+2 oy
298 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,354 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar🤗🌸

Kızlar siz çocuklarınızla evde ne tür oyunlar oynuyorsunuz yada ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz?

Oğlum 18 aylık herşeyden çabuk sıkılıyor siz neler yapıyorsunuz oğlumun gelişimine katkıda bulunmak için neler yapabilirim☺️

Trendyoldan bebekler için oyun hamuru ve merdane sipariş ettim başka neler alabilirim?

(Oyun hamurunu kendimde evde yapabilirdim çok basit ama uğraşmak istemedim😂)

Evde oyuncakları var ama büyüdükçe değişik ve gelişimine katkı sağlamasını desteklemek için sürekli olarak oyuncak yenilemem gerekiyor.

Dışarda parka oynayacağı eglenebilecegi ne tür şeyler alabilirim?

14 Cevaplar

+2 oy
(3,071 puan) tarafından

Parkta kum kovası küreği, kamyonet alınabilir.

(3,354 puan) tarafından

Kamyonet aklımdan geçmişti yazmayı unutmuşum🤭

Kum kovası küreği güzel fikir çok teşekkür ederim ✨🌸

(3,354 puan) tarafından

E bebeğe baktım bulamadım nereden alabilirim ya😬

(3,071 puan) tarafından

Tüm oyuncakçılarda vardır , bazen A101, şok oralarda oluyor

-Reklam-
+2 oy
(264 puan) tarafından

Biz evde blok oyuncaklarla , oyun hamuruyla  oyunuyoruz bende yeni aktiviteler istiyorum bulamıyorum

(3,354 puan) tarafından

Kaç aylık canım 

(264 puan) tarafından

2 yaş erkek canım

(3,354 puan) tarafından

Parmak boyası yapabilirsiniz çok eğlenceli☺️

Boyama da yapabilir

Kovalamaca

Saklambaç 

Zıplama gibi hareket içeren oyunlar internete bak,mesela meyve toplama☺️

Topla oynayabilir 

(264 puan) tarafından
+1

Boyama yapıyoruz zaten ama sıkılıyo biraz yaptlkmı kalemler o taraf bu tarada gider kovalamaca oynuyoruz saklambacı fazla bilmiyo öğretmeye çalışıyorum zıplamayı biliyoruz hoppa yaparız topla zaten küçüklükten oynuyoruz çek bırak arabaları var onla oynarız tapancaları var onla dış dış yaparız ama bunlar normal oyunlar yani aktivite oyunu değil fazla ya ben geçen telefonda gördüm yere 4 farklı renk bez koyup youtubedan renk videosu açıyolar hangi renk gösterse o renk beze zıplıyo çocuk öyle bişeyler kurma oyuncaklar gibi bişey istiyorum ama bakalım

+2 oy
(2,166 puan) tarafından

Biz bu ara yappoz baya yapıyoruz buzdolabına yapıştırılanlar vay hayfanli seyilar şekiller falan onları alıp birleştirmeyi çok seviyordu o aylarda hala bayiliyor

(3,354 puan) tarafından

Magnet puzzle değil mi?

Ondan da alayım Canım çok teşekkür ederim ✨🌸

(2,166 puan) tarafından

Evet onlar ya kiizim kucagimda durmuyo saçma sapan yazıyorum bazen 😂😂 tranyolda var ordan aldım 

+2 oy
(1,494 puan) tarafından

Cirt cirtli etkinlik kitapları var eğitici oluyor. Osman abalinin zeka ve dikkat geliştirme setleri var tavsiye ederim çok güzeller. Oyun degil ama güzeller. 

(3,354 puan) tarafından

Oğlum bütün kitaplarını yırttı bazıları sağ kaldı😅

Geçen alacaktım vazgeçtim😂

(1,494 puan) tarafından

Dur alta resim ekleyim içeriği güzel ilgisini çekebilir. 

