+2 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Bu akşam geri geri gelirken biraz arkadaki araca carptm bisey olmadı Allah'tan ama ben nasl yaptım dye taktım tabi. Oğlumda yerinde hiç durmadı ayaktaydi arkadaşına sesleniyodu ona otur derken anlamadan oldu. 8 aydr falan kullaniyrm. Sizinde var mi acemilikleriniz 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,370 puan) tarafından

Ooooo say say bitmez ilk ehliyet aldım evden arabayı aldım kaçtim kırmızı ışıkta durdum e durdum kalkamadım sonra neyse cebeciye gittim ordan ara sokağa girdim e rampada kaldım taksici bana demez mi ışıklarda s.ktin trafiği sıra buraya mi geldi diye ben iyice panik oldum utandım 🤦🏻‍♀️ neyse aradan baya zaman geçti ben böyle böyle usta şoför oldum derken geri geri market otoparkindan çıkarken motosikletli sürücüye vurdum Allah'tan hiç birşey olmadı şükür ha bir günde dikiz aynasıni vurdum yan  dikiz aynasız eve kadar geldim :) 10 yılı geçti herhalde tabi bunlar olalı eşinle tanistigimda ehliyeti vardı araba kullanmayı bilmiyirsu ona araba kullanmayı öğrettim düşün o kadar usta şoför oldum zamanla çok çok güzel kullanirsin ben neler yaşadım senin ki hiç birşey :)

(69 puan) tarafından
+1

Ayy o kadar rahatladım ki bunları okuyunca 😊 insanın başına geliyo demekki ya ne güzel iyice geliştirmişsn kendini tebrik edrm 😊insana çok güzel tecrübe oluyor bnde daha yeniyim yani her gün de cikmyrm ama işimi gorcek kadar çarşıya pazara gidiyrm kendi kendime alistm eşimle ogrenemedm hep tartstk. Şimdiye kdar hiç vukuatim olmadı bu ilk oldu bide mukemmeliyetciyim ben nasl yaptım bunu dye kendimi yer gibi oldum 

(836 puan) tarafından
+1

Neva yorumuna çok güldüm gece gece Allah'ta seni güldürsün o taksi olayından sonra😂😂😂😂😂

-Reklam-
+1 oy
(683 puan) tarafından

Yıllardır kullanıyorum ama çok yakın bir zamanda çok tehlikeli bir hata yaptım. Kavşakta kırmızı da bekliyordum , hareket ettim yola girecekken sağımda ki tır sola sinyal vermiş gözüme tüküreyim hiç görmedim. Gece daha çok dikkat etmem gerek aslında . Ben tırın solunda kaldım . Kör noktasına geldim görmedi beni . Arkadan yandan sağdan arabaların kornaya yüklenmesi ile anladım . Frene yüklendim tırın sola geçmesi bir oldu . Az kalsın çocuklarımla tırın altına giriyordum. Gözümü dört açtım ama kalbim yerinden çıkacaktı. Bir hafta oldu hala aklıma geldikçe bi çarpıntı yaşıyorum. 

(3,873 puan) tarafından

Eyvah 

Ben ne okudum şimdi 

Daha bugün beni araba sürmek için buradan bir bacım ikna ediyordu 

🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Rabb'im korumuş sizi

(69 puan) tarafından

Çok büyük tehlike atlatmssnz bazen de yaşanacak oluyo demekki. Çok gecms olsn araba kullanmak güzel ama çokta riskli insan ne kadar dikkat etse de olcksa da oluyo galiba

+1 oy
(836 puan) tarafından

Ben arabayı pert ettim canım sennkide kazanı geçen yedinci ayda 😂

(69 puan) tarafından

Nasl oldu öyle gecms olsn

(836 puan) tarafından

Biran telefona bakarken beton direğe girdim cnm 

(69 puan) tarafından

Gecms olsn telefona falan bakmamak lazm

0 oy
(11,450 puan) tarafından

Var olmaz mı herkesin vardır :) bnde arka tamponu ağaç kökü vardı ona takmıştım tampon duşmedi Allahtan ama vidaları söküldu 😀 park sensörü yok mu

(69 puan) tarafından

Heheh çok iyiymiş. 😃 park sensörü var ama oğlum arkadaşına bağıra bağıra seslendiği için öttugunu bile duymadm paat etti çarpmış bulundum çok şükür bisey olmadı yoksa ben baya takardm kafama 

(11,450 puan) tarafından

Olsun cana gelmesin mal hallolur canım 🥰

(69 puan) tarafından

Öyle tabiki 

0 oy
(161,520 puan) tarafından

hic bi acemiligim olmadi benim 🫠 oglun nasi ayaktaydi oto koltugu ve kemeri takili degilmiydi 😳

(69 puan) tarafından

Aslnda yürüyerek gtcektk iftar için herkes biseyler yaptı okula gtcz arkdsm arabayla gelirmsn tepsiler ağır beni de alsan dedi tamam dedm yoksa mesafe çok yakın 2 sokak öyle arkadslrini da alınca oğlumun taktrmadi kemeri oturmadı koltuguna onları braktik tam eve doncem oda arkdsna seslenyo ayakta camlar kapalı kapılar kilitli ama bi tek ayakta otur derken olanlar oldu o yuzrn park sensorunun sesini de duymadm 

