sdudlldAa......
Çok sinir oldum yazdim yazdim geri sildim vallahi 🤷♀️
De kız de 😢😢 çok üzüldüm ya
Daha önce niye sormadın bu konuyu ya da sordun mu 😏
Daha önce konuşmadım hülyoşum çünkü odun oldugunu düşünmediğini düşünmüştüm ama öyle degilmiş istedigi yere koşa koşa gidiyormuş
Bnce de demelisn sonçda kendi canından bir parça gelyo dünyaya bnce konuşlması gerekn bir konu
Şimdi sen kıskançlık fesatlık yapıyorsun der bana
Birde böyle diycek en büyük yanlışı kendisi yapmiş şimdi sen lohusa bir annesin böyle demk istemezdm aman boşver takma sende konşcaksan güzel dille knşmayı dene yok anlmadı artk eşinn anlayacağı dilden knşrsn
Açmak için sanki dogru zaman degil gibime geldi bı yandanda ne alaka dedim niye bekliyo ki kapıda vefat etse bile Arkdasna gerek yok sanki ihtiyaç halı olur o ayrı ama keyfi gerek yok gibime geldi ailesi olur kimsesi mi yok ki
Herkes var ailesi falan benim annem bile yoktu yanımda kaynanm vardı sadece
Canım uzun uzun değil ama derdim ki onu eşi vefat etmiş yok ama herkes var sen bile benim yanımda kimse yoktu sen bile yoktun derdim net bir cümle de şöyle bitir bence anlamayacak birisi gbime geldi işlerine nasl gelirse erkekler deki iki çocuk yoksa de ki ikinciye bu performansı kendi çocuğun içinde goster yasiyorken de
Batmayacak gibi değil ki . Allah rahmet eylesin onun eşi vefat etmiş de adam yok . Senin ki vefat mi etmiş de yok. İnan bu konuda sitem edilecek çok şey var ama seni dahada üzmek istemem. Aklı selim kim olsa şu durumun anormal olduğunu bilir . Açsan da şimdi sadece sen üzülürsün. Bu konu sıcağına patlak vermeliydi. Allah göstermesin tabi de doğum farklı bir durum . Helalleserek girdik hepimiz . Eşinin davranışı çok üzücü.
Kesin sen fesatsın kıskançlık ettin der
Çok sinir oldum canım kıyameti koparırdım ben sanırim
Mesaj yazdım bakalım ne dicek
Canım üzüldüm işallah özür bali diler
Eşinin ne işi var orada saçmalık ötesi
Bilmiyorum ki arkadaşı çok yakın arkadaşıydı kardeşi gibi ona bişey demiyorum ama benim yanımda niye olmadı
Bana nasılsın diye sormadigi için ne kavgalar çıkardım .d.d.d
Ne diyeyim bilmiyorum boğazımda koca bir düğüm
Bi ara benim oglum hastaydi cok doktorluk bi durumu yoktu ama. Aynı anda arkadaşının çocuğu hastaymış beraber doktora götürmüşler yuzune vurmustum bunu madem gideceksin kendi çocuğunu hastaneye götürseydin diye 🫣
Bizde hep bunu yaşıyoruz bize yok ama millete vıp servis mubarek
Aynen en gıcık olduğum durumlardan biri. Hastane sevmem diye bizi zor götürür tahlil falan beklesek doktorlara kızar başkası için saatlerce hastanede beklemisti
Fesat dese fesatlık olsun doğum nedir ya mahremiyet diye bir şey var.
Dogru canım mesaj attım yaptığın ayıp yazmış
Ayıp olsun bi zahmet ne münasebet nikah düşüyor kız kardeşimi bu dinimizce kayın birader bile ateş denmiş ise normal karşılamak nedemek seni hiçe saymak beraber olsanız başında bi nebze ama o ameliyat hali üstün basın açık oda da giyinme bebek le ilk temas rahmetli eşinin arkadaşı en son görmek istediği şeydir muhakkak.
Neden ya neden. Bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz? Neden bu kadar bencil, egoist ve narsist? Biz kadınlar evlenerek kendimize çok büyük bir kötülük yapıyoruz.
Katılıyorum canım bide ayıp ediyorsun yazmış bana
Arkadaşı vefat etti eşide dul kaldı ve yenimi doğum yapacak senin eşinde yardım içinmi beklıyor doğrumu anladım öyle ise eşin tam saçı başı yolunmalık bence
Evet tamda öyle
Ne desen haklısın kocan önce kendi karısına sahip çıkacak sonuçta o bayan eşinin bir şeyi olmuyor
Tabi ya insanın içine batmaz mi şimdi hesap sorsan yok efendim arkadaşım vefat etti diye damardan girmeye çalışacak Allah rahmet eylesin iyi tm git hadi ona da eyvallah ama ben ya niye benim yanımda değildin
Ben genelde eş postlarına cevap vermem karışıyormus gibi kötü hissederim çünkü ama dayanamadım bu defa
Yaa aynen de öyle yaptı zaten
Yemin ederim rezil ederdim . Benim eşimde yoktu ikinci doğumumda ama oğlum çok hastaydı onun yanında evde kalmak zorunda kaldı . Gelmedi ne kdr kötü oldum her seferinde gelim çocuğu da getirim bişey olur dedi ben istemdim kız kardeşim durdu yanimda aşırı koti bı histi
😢😢😢
Bacım sonuna kadar haklısın iyi ki mesaj da attın. Evet o kadını düşünmüş Allah bin kere razı olsun ama önce can sonra canan
Canı degilim heralde başka açıklaması yok
Dışardaki insanlara adamın dibi olup evdeki kadını umursamayan erkeklerden nefret ediyorum. Canım, kocan arkadaşına vefa gösteriyor yanlış anlama ınsan böyle bir zamanda yanında kimin bulunduğunu unutmaz. Destek görmek iyi gelir
Olayınız farklı üste çıkacaktır muhtemelen. Bilemedim konussan ıyı olur mu ama zamanı değil şuan ondan eminim
Mesaj attım bile
Nasil gelmiyor ya.. ben doguma giderken anı oldu bu arada aradım taksiyle hemen gelmis benden önce oradaydı gecede yanımda kaldı.. seninkide tam bir okuzmus
Öyle maalesef
Ay çok sinir oldum başıma gelse dayanamaz döverdim galiba. Ben de hamileyken çalışıyordum hem de işim çok ağırdı beden gücü kullanacağım bir işti hergün onlarca kilo taşıyordum kendisi de hemşire iş yerinden bir arkadaşı hamileymiş yazık hamileyken nasıl çalışacak demişti hâlâ aklıma geldikçe sinir oluyorum bu erkeklerin kendi karısı dışında başkalarına üzülme huyu da bir değişik bize gelince acıma üzülme yok
Çok üzücü maalesef 😢
Kesinlikle sormalısın ben olsam kıyameti koparmışdım çokdan bacım
şuan dersen kiskaniyor abartiyor diye üste çıkar
o zaman tepki gostermedin mi
Allah akıl fikir versin yapmış yapacağını bı de konuşup moralimi bozamam başka bı olayda sıra geldiginde söylerim doğumda yaptığın gibi yapma gibisine
1,488,210 soru
24,326,919 cevap
345,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın