0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından

Arkadaşlar yaklaşık iki yıl oldu doğum yaptım normal doğum zorla dogurttular szeryana almadılar . Kesim çoktu tam yetmiş güne ancak iyileşti enfskyn çok kaptı daha sonra bir yıl geçti doğumdan elime alttan birşey gelmeye başladı böyle et parçası sarkikms gibi normal ddm heralde ağrısı yoktu pek daha sonra sürekli enfksyn olmaya basldi kaşıntı kzrmalar mantara dönüştürdu ilişki sırasında da acımaya başladı o et parçasına değince kadın doktora gitmeye karar verdim gittim baktılar işte kusura bakmayın dediler şeyinizi kesmişler dikmemisler dikmslerse de patlamış dikisiniz o hep enfsyn yapmış yaraniz açık . Kestikleriyle alakalı hiç bsy demedi dogumhanedekiler şimdi de doktor diyor amelyt gerekyr amelyt edersemde normal doğum yapamqzsn başına noyle bsy gelen oldu mu 

5 Cevaplar

0 oy
(357 puan) tarafından

Kimse yok mu 

-Reklam-
0 oy
(6,576 puan) tarafından

Ay ilk defa böyle birşey duydum cnm doğum yaptigin hastaneye git şikayet et böyle saçmalık mi olur benimde kızım kiloli oldugu için dikişim çoktu  ama hiç böyle sorun olmadı 

(357 puan) tarafından

Bende ilk gördüm duydum etrafıma diyince de sasryrlar öyle şey mi olur kesmişler işte söylemediler sadece başımda ddiler aaa bu da mı oldu ddm noldu bebeği elime verdiler sen bebeği emdir emdirme sırasında bebek kucagimdaydi  blmyrm napcm artık ağrısı çok var idarem yok 

0 oy
(4,542 puan) tarafından

Canından kitmetli mi illa normal dogum yapmak git ameliyatsa ol dostum 

(357 puan) tarafından

İlk cocugim ilk cocukta da ddm ben normal doğum yapamam gücüm yok anlamadılar mallar doktorlar dan nefret edyrm zorla dogurttular şimdi de amelyt gerekyr madem kesilecekti göbeğim ben niye o kadar eziyet çektim eziyet çekmeden olblyrfi 

0 oy
(1,096 puan) tarafından

Doğum yaptıktan sonra dikilince görmedınız mı veya hıssetmedınız mı bende 8 iç 4 dış dikiş vardı 45 dk sürdü dikim doğumdan uzundu yani 

(357 puan) tarafından

Yok o sıra bebeği elime verdiler kısa sürdü enfksyn oldu gittim doğum yapan doktora o sıra o da demedi şimdi ki doktora ddm neden demediler böyle bsyi dedi derler mi şikayet edersinz slla gitsin siz onların umurlarindamsnz

(1,096 puan) tarafından

Anladım kötü olmuş bu konular çok önemli şikayet edin istersenız cimere hastane haklarına

(1,096 puan) tarafından

Mesela doğum sonrası pansuman yapılıyor ya evde baticon ile vs benım eşim sürdü idi hatta dedim resmini çeksene bakayım diye sizde böyle durumlar oldu mu yani ne bilim Meraki edıp bakmak gibi veya eşiniz baksa anlardı bence dikişin olmadıgını

(357 puan) tarafından

Ben de ayna brkrdm karşıya bakardım dikişlerim atmyrdu batikon surerdim doğum yaptım bir hafta eşim sürdü batikonu eism bana hiç bsy demedi iyileştikten sonra sadece ddi sen korkma diye demedim sana demedim çok içten kesmislerdi ya gittim enfksyn zamanı iki doktora ikisi de bsy demedi şimdi elime boyke tırtıklı bı et glyr sürekli acı sürekli şişme dıştan da kesim vardı ama bu nedir anlamyrm anneme de sormstm normal demişti herkeste var ama şimdi soryrm diyor blmyrm acımaya başladı artık çok idarem yok 

0 oy
(690 puan) tarafından

İlk once güzel bi evrak hazırlayacaksın o seni mecbur dogurtan ve kesen assaglık doktoru şikayet ediceksin sonrada ameliyyatını ol ikinci çocuk istesende çogu kadın gibi sezeryan olacaksin hepsi bu canım...

(357 puan) tarafından

İlk doğumumdu doktor doğuma kalmadı ebelere brkti gitti doğuma alınmadan önce ddm doktoru cagirablrmsnz geldi ddm nolursunuz beni sezeryan alın aglayrak ddm bn nirmal doğum yapamam gücüm yok aç sussuz yirmi dört saat ayakta yuruyemyrdum suni sancı da almadım bebeğin başı büyüktü başı uzaylı gibi oldu doğumdan sonra . Doktor ddi seni sezeryan alamam begenmyrsan çık git bidaha oturdum eşimi cgrttrdm eşime ddm beni götür burdan ben sezeryan dogim yapmak istyrm eşimin annesi normal tutturdugucicin annesi aklına girmiş yok ddi goturemem seni hemşireyi cagrdi verdi onların eline kimsem yabimida yoktu annem vs hiç kimse doğum öncesi stresle gecrdm sonrası stres lohusa sendromuna yakalndim doğum sonram da çok fenaydı hep içine ata ata şuan bile iyi dglm 

(690 puan) tarafından

Off esin cok kotu yapmış ne olursa olsun senin yanında ol ası lazımdı Allah korusun sana bi şey olsaydı kendini affedebilirmiydi acaba?Rabbim yardımcın olsun canım.

(357 puan) tarafından

Annesi ne derse o üstünü anlamyr sıkıntılı biraz annesi de her konuda bilgili nedense hep yanlis bilgiler nefret edyrm annesinden de 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 342 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,169 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
9 cevap 195 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gulusss (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler