Gel diyorum foto çekelim gelmiyor. Bu sefer diyorum ki gelme ben kendim cekcem (gelsin diye) o zaman geliyor. Yoksa fotoğraf cekemiyoruz beraber:))
Anam nasil becerdin bacim maşallah ne güzel sana benziyor Rabbım bağışlasın inşallah bal kızı bizde işte 9 ay karnimizda taşiyalim büyük bir sürprizle babasına çeksin 😂😂
Yaaa agzin bal yesin :D bana benzesin tüm kahrını ben çekiyorum babaya benzeseydi işler değişirdi :D
Benim ikiside benzemiyor bana hulyos oğlum daha çok babaya benziyorda
Kızzz bacım ben nerelere gideyim 😂😂 benimki de kız bir de kız ulan azcık bir yanak bana benzesin bari demi 😂
Ay bu yorumu tm olarak üzerime alıyorum hayret bişey kızım küçüklüğüne oğlum şimdiki halinin aynısı babasının
Ay maşallah annesine lens takıp küçültmüşler gibi :)
Oğlum da babasına benziyor ama ben çok memnunum ya, evde küçük bir kocam dolaşıyor gibi mıncırıveriyorum :))
Maşallah canım buda benden olsun
Oğlun sana benziyir
Bende öyle diyom canım sonradan babasını benziyo dediler hep
Ayy maşallah ikiside senin miii ay sarışın sarışın yerim benimkide sariii ya sarı çocuklara ayrı bı sempatim vsr :D
Evet canım kız ananesine ve teyzeme cekti neden bilmiyom esimle esmeriz oğlan esmer
Maşallah bebişlere😍
Maşallah rabbim esirgesin pek güzel minnoş
Yaa amiin hepimizinkini Allah esirgesin bizlere bağışlasın bahtlari çok güzel olsun
Amin canım🤗
MaşaAllah la havle vela kuvvete illa billah 🦋♥🦋ikinizde çok tatlısınız
Cannimm teşekkür ederizzz :)))
Kendini doğurman şaka mı 😂 şükür bende kendimi doğurdum 😂❤️
Ayy bana benzettiler çok hoşuma gitti :)) analara benzemeli cocuklar benceeee
Bence de bak burada hep söylüyorum benim eşim aynı kaynanamın suratı yani . Oğlumda öyle olsaydı hiç çekilmezdi Rabbim kalbime göre verdi şükürler olsunnn
Maşallah allahım esirgesin
Benim kizimida herkes bana benzetir sadece gözleri hariç babaya bezer ama kaynanam heryerini eşime benzetir bana benzetmez 😀😀😀
Bu kaynananalaaarr ahhh :Ddd
Maşallah Allah bağışlasın rabbim her daim merhametli insanlar ile karşılaştırsin
Copy pastemi yaptın hacım🤣
Maşallah maşallah tü tü tü 🧿🌻🤗
Oyyy maşallah sen ne tatlısın öyle ya 🤗
Maşallah ikinize de
Maşallah ikinizde çok güzelsiniz ❤
Teşekkürler Semoş hanım ne zaman gördünüz beni acabasu :D
Ayrıca göründüğü üzere o sizin güzelliğiniz :)
Kalbini biliyorum yüzüne de yansımıştır eminim herşey dış güzellik değil hanım bayan ❤️
O senin güzel bakışından 🌼
Yaaaa seni gidi romantik bayan bi kez daha kalbimi çaldın şimdi 😊❤
🌸🌸🌸🌸
Ya maşallah aynı sen. Ben de kızımı kopyaladım 😅 bakalım oğlum nasıl olacak 🥰
Aynı sen kendini doğurmuşsun😂
Maşallah prensese💅🏻🌸
Analı kızlı çok güzelsiniz maşallah size ya ❤️
maşallah barekallah benim kızım o kadar bana BENZEMİYOR Kİ 🥲 imrendim bari diyorum ten rengi benzeseydi hiç değilse 😅😅 Rabbim onları bizden eksik etmesin çok güzeller 💕
Cok wirin mawaAllah.Yuzu kadar bahtida guzel olur inwaAllah.Benimkiler babasina benziyor ikiside
Maşallah annesi gibi güzel tatlı Allah'ım taca bak 😂
Masallahh yaa ben seni birine benzetiyorum ama cikaramadim 🌺
Acaba kimm ,:))
1,440,700 soru
23,683,239 cevap
310,412 kullanıcı