+3 oy
1,066 göst.
Astroloji & Burçlar kategorisinde (7,402 puan) tarafından

image

yorumlari alayim kizlar nasil olmus  benim icime sindi

28 Cevaplar

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Göz renginin güzelliğinden güzel durmuş 😂😂

(7,402 puan) tarafından

❤️❤️   saol canimmm

-Reklam-
0 oy
(3,986 puan) tarafından

Çok güzel olmuş. Birkaç yoruma canım sıkıldı yok kaşın yok bilmem ne 😄 nasıl kendilerine had görüyorlar bilmiyorum.

(7,402 puan) tarafından

tesekkurler cnimcim:) aman bosver ben takilmam ole kaşim cikik aynen haftaya kasimin  rutusu var alinip rutuslanacak. ozamanda atarim bakalim 😂

0 oy
(3,873 puan) tarafından

Ay bunu çok sevdim ben 

Peki bunu yaptıktan sonra tekrar arada bir gidip gene  mi çizdirmek  lazım 

(7,402 puan) tarafından

yok canim sadece bir ay sinra rutus yapiyir bikere. sonra yillarca kullaniyorsun . 2 yil uc yildan sinra biraz rengi soluklasabilirmia iatersen gelirsin tazeleme yapariz dedi. rahatsiz etmesse seni 5 yil rahat kullanilir dedi 

(3,873 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

Hiç üşenmeden yazdığın için 

Hakkını helal et lütfen 🫶🪻❤️

0 oy
(1,480 puan) tarafından

Ay maşallah çok güzelsin seni böyle tahmin etmiyordum hahahaha gözlerin beni benden aldı ya maşallah mükemmel olmuş malzeme güzel olunca farklı bi hava katmış 😍😍😍

(7,402 puan) tarafından

❤️❤️ hahah tesekkur ederim  🤭🤭

0 oy
(5,192 puan) tarafından

Suan guzel ama hayatinin hatasini yapmissin. Cunku bu islem dovmedir ve bi sure sonra akacak ve sanki goz kaleminle yatip kalkmissin gibi duracak. Yani hep boyle kalmayacak. Bende bu tarz urunler ilk patladiginda kasima yaptirdim. 5 seneden fazla olucak. Kasimdaki akti akti kirmizi leke gibi kaldi belli bi yeri. Simdilik gule gule kullan :)

0 oy
(1,195 puan) tarafından

Ayy maşallah gözlerin hayelimdeki gözler 🥰

0 oy
(491 puan) tarafından

Çok güzel olmuş güle güle kullan canım burnunu yaptırdn mı

(491 puan) tarafından

Canım sen hiç raspıng yaptırdın mı çok ıyı erıtıyor galıba DP  de var galıba 

(7,402 puan) tarafından

para tuzagi bir gram bile faydasi yok  inan rasping gram bile yok faydasi yok. dipotens guzel sıkılastiriyor ama soyle iki gun sıkı vucut sinra saliyor yani o da aman aman bir faydasi yok. kaslari calistiran buzisturen bir alet . dipotens zaten basina dipo koymuslar sadece . fizyoterapistlerin kullandigi tense alletleri var felcli insanlarin kaslarini calistirmasi icin kaslara elektrik akimi veriyor. her turlu medikal urun satan medikalcilerde vardir trendyolda bile var. dipotense gdecegine medikalden fizyoterapistlerin tedavi amacli kullandjgi tense cihazini almak daha iyi. tansiyon olcer kadar ufak bisey . g 5 baya masaj gibi oluo iyi kotu yine  yapilabilir dersin.  diposhape de idare eder pit pit attiriyor kaslari rahatlatio masajlio. elektro dersen aletlerin cogu temassizlik yapio kablolar 8 ped bagliosa 3 u vermio zaten akimi. nerede gittiysem hep ayni seyler oldu. ozetle her tur bolgezel zayiflama cihazi kullandim hepsi para tuzavi bi vacushape diyorlar vakumlu yuruyuz bandi onu kullanmadim bide slim roll diyorlar donen bir zimbirti onu kullanmadim

(491 puan) tarafından

Yemin ederim idolsün  ya bı insanın sahıp olması gereken kanka o sensın hayat enerjısısın resmen  allahım hem çok bılgılı hemde paylasımcı. Senın gıbı kibirsiz herseyınu paylaşan vallahı ben görmedim süper insansın sen   ve çok tatlısın hepsını bılıyor ya şuna bak  çevrendeki insanlar çok şanslı bende para var bilgi yok cahillik akıyor anam ne alacam  nereye gıdecem bılmıyorum   G5 alayım mı eve işe yarar mı  anam benım göbek öküz gıbı oturdu gıtmıyor  bsıy almak istiyorum psikolojikmen göbek  gıdecek gıbı hissediyorum ne alam ama 

(7,402 puan) tarafından

😬😬🤭🤭❤️ ay yerim seni kusum :)g 5 minik portarif aletler ise yaramiyor titresimi az bekarken almistim ben. ama. g 5 pek bi kuvvetli degil titresimi. guzellik merkezlerindeki g 5 in ayaksiz olani var boyutu laptop kadar falan  basliklari falan var . onlar guzel zatn guzellik merkezlerinde ona ayak standi takiyirlar sadece o g 5 alirsan guzel ama oda 8 kusurdu en son

imagebu yani ev icin  ayaksiz kullaniliyor. guzellik merkezlerinde ayak standina koyyolar 9 kusur olmus fiyati

(491 puan) tarafından

Peki güzellik merkezine g5'e girmemi önerir misin tavsiye eder misin Mesela bizim burada var işte 10 seansı bir buçuk milyara falan gideyim mi Ne dersin işe yarıyorsan

0 oy
(130 puan) tarafından

Çok güzel olmuş çokta yakışmış güle güle kullan canım asla eyeliner çekemeyen ben buna bayıldım  :)

(7,402 puan) tarafından

valla bende hayatimda bir iki kez iste kuafor makyaji yaptirinca anca ozaman eyelinerli gordum kendimi. bende hic cekemem.:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 289 göst.
0 oy
8 cevap 446 göst.
+3 oy
20 cevap 652 göst.
18 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 237 göst.

Kategoriler

1,450,381 soru