+1 oy
(1,494 puan) tarafından

Üstteki cirt cirtli olan 9-18 ay için 

Kitap 6 yaş. Kendi yaş grubu daha basittir. Değerlendir istersen 

image

image

(3,354 puan) tarafından

Tm canım çok teşekkür ederim onada bakiyim☺️

+1 oy
(8,907 puan) tarafından

Kızım 4 buçuk yaşında kitap kalem kağıt aşığı her çeşit boyamız etkinlik kitabımız mevcut demin babasıyla pipetten bileklik yapmışlar puzzle yapıyoruz boyama kes yapıştır evcilik en sevdiği bunlar kinetik kum seviyor evde bunlarla oynuyoruz 

Dışarda paten scooter bisiklet var 

(3,354 puan) tarafından

Kinetik kuma baktım yaşı uymuyor,alabilir miyim acaba ☺️

Akülü araba merakı var babası ondan almayı düşünüyor,

Bu ışıklı scooterler var ilgisini çekiyor ama yaşı uymuyor😂

+1 oy
(3,823 puan) tarafından

Oyun hamuru lego mutfakta kek poğaça kurabiye yemekte yardim etmek 😂 bir de TÜBİTAK yayınlarına üye oldum her ay etkinlik geliyor 1 yıllık yaptım bitince tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü çok güzel oyalıyor kızım çok severek yapıyor ama tabi benimki 4 yaşında canım şuan 🤗

tarafından

Ucreti ne kadar nerden üye oldun 

(3,823 puan) tarafından

Ücreti 1 yıllık 295 TL 1 yıl boyunca her ay gelecek bu 3. Seferdir geldi her ayın 1 de geliyor TÜBİTAK yayınlarından üye oldum 🤗

(3,354 puan) tarafından

Oyun hamurunu sipariş ettim geliyor☺️

Legolari var pek oynamıyor çabuk sıkılıyor🤦🏻‍♀️

Tübitak yayınlarında 18 aylık tan itibaren etkinlik var mı, nasıl üye olabilirim🤔

+1 oy
(4,963 puan) tarafından

Kinetik kum alabilirsin birlikte şekil yaparsınız. 

Çocuk akademinin cok güzel setleri var ben oğluma akılı düğmeler diye bir set aldım sizin ayiniza göre varmıdır bilmiyorum, ilerisi için aklınızda bulunsun.

Parka top götürün birlikte oynarsınız, kova ve kürek alın birde kamyon kazıp kamyona doldurur. 

(4,963 puan) tarafından

Birde parmak boyası çok seviyorlar 

(3,354 puan) tarafından

Kinetik kuma baktım yaşı uymuyor alabilir miyim acaba ☺️ 

Tm canım çok teşekkür ederim 🌸 

(4,963 puan) tarafından

Aaa öyle mi ağzına atabilir canim yaşı uyduğu zaman alırsın. Ne demek canim 🥰

+1 oy
(14,093 puan) tarafından

Benim küçük 14 aylık oğlum ama sürekli ablası ile oynuyor

Toplarla oynamayı çok seviyor

Kartondan toplara atması için KUTULAR yapıyorum ya da kapı eşiğine yapıştırıyorum renk renge göre oradan Topları atıyorlar

Bir de koli bandı ile yapıştırmalık hazırlıyorum oraya yapıştırıp oynuyorlar

Ablası 34 aylık Mesela oğlum yapıştırıyor söküyor beraber oynuyorlar

Fotoğraf bulabilirsem atarım şimdi

Oyun hamurunu bir de kinetik kumunu ben evde kendim yapıyorum küçüğüm her şeyi ağzına götürüyor çünkü

(3,354 puan) tarafından

Nasılsın şirin görünmüyorsun🥺🤗

En iyisi ona top havuzu almak😂

Dediklerine bakıp yaparım çok teşekkür ederim canım 🌸 

+1 oy
tarafından

Kizim 19 aylik.egitici kutular var onu almıştım üst üste diziyor iç içe koyuyor baya sevdi birde egitici renkli halkalar var onu da sevdi tavsiye ederim

(3,354 puan) tarafından

Hepsine bakicam çok teşekkür ederim 🌸 

+1 oy
(2,231 puan) tarafından

3.5 yaş hâlen ev dandini dandini dastana :))) beraber top hoplama zıplama...yani dicem o doğal olun yok etkinlik diye paralamayin kendisi zaten gelişimini tamamlıyor...oğlum mesela asla resim yapmayı sevmiyor iki karalayip sıkılıyor..zorlamiyorum..makas çalışması sever 2 o yaşlarda yap boz ilgisini çekiyordu birde legolar

(3,354 puan) tarafından

Dandini dandini dastana dinlemekten uykum geliyor esneyip duruyorum artık sen düşün🙄😂

Legolari var ondan da sıkıldı😏

(2,231 puan) tarafından

Valla sıkılıyor kar yapcak birşey yok...:)

+1 oy
(2,514 puan) tarafından

2 yaşında benimki. En sevdiği şey araba ve büyüüük boy kamyon. Küçük kamyonu da seviyor. Evdeki meyve sebzelerle sevkiyat yapıyor. Renkleri ve 10 a kadar sayıları söyluyor o meyvelerle. 

