+1 oy
77 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (421 puan) tarafından

Hanımlar memnun kaldığınız buharlı ütü hakkinda yorumlarınızı bekliyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,838 puan) tarafından

Bendeki phlips markası. Buharlıdan kastınız kazanlı olması sanırım. Bence çok iyiler. Her türlü kumaş tipini rahat ütülüyorum. İkide bir kumaş tipine göre dereceyi ayarlamaya gerek kalmıyor. Su haznesi fazla olduğu için de tek seferde su ekleyince yeterli oluyor. 

Tek dezavantajı var, iki parça elbise için kazanlı ütüyü çıkarmak. Daha ağır çünkü. 

-Reklam-
+1 oy
(350 puan) tarafından

Ben 8 9 yıl önce Tefal Kazanlı ütü kaynım almıştı hediye hala kullanıyorum utu fazlaysa çok iyi oluyor ama az oldumu iki saat ısınmasını beklemek sıkıntı yoksa lazım bı ev ve çoki ütü için 

+1 oy
(1,197 puan) tarafından

Ay bende çok istiyorum buharlı ütü ya burda  bekliyim

+1 oy
(223 puan) tarafından

Philips azur elite benimki kazanli değil ama kazanli gibi çok güzel ütülüyor arkadaşım da annemde bende kullanıyoruz gerçekten mükemmel.  Kazanli ütü zor valla 1 parça birsey için yarım saatte anca ısınacaktaaa yapacan da zorr. Benimki 2 dk da ısınıyor buhari verince jilet gibi kayıyor 

(421 puan) tarafından

Hangi serisi canm 

(223 puan) tarafından

8000 serisi ve gc5034 güzel  benimki birebir gc5037 3 sene önce 2.500 tl idi 

+1 oy
(3,254 puan) tarafından

Geçenlerde bim den aldım Kumtel Kazanlı buharlı ütü henüz kullanmadım ama güzel bir ürüne benziyor gayyette uyguna aldım 

image

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
2 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Summer33 (1,275 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,268 soru

23,690,936 cevap

310,946 kullanıcı

...