Bide ilk defa kemerini takmadı normalde hep takarm 

0 oy
(7,245 puan) tarafından

Geri geri çıkamıyorum park edemiyorum :D 7 ay oluyo ehliyeti alalı eşim işten gelince arabayı garajda düzeltiyo halbuki bir kere çıksam devamı gelecek ama şuan i cesaret yok :D eşimle çıkıyoruz yeter 

(69 puan) tarafından

İşte bende kendi kendime mahallede geze geze yapiyrm mecbur kalnca geri geri de ciktm bu nasl oldu hiic anlamdm. Eşimle ogrenemedm hep tek ciktm o yuzdn

(7,245 puan) tarafından

Birşeyler yapıyorum da garaj dar geri geri çıkarken korkuyorum ama zamanla hepside olur ya benim bekarken den az bı tecrübem var babam araba traktör kamyonet vs hep verdi köy yerinde olduğu için 8 sene hiç kullanmayinca tembelleşmişim

(69 puan) tarafından

Evet zamanla oluyo kullndkca baska türlü olck bisey degl bizde erkekler gibi küçükten ogrensek sonradan böyle bocalamyycaz 

(7,245 puan) tarafından

Olur olur canım kendimize güvenelim yeter 

(69 puan) tarafından

Aynen oyle

0 oy
(5,344 puan) tarafından

Acemiyken çok hızlı sürerdim arabayı şimdi profesyonel oldum,90 ı çok nadir geçerim. Herşeyden önce düşünmem gereken çocuğum var bana bişey olsa çocuğumu nasıl bakarlar. O yüzden mümkün olduğunca risksiz kullanırım.

(69 puan) tarafından

Bende öyle hız falan yapmam hep temkinli davranrm ama anlamadm işte risk hiç sevmem

0 oy
(7,383 puan) tarafından

Ben de yokta kuzenin arabanın el frenini çekmeyi unutmuştu park ettikten sonra araba yokuş aşağı geri geri kayıp arsaya park etmişti kendinş 😂 birde aracın arkasından kimin arabasıysa ne kadar akıllı çarpmadan kendini park rtti diye dalga geçmişti

(69 puan) tarafından

Hahah bu çok iyiymiş 😄

(7,383 puan) tarafından

Üzerinden 15 yıl geçti hala bir araya gelince bunun espirisi yapılır evde 😂

(69 puan) tarafından

Daha da çok uzun yıllar yapilir bnce unutulck gibi degl 😄

0 oy
(18,833 puan) tarafından

Çarpışan arabaya cevirmeme ramak kaldı Allah'tan hiçbiri büyük bi kazayla sonuçlanmadı

(69 puan) tarafından

Evet öyle de cesaretm kirilck dye de korkyrm böyle seylerde

(18,833 puan) tarafından

Hiç kırılmasın erkekler nasıl öğrenip usta şoför oluyor hepsi 3 5 kullanmada mı öğreniyor onlarda bizim gibi vurup kıra çarpa öğreniyorlar

(69 puan) tarafından

Ama onları hiç soylemyolr ben hemen kullndm diyolr

(18,833 puan) tarafından

Ufak atsınlarda civcivler yesin

(69 puan) tarafından

Iste yersen görmedik ya 

0 oy
(1,624 puan) tarafından

Olmadi..simdi zaten profesyonelim 😊

(69 puan) tarafından

Maşallah ne güzel baştan cesaretm kirildi çok eşimle cknca ama brakmicm dedm hep dedi bana sn çarşıya cikamazsn mahallede gez sadece dye ama dedm bu böyle olmaz arkadsmi aldm cktm snra cesaret geldi yavaş yavaş yoksa hiç cikamcktm iyiki de dinlememsm esimi

(1,624 puan) tarafından

Acemilik sıfırdır bende  3 günde trafikteydim  oyuncak araba gibi geliyor kullanmak

(69 puan) tarafından

Manuel mi

(1,624 puan) tarafından

İkisininde kullaniyorum fark etmiyor benim için araba olsun yeterli 😃

(69 puan) tarafından

Ben zorlndm başta baya bide hemen istop ettrdm yokuşta dur kalkta. Kurs arabası mazotluydu rahattı 

0 oy
(1,122 puan) tarafından

Çok normal 2 sene oldu ehliyet alalı 1 defa geri geri giderken bir anlık dalgınlık ile arkayı az vurdum. Geçen de eşim giderken geri geri arabanın arkasını vurdu sol arka lambayı kırdı olabiliyor yani profesyonel sürenler bile bi hata yapabilir. Bu zamanla düzelir 

(69 puan) tarafından

Ben braz her sey hatasız olsun istiyorum böyle bisey olunca çok uzuldm içim rahatladı 

(1,122 puan) tarafından

Yok ya bende senin gibiydim ama basa geliyor yani kaçış yok

(69 puan) tarafından

Öyle olunca oluyor 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 247 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 464 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 427 göst.
25 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,639 soru

23,819,984 cevap

318,254 kullanıcı