Avizeye iple balon astik raketle o balona vurup oynuyor 

Kinetik kum ve kalıplarla oynuyor 

Basket potamiz var onunla akşamları oynuyoruz beraber 

Oyun hamurlarımiz var ve ufak hamur oyuncaklari aldık ( göz, şapka, ayakkabı, el falan hamurdan adamlar yaptık yaratıcılığı gelişiyor)

Tebeşir aldık siyah yapışkan kağıtlar var. Evde bir koliye yapıştırıp ona kara tahta olusturdum orayı boyuyor.

Ahşap bul tak oyuncakları var meyveler sayılar hayvanlar onlarla oynar 

Su tabancasiyla camdan dışarı çiçeklere su atarız

Robot süpürge kovalamaca 

Parmak boya, sulu boya sünger baskı

Yemek masasının üzerine koli banti yapıştırıp küçük renkli toplarimizi masada yuvarlayıp yapıştırıyoruz

Halıda oturup arabaları birbirimize yolluyoruz

Küçük kaydiragimiz var oyuncaklarımizi kaydıraktan kaydırıp, kaydiragin altına koyduğumuz oyuncak sepetine basket atıyoruz

Tamir seti aldık arabaları tamir ediyoruz çıkırt çıkırt sesler çıkararak

Aklima gelenler bunlar canım 

(2,514 puan) tarafından
+1

Trendyolda çorap var kartondan farklı desende. Ondan alıp çorap eşleme oyunu oynuyoruz. 

Evde boncuk makarnaları boyayın birlikte onları ipe dizip kolye yapın 

Az parçalı yapboz alın. Trendyolda evdadan hayvalar var 2 ve 3 parça sünger gibi kalın onlar çok ilgisini çekiyor o aylarda 

+1 oy
(1,309 puan) tarafından

Tencere kepçe kevgir veeeee tabi olmazsa olmazımız çarpıcı  bizim oyuncak anlayışımız bu

(3,354 puan) tarafından

Ay bizimkide mutfak eşyalarını karıştırmayı dağıtmayı çok seviyor en güzel oyun o🤦🏻‍♀️😂

(1,309 puan) tarafından

Benimki oyuncak düşmanı hemen kırıyor ama mutfak eşyalarını cok seviyor gecen küçük kek kalıbım kayıptı aradım bulamadım pes ettim sonra baktım oyuncak sepetinden çıktı hahajajaj

+1 oy
(1,788 puan) tarafından

Bence sıkılması normal bu aylarda. Benim pglum 33 aylik hala oyun oynamay8 sevmez. Ama patka gidince hemen akranlariiyla kaynasir . Veya kum oynamaya gideriz. Sahile gideriz kamypn ve kurek gotururuz onlari bile fazla oynamaz sıkılır.  Yani sizin  onunla oynamaniz disinda arkadasi var mi bilmiyprum cocuk cocugun dilinden anliyor. Ben sihirli boyama normal boyama kitabi pastel boya sticker kitabi aldim onlari yirrti hosuna gitmedi. Nadiren araba motor oynar. Bi iki def marketcilik oynadik.

(3,354 puan) tarafından

Maalesef arkadaşı yok🥲

Eski oyuncaklarını çıkardım çok sevindi yeni bir oyuncak gelmiş gibi😂

Herşeyden çabuk sıkılıyor ya ne yapacam bilmiyorum.

Boyama kitabı aldım kalem aldım karalasin diye ondan da sıkıldı🥲

(1,788 puan) tarafından
+1

Oglumunda oturdugumuz binada hic arkadasu yok o yuzden sık sık parka gidiyoruz bizde. Evet iyi bir yontem eskj oyuncaklari cikarmak. Bir de cocuklar cok oyuncak gorunce ne oynayacagini sasiriyorlar . Her defasinds farkli bir oyuncak verebilirsiniz. Cocuktan cocuga degisen bir ddurum bence bazi cocuk o ayda secer kitap hikaye boyama.bazisi ilerleyen aylarda. Bazisi da hic sevmez. Oglum mesela hala bi iki bakar sonra yirtar

(3,354 puan) tarafından

Bir sürü kitap aldım kalın kapaklı olur ince Kapaklı olur o kadar para verdim hepsini yırttı🙄

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde poyrazaleyna (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Didem1993. (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 311 göst.
0 oy
9 cevap 540 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,395 soru

23,844,050 cevap

319,484 kullanıcı