8 yastan asagisi gobeginden gecmiyo pacasi uzun oluyo offf cok sikinti ya 

+1 oy
(20,153 puan) tarafından

Ben evde gömleğim var onun içine beyaz bir badi altına pantolon alacağım bence kazak fazla gelir 

0 oy
(3,881 puan) tarafından

Benimde iki kızım biri 3.5 yaş biri 9 aylık olcak bende aynı kombini yapmak istiyorum ama henüz almadım

0 oy
(811 puan) tarafından

Ben uzun kollu mevsimlik slopet aldım gömlek pantolon sikti çok giydirdim günlükte yazın giydiriyorum gömlek kısa kollu tarzı slopette düşüne bilirsin şirin olurlar ikisi hele küçük vok tatlı olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,981 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
16 cevap 449 göst.
14 Temmuz 2021 Moda kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler