benim gibi boyle kaynana kayinpederden dert yanan varmi esimle evleneli 3 sene olcak evimiz alt üst ben üstte kaynanamgil alt ta oturuyo görümce evli kaynım var büyük bekar eşim en küçükleri yeme duzenimizi bir türlu ayiramadik sabah aksam birlik yiyoruz ben haric herkes çalışıyor uyusam laf derler bisi yapsam begenmez kaynanam temizlik titizlik hastasi işten gelir lavaboları elledinmi hafta sonu temizlik yapiyoz hep tuvalet banya les olmua batmis diyo hic isim niye bitmez diyor hani artik bos dursam laf dicek diye is çıkarıyorum kendime bi gelin kaynana gibi oturup laflamadik cay icmedik yok giyimime laf derler babalığın böyle boyle dedi ogretmedin geline suc sende is yapışına bakmadan aldin yedin yedin evlerinde gittin öğretirim dedin biseyi düzgün yapmıyor demişler aman nasilsa kaynanamin evi deyip içten temizlemezsem o senin fesatligin olur diyo hergun millet ise gidince kahvalti yi kaldir yika günluk oda süpür balkon yıka çiçek sula tavuklara bak yemle sula köpege mama ver simdi çocuğum oldu gene ayni bi evimize cikip yiyemedik yicek alıp kaynanam diyor ki eve ciktinizda bizde biraz sizde yicez hep siz bizde yiyonuz dedi ulan hergun yemek hazir ev temiz bulasik yıkanıyor oh cocugu ben tutayim sallayan der tum evi temizletir cocum emmek ister acından ağlar çığırtir ben kıçımı yere koysam dinlensem açıktı emzir kayınpeder karıdan beter yok buzdolabı eriyen çürüyen var kokuyor su lavaboyu hayrina silin be ben bebegimle herkes ise gidiyor hangi birini yapayim kaynanam cocuk uyudumu birer oda birer oda temizle ben uykum var gece cocuk uyutmuyor kalkıyor uyumayan temizlik yapayim yok tuvalete kim girdi çöp kovasindaki pecete ne öyle taharatlanmayan kim bu evde herseyi gördüm sayenizde bi gormedim o kalmisti dedi biktim artik ya sıkıldım bu durumlardan esim yilbasindan sonra dedi evimize yemek yicek alalim artik evimizde olalim dedi ama takatim kalmadi uzun kusura bakmayın evler alt üst ama sanki ayni evdeyiz bi.yatmaya çıkıyoruz ama ev üstün e ev olmazmis